کتاب گودالها
معرفی کتاب گودالها
لوییس سکر( -۱۹۴۵ )، نویسنده امریکایی برنده نیوبری، معتبرترین جایزه ادبیات کودک و نوجوان امریکا، است.
«گودالها» به روایت زندگی خانوادهای میپردازد که تصور میکنند نفرین شدهاند. بداقبالی، بخش ثابتی از زندگی پر از مشکل آنان است تا آنجا که وقایع بعدی، باور آنها بر بداقبالیشان را به چالش می کشد.
حکایت نوجوانانی که بیآنکه بدانند جور اجدادشان را میکشند. ولی با سختکوشی و ارادهای که از خود نشان میدهند، تقدیر از پیش تعیین شده خود را عوض میکنند و سایه نحس نفرینی را از سرزمین پهناوری بر میدارند.
داستان، ماجرای پسر بچهای است که خیلی اتفاقی و مضحک از اردوگاه تربیتی ویژه نوجوانان بزهکار سر در میآورد. از همان بدو ورود متوجه میشود که یک چیزی در این اردوگاه غیر عادی است و همهاش زیر سر زن مو قرمز مرموز و خشن رئیس اردوگاه است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:« همه اش تقصیر آن جد خوک دزد بیبو و خاصیت بود، وگرنه استنلی یلنتس با آن هیکل چاق در مدرسه مسخره نمیشد، بخاطر جرمی که مرتکب نشده بود به این اردوگاه لعنتی نمیآمد، هر روز در گرمای طاقت فرسا، یک گودال عمیق نمیکند و از همه مهم تر در حالتی که توی یک گودال، بدون حرکت ایستاده است ثانیه ثانیه منتظر مرگ نبود.... اما در همین لحظه او خوشبخت ترین نوجوان در سرتاسر تگزاس بود».
مطالعه داستان برای نوجوانانی که مشکلات زندگی را دلیلی بر بدشانسی و بداقبالی خود میدانند، توصیه می شود. جذابیت و کشش داستان، لذت مطالعه آن را دوچندان میکند.
کتابی که میشه توش به هدفمند بودن هر چیزی تا لحظه ی آخر اعتماد کرد. انباشته ای از اطلاعات وارد شده به مغز که راهشونو پیدا میکنن..... بسیار عالی....
شما از این نویسنده هر کتابی دیدین بدون معطلی بخونید. داستان پرداز بسیار خوبیه و آدم های توی کتاباش سرنوشتی دارن که وقت خوندن فکر میکنین که شما هم می تونین از پس مشکلاتی به اون سختی بربیاید
این کتاب درباره پسری به نام اِستَنلی هست . که به اردوگاه تربیتی فرستاده می شه و در آنجا براش اتفاق های خوب و بدی پیش می آید من از خواندن تک تک جمله های این کتاب لذت بردم البته من
داستان خاص و عجیبی داشت. و پایانی نسبتا غافلگیر کننده.
بسیار داستان روان و زیبایی داره..واقعا از خوندنش لذت بردم با اینکه نسخه سینمایی این کتاب رو سال ها پیش وقتی بچه بودم دیدم(که خیلی خوب بود) و تداعی خاطرات خوب دوران کودکی بود. پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
فوق العاده
من خیلییییی سال پیش این کتابو با یه ترجمه دیگه خوندم...داستان جذابی داره و با وجود اینکه بچه بودم و زیاد مفاهیم برام اهمیت نداشت اما حس قشنگ و عمیقش کامل یادم مونده😌
خواهش می کنم در طاقچه بی نهایت بگذارید
کتاب در حوزه ی ادبیات نوجوانان است، داستانی جالب و گیرا که در آن می توان ردپای آثار ناشی از قضاوت،خودخواهی،دروغ و انسانیت را مشاهده کرد.ترجمه بسیار روان بدون پیچیدگی خاص می باشد. روایتها ساده و فلش بک های داستان
عالیه کتاب