معرفی و دانلود کتاب دیدار به قیامت + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دیدار به قیامت

کتاب دیدار به قیامت

نوع کتاب
۴.۴(از ۲۹ امتیاز)
٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب دیدار به قیامت

«دیدار به قیامت» رمانی نوشته پی‌یر لومتر( -۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی و برنده‌ی جایزه‌ی ادبی گنکور فرانسه در سال ۲۰۱۳ است. این داستان در روزهای پایانی جنگ جهانی اول و در سنگرهای میان آلمان و فرانسه روی می‌دهد. نویسنده می‌کوشد در این کتاب، خشونت و جنون نهفته در روح جنگ و در هم پیچیدن روابط انسانی و اجتماعی در چنین زمان و فضایی را به تصویر بکشد. همچنین نشان دهد چگونه میراث جنگ در دنیای پس از آن خود را بروز می‌دهد. کتاب اینگونه آغاز می‌شود: «همه‌ی آن‌هایی که تصور می‌کردند این جنگ به‌زودی پایان خواهد یافت دیرزمانی است که در همین جنگ جان باخته‌اند. دقیقا از همین جنگ. برای همین آلبر شایعه‌های ترک مخاصمه را چندان جدی نمی‌گرفت. بیش‌تر از تبلیغاتی که اول جنگ رواج داشت به این شایعه‌ها بها نمی‌داد، همان‌ها که می‌گفتند گلوله‌های بُش‌ها آن قدر نرم است که مثل گلابی‌های پُخته وقتی به لباس نظامی فرانسوی‌ها می‌خورد وامی‌رود، که موجب شلیک خنده‌ی نظامیان فرانسوی می‌شد. آلبر انبوهی از نعش‌های همین‌ها را دیده بود که هرکدام در حال خندیدن با یکی از همین گلوله‌های نرمِ آلمانی از پا درآمده بودند. آلبر خوب متوجه بود که امتناع از قبول ترک مخاصمه از دیدگاه‌اش به جادو سرچشمه می‌گرفت: هرچه شخص بیش‌تر آرزوی صلح داشته باشد، کم‌تر به خبرهایی ارزش می‌دهد که به‌نحوی برای رفع بلا منتشر می‌شود. این خبرها هر روز در امواج فشرده پخش می‌شدند و همه‌جا هرکس به فراخور حال خود آن‌ها را تکرار می‌کرد: جنگ واقعا تمام خواهد شد. آدم حتّا سخنانی را که به سختی باورکردنی بود می‌شنید، درباره‌ی لزوم مرخص کردن سربازانِ پیری که سال‌ها در جبهه‌ها علاّف بودند و کاری هم از آن‌ها ساخته نبود. ولی وقتی ترک مخاصمه دورنمای قابل قبولی گرفت، امید زنده رسیدن به آن حتّا بین بدبین‌ترین نظامی‌ها هم کم‌کم به وجود آمد. این شد که دیگر کسی اشتیاقی برای حمله به دشمن نشان نمی‌داد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دیدار به قیامت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:دیدار به قیامت
عنوان انگلیسی:‭Au revoir la-haut: roman, c۲۰۱۳
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:پی‌یر لومتر
مترجم:مرتضی کلانتریان
انتشارات:انتشارات آگاه
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۴/۰۵/۰۸
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۴.۵۶ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۴۱۶۳۴۵۶‬‬
تعداد صفحه‌ها:۴۹۵ صفحه
قیمت کتاب:۲۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:داستان فرانسوی، بهترین‌های ادبیات داستانی

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

maryam_z
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۱۴

خوندن قصه های مرتبط با فضای جنگ جهانی همیشه جذابیت خودش رو برای من داشته، ولی اگه بخوام منصف باشم نمی تونم از گفتن این نکته بگذرم که شروع طوفانی کتاب کاری با من کرد که مطمئن شدم تا آخر...بیشتر

۰
sa.s
۱۳۹۸/۰۹/۰۱

کتاب واقعا شاهکاره،روایت قوی و شخصیت پردازی بینظیری داره، کشش داستان جوریه که تا تمومش نکنید کتابو زمین نمیذارید، البته من توصیه میکنم کم کم بخونید چون بعد تموم شدن کتاب حسابی دلتون برای آلبر و ادوارد تنگ میشه.

۰
امیر
۱۳۹۷/۱۱/۰۷

کشش روایی جالبی داره

۰
علی امیدیان
۱۳۹۸/۱۱/۱۴

این کتاب فوق العاده س

۰
samin
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۶/۱۲

این کتاب واقعا عالی بود. فکر نمیکردم انقدر خوب باشه. خیالتون از بابت این ترجمه هم راحت باشه. عالیه

۰
فرشاد
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

بسیار بسیار بسیار کتاب خوبیه. یه شاهکار به تمام معنا

۰
عارفه
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۳/۰۷

هدف نویسنده برای نوشتن این کتاب قابل درک است‌.کتابهای موضوع جنگ همیشه غمگین و ناراحت کننده است.به دلیل غمکین بودن کتاب نتونستم تمومش کنم.

۰
مصطفی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۲/۱۵

تلخی و تحقیر از جای جای متن کتاب جاریه! آین به معنای بد بودن کتاب نیست شاید طعم جنگ رو به ما میچشونه! بیشترین چیزی که من رو آزار میده حجم بالای روایت و کم بودن دیالوگ تو‌متن کتابه

۰
مهرداد رحیمی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۰۹/۱۳

روایتی عالی و از اون مهمتر ترجمه بسیار خوب.

۰
farhad
۱۴۰۰/۰۳/۳۰

بهترین ترجمه. یاد جناب کلانتریان گرامی باد

۰