دانلود و خرید کتاب شوپنهاور گیوم مورانو ترجمه مسعود انصاری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب شوپنهاور

کتاب شوپنهاور

نویسنده:گیوم مورانو
انتشارات:انتشارات جامی
امتیاز:
۲.۶از ۱۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شوپنهاور

«شوپنهاور» نوشته‌ی گیوم مورانو است. شوپنهاور فیلسوف قرن ۱۹ آلمانی است. سراسرِ فلسفه‌ی شوپنهاور بر دو اصل استوار است، نخست آنکه جهان، تجلّی و بازنمودی است و دیگر جهان اراده است. منظور از «جهان، تجلّی و بازنمودِ من است» این است که هر وجود خارجی، در واقع به ذهن برمی‌گردد و از این روی می‌توانیم همه‌ی قوانینِ جهان را از ذهن نتیجه‌گیری کنیم. این کتاب در خصوص ابعاد نگرش فلسفی شوپنهاور است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

من به عنوانِ ذهنی که از ادراک بهره‌مند می‌شود، جهان را از لابه‌لای ادراکِ خود دریافت می‌دارم. و بهرِ شناختی، اگر جهان شناخت‌پذیر باشد، آن هم به اندازه‌ی ممکن، ما ابتدا باید پیوندِ «ذهن» را با جهانی که ادراکش را تشکیل می‌دهد، بشناسیم.

این پیوند در شناختِ سرراست، هیچ مشکلی را پدید نمی‌آورد، زیرا همواره چنین می‌پنداریم، جهان همان است که درمی‌یابیم و می‌بینیم، برگه‌ی سپید نیز چنین است، زیرا من رنگِ سپید را در آن می‌بینم و احساس می‌کنم که زبانه‌ی آتشش می‌سوزاند، زیرا من حرارتش را دریافت می‌کنم. بدین‌سان بینِ جهانی که من در ادراکِ ویژه‌ی خود دریافت می‌دارم و جهان به عنوانِ نمونه‌ای که، در خود، پدید می‌آید و از لابه‌لای این ذهن، سازگاری وجود دارد.

برآیندِ نخست این باور خودانگیخته آن است که جهان با غیابِ ذهنی که آن را درک می‌کند، از وجود باز نمی‌ایستد. من چنین تصوّر می‌کنم که آسمان نیلگون می‌شود تا اینکه چشمانم را فرو می‌بندم و از اندیشیدن به آن باز می‌ایستم. در عینِ حال زبانه‌ی آتش نیز با پراکندنِ حرارتش ادامه می‌یابد، حتّی وقتی که آنجا دستی هم نباشد که آن را حسّ کند یا در آن بسوزد.

پروا
۱۳۹۹/۰۶/۲۵

کتاب شوپنهاور ، نوشتۀ گیوم مورالو که به فلسفۀ آرتور شوپنهاور می پردازد اگر چه در مباحث خود به خوبی عمل کرده و در کتابی نسبتا موجز ، فلسفۀ شوپنهاور را ژرف کاوی کرده است اما ترجمۀ آقای انصاری بشدت

- بیشتر
f.bn
۱۳۹۹/۰۹/۲۷

به کاربردن نادرست علائم نگارشی و ترجمه ی سخت ،متنی سخت رو سخت تر و گنگتر کرده !! برای ترجمه ی کتاب های فلسفی این چنین ، باید بیشتر از اینها تلاش کرد ، با هدف مطالعه ی فلسفه ی شوپنهاور

- بیشتر
اسب دریایی
۱۳۹۹/۰۲/۲۴

ترجمه بعضی جاها ایراد داره ولی با یه کم دقت میشه به مطلب پی برد

Masiha Chakaavaa
۱۴۰۳/۰۲/۱۵

این که خوندن این کتاب رو توصیه نمی‌کنم به هیچ عنوان ارتباطی به شوپنهاور و اندیشه‌های درخشانش نداره. اتفاقن خوندن آثار شوپنهاور رو به شدت توصیه می‌کنم. مسأله مربوط میشه به همین کتاب خاص، با همین ترجمه! یعنی مترجم ناگرامی.

- بیشتر
Khosro Jalalmanesh
۱۴۰۰/۱۲/۲۷

مترجم چون احاطه لازم در حوزه فلسفه ندارد . متاسفانه موجب شده خواننده مخصوصا اگر با سایر متون فلسفی آشنایی نداشته باشد دچار بد فهمی وسر گیجه شده از هرگونه مبحث فلسفی فراری شود .

1212
۱۳۹۶/۰۵/۱۰

.

كار فيلسوف، ديدنِ چيزها در حالتِ استثنايیِ آنها نيست، بلكه آنها را در حالتِ عادی و معمولی می‌بيند كه كسی در آن حالت به آنها نينديشيده است.
اسب دریایی
در زندگی ما، راهِ گريزی از بدی نيست و رنجِ اخلاقی ضروری می‌شود و بی‌نيازی از آن ممكن نيست.
اسب دریایی
عموما، پی‌گيریِ پديده‌های كمياب و مستقر نيست كه آدمی را به كشفِ حقايق پراهميّت‌تر رهنمون می‌شود، بلكه بررسی پديده‌های بديهی و روشن برای همگان است.
اسب دریایی
جسمِ من، در خود، جز خواستِ من نيست كه قابل رؤيت شده است، در اين سطح از سازگاری، حركاتِ جسمی من نيست كه با اراده‌ی مستقلّ هماهنگ می‌شود، بلكه اين خودِ اعضای جسمیِ من است كه رويكردهای بنيادينِ اراده را بيان می‌كند.
پروا
فصلِ چهارم كتابِ «جهان به مثابه‌ی اراده و تجلّی» چنين در ميان آمده تا ما را قانع كند كه زندگیِ ما نگونبختی است، نه بيشتر! درد است كه ژرفای زيستنِ بشر را تشكيل می‌دهد
اسب دریایی
شوپنهاور به معنایِ نابِ فلسفی به وحدتِ وجود باور دارد، نه به معنای دينی، به اين معنی كه اين وجود يك خاستگاه داشته باشد و او نيز در ذات خود يگانه‌ی مطلق است، اگر مظاهری كه، در واقع، بر آن محقق می‌شود، متعدّد باشند، و آن اصل اراده است، اراده‌ی كورِ پُرتحرّك! او را می‌بينيم كه وحدت وجودِ به معنای دينی را نمی‌پذيرد، يعنی: به اين معنی كه جهان، خدای يگانه باشد و موجوداتِ حسّی مظاهرِ متعدّد وحدت مطلقِ او.
پروا
عموما، پی‌گيریِ پديده‌های كمياب و مستقر نيست كه آدمی را به كشفِ حقايق پراهميّت‌تر رهنمون می‌شود، بلكه بررسی پديده‌های بديهی و روشن برای همگان است.
پروا
نتيجه‌ی نخستينِ فلسفه‌ی شوپنهاور آن است جهانی را كه با انديشه‌ی خود تصوّر می‌كنم، با جهانی كه در واقع هست، همخوانی ندارد.
پروا
پيشرفتِ علومِ مادّی اين امكان را دارد كه ظواهر و قوانينش را با گستردگی بيشتری در اختيار ما بگذارد، امّا نمی‌تواند به فهميدنِ واقعِ مطلق و شناختی كه متافيزيك عرضه می‌دارد، نزديك شود.
پروا
سراسرِ فلسفه‌ی شوپنهاور بر دو اصل استوار است، نخست آنكه جهان، تجلّی و بازنمودی است و ديگر جهان اراده است.
اسب دریایی

حجم

۱۹۷٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

حجم

۱۹۷٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۲۵۶ صفحه

قیمت:
۴۹,۰۰۰
تومان