دانلود و خرید کتاب بعد از انقلاب گابریل گارسیا مارکز ترجمه فروغ پوریاوری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب بعد از انقلاب

انقلاب به عنوان یک پدیده اجتماعی عبارت است از بسیج یا حرکت وسیع توده‌ای و سازمان یافته با رهبری فرهمند و با هدف سرنگونی نظام سیاسی حاکم برای نیل به وضع مطلوبی که ایدئولوژی جنبش بیانگر آن است. در طول دو یا سه قرن گذشته، انقلاب‌ها برخی از بزرگ‌ترین تغییرات اجتماعی را در تاریخ جهان پدید آورده‌اند. انقلاب‌های امریکا و فرانسه، به ترتیب در سال‌های ۱۷۷۶ و ۱۷۸۹ مهمترین انقلاب‌های قرن هجدهم بودند. تقریبا همه انقلاب‌های قرن بیستم در جوامع در حال توسعه رخ داده‌اند، نه در کشورهای صنعتی. دو رویداد انقلابی که عمیق‌ترین نتایج را برای کل جهان داشته‌اند، انقلاب ۱۹۱۷ روسیه و انقلاب ۱۹۴۹ چین بود.هر دو انقلاب در جوامع عمدتاً روستایی و دهقانی رخ داد، گرچه شوروی از آن هنگام تاکنون به سطح بالایی از صنعتی شدن دست یافته است. بسیاری از کشورهای جهان سوم نیز انقلاب را در این قرن تجربه کرده‌اند. برای مثال مکزیک، ترکیه، مصر، ویتنام، کوبا و ایران. «بعد از انقلاب» مجموعه گزارش‌هایی مستند از نویسندگانی سرشناس درباره انقلاب‌های جهان در قرن بیستم است. مقالات این مجموعه عبارت است از: پاریس یا پراگ: میلان کوندرا؛ معجزه‌ها: یوزف اشکفورتسکی؛ سفر غایی: نادین گوردیمر؛ در کامبوج: آمیتا وگوش؛ معمای بی پایان: گابریل گارسیا مارکز؛ مزرعه پشت دهکده: ترزا پامیس؛ پایین آمدن از کوه‌ها: رینالدو آره‌ناس؛ انقلاب دیگر چین: ارویل شل؛ کودکی در تر‍ژین: ایوان کلیما؛ بزرگراه برادری و وحدت: میخاییل ایگناتیف؛ یادداشت‌هایی از آلمان شرقی: تیموتی گارتن اش؛ برف در غنا: ریشارد کاپوشینسکی؛ در جست و جوی امین : پاتریک مارنهام.
معرفی نویسنده
عکس گابریل گارسیا مارکز
گابریل گارسیا مارکز
کلمبیایی | تولد ۱۹۲۷ - درگذشت ۲۰۱۴

گابریل گارسیا مارکز در شهر آراکاتاکا در کلمبیا به دنیا آمد و هشت سال نخست زندگی‌اش را با پدربزرگ و مادربزرگ مادری‌اش گذراند. پدربزرگ و مادربزرگ مارکز، هر دو داستان‌سرایان فوق‌العاده‌ای بودند، اما رویکرد آن‌ها در داستان‌گویی با یکدیگر بسیار تفاوت داشت. پدربزرگش به مارکز جوان داستان‌هایی درباره‌ی تاریخ، جنگ و مزارع موز محلی گفت. از سوی دیگر، مادربزرگ او زنی خرافاتی بود که به شدت به ارواح و جهان ماوراء طبیعی اعتقاد داشت و داستان‌هایی که برای مارکز تعریف می‌کرد نیز شامل همین مضامین بود.

ایران
۱۴۰۲/۰۵/۱۲

بعد از انقلاب، روایت بخشی از سرگذشت مردم اطراف و اکناف جهان در جریان انقلابهاست. گاهی در کشتزارهای برنج شمال پنوم پن و گاهی در اتوبان های پراگ. حال و هوای این جریانات در ظاهر آنچنان متفاوت اند که گردآوری اونها

- بیشتر
افرادی که می‌دانند دارند در کشوری زندگی می‌کنند که در آن هرگونه تفکر و اندیشه به معنای به خطر انداختن زندگی است، با ترس خاصی مواجه‌اند.
پویا پانا
«انقلاب‌ها و کودتاها همیشه از حیاط دربارها شروع می‌شوند، چون مردم درون دربار می‌دانند که پادشاه آدمی عادی و معمولی است، حال آن‌که دیگران او را خدا می‌پندارند.»
پویا پانا
«یک سنت قدیمی در چین بوده که حالا دارند دوباره احیایش می‌کنند. بعد از اعدام جنایت‌کار، صورت‌حساب گلوله را برای خانواده‌اش می‌فرستند؛ یادآوری این‌که جانی نه فقط باعث مجازات خودش می‌شود، بلکه مایه‌ی سرافکندگی تام خانواده‌ای که در آن بزرگ شده نیز می‌گردد.»
پویا پانا
فکر کردن در تاریکی آسان‌تر است، همه‌چیز پنهان است، از نظر پوشیده است، و با این‌که تسلایی در کار نیست امّا شلوغی، نور، یا سرعتی هم وجود ندارد...
پویا پانا
مالرو می‌نویسد: بشر انبان کوچکی از رازهاست.
پویا پانا
به مردم هشدار می‌داد که به دقت مراقب آمبولانس شماره‌ی ۳۲۱۵ AC باشند. می‌گفت این آمبولانس متعلق به کا. گ. ب. است، و خدمه‌ی آن دارند آدم‌هایی را که صورت داده‌اند به ترتیب حروف الفبا جمع‌آوری می‌کنند. ممکن بود اسم من هم در آن صورت باشد.
ایران
اگر آدم حرفی برای گفتن نداشته باشد جواب دادن معنا ندارد.
پویا پانا
همیشه بدترین چیز ممکن را تصور می‌کند. شاید حالا دیگر این‌قدر به بدبختی عادت کرده که یک خرده امید می‌ترساندش یا گیج و دستپاچه‌اش می‌کند ــ نمی‌داند باهاش چه‌کار کند.
پویا پانا
«انقلاب‌ها و کودتاها همیشه از حیاط دربارها شروع می‌شوند، چون مردم درون دربار می‌دانند که پادشاه آدمی عادی و معمولی است، حال آن‌که دیگران او را خدا می‌پندارند.»
hamid
در نظر خیوسامفان و پل پوت، مرگ هو یون، هو نیم و هزاران نفر دیگری که در شکنجه‌گاه‌ها و جوخه‌های اعدام جان باختند، نه‌تنها خلاف به‌شمار نمی‌آمد، بلکه آرمان‌گرایی و خلوص ایدئولوژیکی آن‌ها را به اثبات می‌رساند.
ایران
توماس مان: «آن‌جایی که من هستم، آلمان است.»
پویا پانا
توماس مان: «آن‌جایی که من هستم، آلمان است.»
پویا پانا
وایمار، به‌زعم آناسگرز، «بهترین و بدترین جای تاریخ آلمان است.» و مسئله‌ی وایمار ــ این‌که آن توحش چگونه در قلب یک کشور «متمدن» ممکن شد؟ ــ پرسش تاریخ نوین آلمان است. چرا بورژوازی فرهیخته‌ی آلمان، Bildungsbürgertum، نتوانست جلوی نازیسم را بگیرد یا در برابرش مقاومت کند؟ فرماندهان اردوگاه کار اجباری چگونه می‌توانستند، در فواصل نظارت‌شان بر کار اتاق‌های گاز، آثار باخ را بنوازند؟ آیا دیگر می‌توانیم به انسان شدن انسان‌ها باور داشته باشیم؟
پویا پانا
پنجاه سال پیش کارمن‌ـ سیلوا اشتراسه به نشانه‌ی اعتراض، به کمونیست‌ها رأی می‌داد؛ حالا، اریش‌ـ واینرت اشتراسه به نشانه‌ی اعتراض علیه آن‌ها رأی می‌دهد. پنجاه سال پیش اهل محل تقریبا پولی نداشتند که چیزی بخرند: امروز تقریبا چیزی وجود ندارد که بخرند. پنجاه سال پیش آن‌ها برای ابراز هم‌بستگی در اعتراض علیه بیکاری ظالمانه‌ی ناشی از اقتصاد سرمایه‌داری روز اول ماه مه تظاهرات می‌کردند. امروز سعی می‌کنند از زیر تظاهرات اجباری ماه مه، و از سولی، دربروند و به دنیای بخش خصوصی، که مظاهر آن باغ اختصاصی و اتومبیل است، بگریزند. آن‌ها پنجاه سال پیش در ناامنی هولناکی زندگی می‌کردند؛ امروز در امنیت هولناکی به‌سر می‌برند.
پویا پانا
در کتاب رسمی فرهنگ کوچک سیاسی چنین آمده است: «در سوسیالیسم، تضاد میان کار و اوقات فراغت، که خاص سرمایه‌داری است، از میان رفته است.» همچنین: «تمام اعضای جامعه‌ی سوسیالیستی باید از اوقات آزاد خود مصممانه و به‌گونه‌ای مؤثر استفاده کنند.»
پویا پانا
هر نوع تعصب، پیش‌شرطی روان‌شناختی و صورتی ابتدایی از خشونت و وحشت است؛ در دنیا هیچ عقیده‌ای وجود ندارد که آن‌قدر خوب باشد که تلاش تعصب‌آمیز برای تحقق بخشیدن به آن را توجیه کند. تنها امید نجات و رستگاری در دنیای عصر ما، رواداری است.
پویا پانا
وقتی با مرگ زندگی می‌کنید، باید آگاهانه یا ناآگاهانه عزم و اراده‌ای در خود به‌وجود بیاورید. آگاهی از این‌که ممکن است فردا مرده باشید، آرزوی زندگی را به‌شدت در شما برمی‌انگیزد؛ آگاهی از این‌که کسی که دارید با او حرف می‌زنید، کسی که شاید دوست‌اش داشته باشید، ممکن است فردا به قتل برسد، به ترس از صمیمیت منجر می‌شود. در درون خود دیواری می‌سازید و آسیب‌پذیری‌های خودتان را پشت آن پنهان می‌کنید: عمیق‌ترین احساسات‌تان را، روابط‌تان را با آدم‌های دیگر، و به‌ویژه با آن‌هایی که از همه به شما نزدیک‌تر اند. این تنها راه برای تحمل کردن وداع‌های مکرر، نومیدکننده و اجتناب‌ناپذیر است. اگر در کودکی چنین دیواری در درون‌تان بسازید، باید بقیه‌ی عمرتان را صرف ویران کردن آن کنید؛ و سؤال این است: آیا هرگز می‌توانید آن را به تمامی از میان بردارید؟
پویا پانا
هر جامعه‌ای که بنیادش بر فریب‌کاری باشد و جرم و جنایت را، هرچند در میان مشتی از خواص، به مثابه جنبه‌ای از رفتار بهنجار تحمل کند، و گروه دیگر را، ولو هرقدر اندک، از شأن و مرتبت و حتی از حق زندگی محروم کند، خود را به انحطاط اخلاقی، و نهایتا به فروپاشی، محکوم می‌کند.
پویا پانا
آخر چرا باید «ویران شدن» کشور برایم اهمیت داشته باشد، برای من چه اهمیتی دارد؟
پویا پانا
پای در گل چگونه می‌توان مبارزه کرد؟ این را هنوز بلد نیستم، امّا باید یاد بگیرم.
پویا پانا

حجم

۲۹۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۲۹۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان