کتاب جهان در ۲۰۵۰
خواندن نظراتمعرفی کتاب جهان در ۲۰۵۰
لارنس سی. اسمیت، رئیس گروه جغرافی و استاد علوم زمین دانشگاه یو سی ای ال است.
«جهان در ۲۰۵۰» به بررسی تحولات و رویدادهای بشری در جهان تا سال ۲۰۵۰میلادی میپردازد.
تحولات اقلیمشناسی و زیستمحیطی، محور اصلی مباحث کتاب است که در سه بخش تنظیم شده است: «فشار»، «کشش» و «سرانجامهای جایگزین».
کتاب مصور است و زبان آن علمی ـ تحلیلی و روان است.
هدف کلی نویسنده، ارائه روند احتمالی سیر بشر به سوی آیندهای نزدیک و البته پر از تحوّل است.
ویژگی شاخص اثر، تازه بودن موضوع پژوهش و نگاه تحلیلی مؤلف است.
غرب چگونه غرب شد؟
صادق زیباکلام
حکمرانی بد و فسادریچارد رز
بحران بیپایان: چگونه سرمایهی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب میکشاندجان بلامیفاستر
ریاضت اقتصادییانیس واروفاکیس
مارتین هایدگرپل استراترن
بیست و سه گفتار دربارهی سرمایهداریها جون- چانگ
در جست و جوی اسپینوزاآنتونیو داماسیو
تربیت بچهها، تربیت خود ماستنائومی آلدورت
به نظرم توضیحات کتاب خیلی زیاد و مفصل و بعضا تکراری است. می توانست خیلی خلاصه تر باشد اما در کل کتاب بسیار خوبی است خصوصا برای کسانی که تازه میخاهند در حوزه آینده پژوهی ورود کنند.
اگر دوست دارید جهان پیرامون و معضلات آن را تا چند دهه آینده بشناسید و نگاه سیستمی و جامع نسبت به آن پیدا کنید خواندن این کتاب در اولویت است...
به خاطر هیجانش خواستم بخونم که مثلا در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد هنوز نخوندم ولی نگاه اجمال کردم برام زیاد جالب نبود ۳ استار بهش میدم