کتاب خورشید خانواده اسکورتا
دستهبندی:
امتیاز:
از ۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خورشید خانواده اسکورتا
«خورشید خانواده اسکورتا» رمانی از «لوران گوده» نویسنده قرن بیستمی اهل فرانسه است که در سال ۲۰۰۴ برای همین کتاب موفق به دریافت جایزه گنکور فرانسه , جایز ژان ژیونو شد.
«لوران گوده» در این رمان سرگذشت چند نسل از یک خاندان را بازگو میکند و از شرافت و صبر آنها در برابر مصیبتها و رنجهایی که در طول داستان برایشان اتفاق می افتد را با نثر دلنشین و پر از ایجاز خود بازگو میکند.
سبک گوده روان و قلمش شیرین و چیره دست است. جملهها را ساده و کوتاه انتخاب میکند؛ خواننده را با جملههای بلند و پیچیده به سرگیجه نمیاندازد و نفوذ کلامش از خلال جملههای ساده و واژههای مناسب چنان است که خواننده بیاختیار آنچه را او خواسته بیان کند، با هم وجودش احساس میکند. موقعی که از آفتاب داغ سرزمینهای جنوب ایتالیا سخن میگوید، آدم سوزش آن را روی پوستش حس میکند، و نیز خون گرم و جوشان مردمان آن سرزمین را در رگهایش. مردمانی ساده، رکوراست و بیشائبه که مثل زمینهاشان در عین بیحاصلی، و آبوهواشان در عین داغی و سوزندگی، مهماننواز و گشاده رویند.
کشف سوسیس کاری
آخرین دخترنادیا مراد
اولالارابرت لوییس استیونسن
در ستایش تاریکیخورخه لوییس بورخس
کاساندرای زیباجین آستن
خیلی کتاب خوبیه و مثه مافیای سیسیل که خانواده واسشون خیلی مهمه ، توی این کتاب هم ثابت میشه که خانواده ، تنها دوست دوران سخت هست
اگر دنبال یه داستان آرامشبخش برای مطالعه آخر شب میگردید این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم در ظاهر داستان خانواده ای روستایی و ناموزون در قرن بیستم در جنوب ایتالیا است . ولی در اصل هر یک از شخصیت ها نماینده
خیلی سخت بود تا آخر ادامه بدم اما چیز خاصی نداشت آدمها خیلی راحت دست به هر کاری میزنن دزدی قتل تجاوز و ... دوست نداشتم از نظرم من خوب نبود کاش وقتم رو برا یه کتاب دیگه میزاشتم