معرفی و دانلود کتاب مجموع آثار جبران خلیل جبران؛ جلد دوم + خلاصه رایگان

کتاب مجموع آثار جبران خلیل جبران؛ جلد دوم

۲.۸(از ۱۲ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموع آثار جبران خلیل جبران؛ جلد دوم

«خلیل جبران در زیر سایهٔ درختان مقدس سدر لبنان چشم به جهان هستی گشود، اما سال‌های پختگی معنوی خود را در زیر سایه‌های آسمان‌خراش‌های شهر نیویورک سپری کرد. جبران را همواره به عنوان یک عارف، یک فیلسوف، یک مرد زاهد و دین‌گرا، یک مؤمن پرهیزگار و گاه هم به‌عنوان یک کافر، یا فردی که به آرامشی عمیق دست یافته بود، یا حتی به‌عنوان مردی شورشی و عاصی و یا مردی عاری از هر سن و سالی می‌نامیدند. آیا به راستی ممکن است تمامی این خصوصیات و ویژگی‌های متضاد، در وجود تنها یک مرد ممکن باشد...؟ آیا به‌راستی ممکن است که افرادی کتاب‌هایش را سوزانده باشند؟ آن هم به‌خاطر آن‌ که نوشته‌هایش، برای جوانان، خوراک روحانی خطرناک، انقلابی و زهرآگین بوده‌اند...؟» این جملات، توصیفاتی است که خودِ خلیل جبران در فصلِ «آینه‌های روح» این مجموعه کتابش، در توصیف خودش می‌آورد. جبران به دو زبان می‌نوشت: عربی برای لبنانی‌ها، سریانی‌ها و دنیای عرب و انگلیسی برای دنیای غرب. با این وجود، کتاب‌های جبران، به بسیاری از زبان‌های زندهٔ دنیا ترجمه شده است. جبران در سراسرِ دنیا، طرفداران متعددی دارد که بسیاری از آن‌ها، شکوه و عظمتِ کلمات جبران را هم‌رده با کلمات انجیل می‌دانند و معتقدند که از وجودِ جبران، بازتابی از عیسی مسیح (ع) و فرمایشات پیامبر مشاهده می‌شود. این کتاب، جلد دوم مجموعه‌ای دوجلدی است از اشعار و داستان‌های و نامه‌های او که در چهار فصل جمع‌آوری شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموع آثار جبران خلیل جبران؛ جلد دوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مجموع آثار جبران خلیل جبران؛ جلد دوم
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۵.۰۲ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۵۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۲۵۰۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

آرام
اینک پی می‌برم که درختان در بهار شکوفه و در تابستان میوه می‌دهند، بی آن که در جستجوی ستایش و تجلیل باشند، بدانسان هم برگ‌هاشان را در پاییز فرو می‌ریزند، و در زمستان، بدون آن که ذره‌ای از هیچ سرزنشی ترسان باشند، برهنه می‌شوند.
آن کس که روزهای خود را در قلمرو خیال سپری نکند، همانا بردهٔ روزهاست
Dot
بلبل، آشیان خود را در قفس درست نمی‌کند، از ترس آن که مبادا بردگی، سرنوشت و تقدیر جوجه‌هایش شود ...
Dot
در طول جزر، جمله‌ای روی ماسه نگاشتم و هر آنچه را در روح و ذهنم بود در جوهرهٔ آن وارد کردم ... در هنگام مد بدان مکان بازگشتم، تا آن را دیگر بار بخوانم و به تعمق نشینم، لیک روی ساحل، هیچ نیافتم، هیچ،‌ مگر جهل و نادانی‌ام ...
Dot
میان اخم یک ببر و تبسم یک گرگ، گلهٔ بینوا از میان می‌رود.
Dot
ای روح! زندگی همانا ظلمتی است که با طلوع آفتاب به پایان می‌رسد.
روح در هر موجودی، نخست از طریق چشمان فرد، مشخص و آشکار می‌شود. سپس در رفتار و کردار و در همهٔ حرکات و اعمال جسمانی او. ظاهر ما، سخنان ما، اعمال ما، هرگز والاتر و برتر از خود ما نیستند! زیرا روح، همانا سرای ماست، دیدگان ما هم پنجره‌های آن است و سخنان‌مان هم، پیام‌آوران‌شان هستند. قدرت روح به تنهایی، اَبَر قدرت است! و لازم است در زمان مناسب، هر آنچه را با آن مخالف است به خاک مبدل کند.
لازم است عشق را آشکار کنی! شما می‌توانید مرا از تمام مایملکم محروم کنید، شما می‌توانید خون مرا فرو بریزید و کالبدم را بسوزانید! اما هرگز نخواهید توانست روحم را بیازارید و یا حقیقتم را لمس کنید!
Dot
هر آنچه را روح بدان مشتاق باشد، نفس بدان دست خواهد یافت.
Dot
زندگی بدون عشق، مانند درختی بدون شکوفه و میوه است و عشق بدون زیبایی، مانند گل‌هایی بدون عطر و میوه‌هایی بدون تخم است ... زندگی، عشق و زیبایی،‌ سه شخص در یک فرد هستند و هرگز نمی‌توانند از هم جدا شوند یا تغییر یابند