کتاب خوشبختی باد هواست
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خوشبختی باد هواست
«خوشبختی باد هواست» گزینشی از سخنان «آنتوان پاولوویچ چخوف»، نمایشنامهنویس و داستانسرای معروف روسی است که برای آشنایی بیشتر با این نویسنده، گرداوری شده است. «یک عبارت، هرچه هم زیبا و ژرف باشد، فقط آدمهای خونسرد و بیاعتنا را تحت تأثیر قرار میدهد، اما اغلب آنهایی را که احساس نیکبختی یا بدبختی میکنند، نمیتواند متقاعد و راضی کند؛ از اینرو در اکثر موارد، عالیترین شکل بیان خوشبختی یا بدبختی، توسل به سکوت است.» *** «تا کنون دربارۀ عشق فقط یک حقیقت انکارناپذیر گفته شده است: «این رازی است بزرگ.» و بقیۀ گفتارها و نوشتارها نه راهحل آن، بلکه طرح مسئله است»
کالسکه
مردهها سکوت میکنندعلی اصغر حداد
بدبینی خوشبینانهچارلز بوکوفسکی
یادداشتهایی از خانه مردگانفئودور داستایفسکی
نامههای عاشقانه پابلو نرودا به آلبرتینا رزاپابلو نرودا
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
(۳-۲۴-[۳۲]) آنتوان چخوف توانایی زیادی در نوشتن داستان های کوتاه داره؛ داستان هایی سرشار از مفاهیم اخلاقی و انسانی، همین باعث شده تا تبدیل به یکی از بزرگ ترین نویسندگان روس بشه. آثارشو بخونید و لذت ببرید.
کتاب های انتوان چخوف را به همه کتاب خوانان پیشنهاد می کنم
عالیییی واقعا بعضی حرف هاش،خیلی معنا دار و همون هایی که تو زندگی باهاشون سرو کار داریم
کارهای چخوف عالی هستند. جمله اول کتاب برای من بسیار کلیدی وکوبنده بود « انسان آفریننده خوشبختی خود است».
بخوانید ولذت ببرید
لطفا" وحتما" بخوانید، بنظر من تمام مطالب این کتاب را با طلا ودرتمام نقاط برروی تابلوها نوشت، تشکرازطاقچه