کتاب مارتین هایدگر
۳٫۷
(۶)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مارتین هایدگر
پل استراترن ( - ۱۹۴۰)، نویسنده و پژوهشگر بریتانیایی است.
استراترن مجموعهای را با نام «فیلسوفان در نود دقیقه» نوشته که عمده آنها به فارسی ترجمه شده است.
این مجموعه نگاهی اجمالی به زندگی و اندیشه فیلسوفان دارد و به گفته استراترن میتواند خواننده را در نود دقیقه با فضای کلی تفکرات یک فیلسوف آشنا کند.
نویسنده سعی میکند تا حد ممکن از ارائه اطلاعات بیهوده پرهیز کند تا مخاطب بیشترین اطلاعات مفید را درباره اندیشههای یک فیلسوف در نود دقیقه به دست آورد. بالطبع این اطلاعات شامل نقاط عطف زندگی و کلیاتی درباره افکار و عقاید آن فیلسوف میشود.
استراترن در کتاب «هایدگر» نقادانه با اندیشههای این فیلسوف برخورد کرده و ثابت میکند که «هایدگر به شدت مذهبی و خداپرست بوده است. جهان مدرن رفتهرفته سبب شد که وی تعلقات مذهبیاش را از دست بدهد ولی ته ذهنش خدا را داشت...هایدگر وقتی به «پدیدارشناسی» هوسرل علاقهمند شد، به خداباوری رسید».
مارتین هایدگر(۱۸۸۹ - ۱۹۷۶)، فیلسوف آلمانی، یکی از مشهورترین و در عین حال جنجالیترین فیلسوفان قرن بیستم است.
از زمان انتشار مهمترین کتابش، یعنی «هستی و زمان»، تاکنون آرای وی تأثیر به سزایی در قلمرو اندیشه در حوزههای فکری گوناگون داشته است.
حوزههای فکری متأثر از هایدگر از فلسفه وجود تا فلسفه سیاسی، روانشناسی، رواندرمانی، نقد ادبی، الهیات و... را شامل میشود و مکاتب فکری متعددی با تاثیرپذیری از تاملات هایدگر شکل گرفتهاند.
بهطور خلاصه در منظومه فکری هایدگر چند مسئله قابل توجه است: دیدگاههای او درباره «وجود»، نقدهایش بر «متافیزیک رایج غربی»، پدیدارشناسی و دیدگاههایش درباره تاریخ.
جهان در ۲۰۵۰
لارنس اسمیت
بعد از انقلابگابریل گارسیا مارکز
بحران بیپایان: چگونه سرمایهی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب میکشاندجان بلامیفاستر
خطای دکارت: عاطفه، خرد و مغز انسانآنتونیو داماسیو
برچیدن امپراتوری: آخرین امید امریکاچالمرز جانسون
برگزیده نوشته های اساسی برتراند راسلبرتراند راسل
بیست و سه گفتار دربارهی سرمایهداریها جون- چانگ
در جست و جوی اسپینوزاآنتونیو داماسیو
تربیت بچهها، تربیت خود ماستنائومی آلدورت
حجم
۱۹۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
حجم
۱۹۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۱۲۸ صفحه
قیمت:
۲,۴۰۰
تومان
نظرات کاربران
ها یدگر Martin Heidegger در ایران فیلسوف مشهور و نام آشنایی است. اما فلسفه و تفکر او حتی در محافل دانشگاهی به اندازه ی شهرت او شناخته شده نیست . این مسئله تنها بخاطر ماهیت فلسفه ی او نیست بلکه ترجمه
متاسفانه به نظر منطقی در نقد یکسویه این کتاب نیست جهت اطلاعتون فقط عرض کنم نقد اگزیستانسیالیست نقد راحتی نیست با توجه به شاخه های روانشناسی و انسان شناسی که از این فلسفه مشتق شده!متاسفانه یه عده هم تو ایران