معرفی و دانلود کتاب اشک ها و لبخندها + خلاصه رایگان

کتاب اشک ها و لبخندها

۳.۲ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اشک ها و لبخندها

«اشک‌ها و لبخندها» مجموعه‌ای از اشعار منثور، نویسنده نام‌دار لبنانی- آمریکایی، جبران خلیلی جبران با مضامینی همچون عشق، آفرینش، آرزو، مرگ و... است. اشعاری سرشار از انسان‌دوستی و مهربانی با نگاهی سرشار از مهر خداوندی به همه چیز که مرز ندارند و خود را از آنِ هر کس می‌دانند که دل بر انسانیت بسوزاند: ترانۀ خوشبختی من و انسان معشوق یکدیگریم. او در آرزوی من است و من در اشتیاق او، ولی زنهار! که در بین ما رقیبی است که بی‌نوایی ارمغان اوست. او بی‌رحم است و مغرور، پُر زِ نیرنگ و فریب. نام او جسم است. او که همواره در پی ماست و چونان نگهبانی بر ما می‌نگرد، و معشوق مرا پریشان می‌کند. محبوبم را در جنگل‌ها زیر درختان و در کنار دریاچه‌ها می‌جویم و او را نمی‌یابم، چرا که جسم او را به شهرِ پُرغوغا کشانده و بر تختی لرزان از ثروتِ دنیا نشانده است. من نامش را به آوای دانش و ترانۀ خِرَد بانگ می‌زنم...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اشک ها و لبخندها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباشک ها و لبخندها
موضوعشعر جهان
نویسندهجبران خلیل جبران
مترجموحید کیان
انتشاراتانتشارات اندیشه‌ عالم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۴/۰۱/۰۸
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

ستاره
انسان‌ها به طوایف و قبایل تقسیم شده‌اند و از آنِ مُلک‌ها و سرزمین‌هایند ولی من خود را از آنِ هیچ قبیله‌ای نمی‌دانم و متعلق به جایی نیستم. کهکشان، سرزمین من است و خانوادۀ انسانی قبیله‌ام. انسان ناتوان است و چه ناگوار که خود را از دیگران جدا می‌کند. دنیا محقر است و نابخردانه آن است، که دنیا را به سرزمین‌ها و مُلک‌ها و قبایل تقسیم کنیم.
یك رهگذر
من دل‌باختۀ توام و نه هیچ کسِ دیگر، و تا پایان عمر عاشق تو خواهم ماند.
یك رهگذر
هیچ قدرتی را یارای جدایی من و تو نیست ... حتی مرگ نیز نمی‌تواند ما را از هم جدا کند
ای روح من، از چه این چنین اصرار می‌ورزی؟ در پی راهی که تو مرا به رفتن در آن وا داشته‌ای، خوشی را بر خود حرام کرده‌ام و شادی زندگانی را ترک گفته‌ام. با من به عدالت رفتار کن، یا که مرگ را فرمان ده تا رهایی‌ام بخشد، که شهرتِ تو عدالت توست.