دانلود و خرید کتاب نامه های عاشقانه جبران جبران خلیل جبران ترجمه مهدی وهابی
تصویر جلد کتاب نامه های عاشقانه جبران

کتاب نامه های عاشقانه جبران

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب نامه های عاشقانه جبران

کتاب الکترونیکی نامه های عاشقانه جبران نوشتۀ جبران خلیل جبران با ترجمۀ مهدی وهابی در انتشارات اندیشه عالم چاپ شده است. این کتاب مجموعه‌ای از نامه‌نگاری‌های عاشقانه بین جبران خلیل جبران و می زیاده است که بین سال‌های ۱۹۱۲ تا ۱۹۳۱ نوشته شده‌اند.

درباره کتاب نامه های عاشقانه جبران

این کتاب شامل نامه‌های رد و بدل شده میان جبران خلیل جبران، نویسنده لبنانی و می زیاده، نویسنده و روزنامه‌نگار لبنانی-فلسطینی است. نامه‌ها به مدت بیست سال بین این دو نویسنده رد و بدل شده‌اند. این مجموعه نامه‌ها علاوه بر جنبه‌های عاشقانه، دربرگیرنده افکار و اندیشه‌های ادبی و فلسفی این دو نویسنده نیز هست. در این نامه‌ها می‌توان تاثیر متقابل این دو نویسنده بر یکدیگر را مشاهده کرد. جبران و زیاده هرگز یکدیگر را از نزدیک ندیدند و ارتباط آنها تنها از طریق این نامه‌ها برقرار بود. نامه‌ها به زبان عربی نوشته شده‌اند و بازتاب‌دهنده سبک نگارش و اندیشه‌های ادبی دوران خود هستند. در این مجموعه، علاوه بر مضامین عاشقانه، موضوعاتی مانند ادبیات، هنر، فلسفه و مسائل اجتماعی نیز مورد بحث قرار گرفته است.

کتاب نامه های عاشقانه جبران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به ادبیات عربی، پژوهشگران حوزه نامه‌نگاری‌های ادبی و خوانندگان آثار جبران خلیل جبران مناسب است.

درباره جبران خلیل جبران

جبران خلیل جبران در ۶ ژانویۀ ۱۸۸۳ و در خانواده‌‌ای مسیحی مارونی به دنیا آمد. او اهل بشرّی لبنان و یک نویسندهٔ لبنانی - آمریکایی است. در کودکی در فقر مطلق زندگی کرد و به همین خاطر از سواد و تحصیل بی‌بهره ماند. پس از مهاجرت مادرش به آمریکا توانست به مدرسه برود؛ پس در جوانی تصمیم گرفت به آمریکا بازگردد تا زبان عربی را یاد بگیرد. در جنگ جهانی اول در جبهه‌ٔ آزادی‌خواهان فعال بود و در نشریه‌های عربیِ مهاجران عرب در آمریکا، مقالات، شعر و داستان منتشر می‌کرد. مهم‌ترین کتاب او یعنی «پیامبر» در سال ۱۹۲۳ منتشر شد. این نویسنده و شاعر، به نگارش اشعار معنوی و عرفانی پرداخت؛ اشعاری که می‌تواند تأثیرات عمیقی بر روی خوانندگان خود بگذارند؛ ازاین‌رو است که قلم جبران خلیل جبران، لطافتِ خاصّ این‌گونه نوشتارها را در خود دارد. لحن شعر‌هایش اغلب رسمی اما صمیمی است. او در شعرهایش از کلمات معنوی و عرفانی استفاده می‌کند. آثار جبران خلیل جبران به دو دسته تقسیم می‌شود؛ آثاری که به زبان عربی نوشته و آثار انگلیسی‌زبان. از میان آثاری که به زبان عربی نوشته، می‌توان به «موسیقی»، «عروسان دشت»، «ارواح سرکش»، «اشک و لبخند بال‌های شکسته»، «کاروان‌ها و توفان‌ها» و «نوگفته‌ها و نکته‌ها» اشاره کرد و و از میان آثاری که به زبان انگلیسی نوشته، می‌توان «عیسی پسر انسان»، «دیوانه»، «نامه‌های عاشقانه»، «آیا آدم ندید!»، «پیامبر و رازهای دل»، «ماسه و کف»، «مسیحا»، «پیشتاز»، «خدایان زمین»، «سرگردان»، «مسیح»، «فرزند انسان»، «پیامبر» و «باغ پیامبر» را مثال زد. کتاب «پیامبر» (The Prophet)، مشهورترین اثر جبران خلیل جبران است. این کتاب جز معدود کتاب‌هایی در طول تاریخ بوده که چاپ آن هرگز متوقف نشده است.

بخشی از کتاب نامه های عاشقانه جبران

«او نویسندۀ دائمی نشریۀ المحروسه و روزنامه‌ها و گاه‌نامه‌های پیشروی زمان خود بود، از قبیل: الاَهرام، المْقدم،‌ المقتَتِف، نشریۀ فرانسوی زبان پیشرفت مصری و نشریۀ انگلیسی‌زبان پست مصری (که در آن از تخلص رفعت خلیل استفاده می‌کرد). نقدی که بر یک اثر ادبی تازه نوشت باعث آشنایی او با خلیل جبران شد که تأثیر او را بر فکر و ذهنش در جای جای آثارش می‌توان مشاهده کرد. اگر چه آن دو تنها از طریق نامه‌نگاری یکدیگر را می‌شناختند، با این حال بین آنها رابطۀ عاشقانه و ادبی مسحورکننده‌ای پدید آمد. آنها به نظر به هارمونی و درکی دست یافته بودند که به ندرت می‌توان نظیر آن را حتی در بین کسانی که رابطۀ بسیار صمیمانه‌ای دارند، یافت. خانۀ او در قاهره به تالار ادبی پایتخت مصر مبدل شد، محل ملاقات تمام کسانی که بدون آنها ادبیات عرب مدرن وجود نمی‌داشت. ذهنیت هوشمند و پویای او هماهنگ با زیبایی و افسون بزرگش توجه شخصیت‌های بزرگ زمانه‌اش مانند لطفی السعید، یعقوب ساروف، طاها حسین، مصطفی صادق‌الرفیعی، اسماعیل صَبری، ادگار جلاد و عباس‌محمود العقاد را برانگیخت. برای بسیاری او یک الهۀ شعر و الهام‌بخش بود، به طوری که تأثیر شخصیت و فصاحت بیانش از تأثیر تمام نوشته‌هایش پیشی گرفته بود.»

معرفی نویسنده
عکس جبران خلیل جبران
جبران خلیل جبران
لبنانیی | تولد ۱۸۸۳ - درگذشت ۱۹۳۱

جبران خلیل جبران در ۶ ژانویه‌ی ۱۸۸۳ در شهر باستانی بشاری، در جبل لبنان واقع در شمال لبنان، در خانواده‌ای از مسیحیان مارونی متولد شد. در زمان تولد او، محل تولدش در نیمه‌ی خودمختار امپراتوری عثمانی قرار داشت. پدر خلیل، بدهی‌های هنگفتی از قمار انباشته کرده بود و شغل خود را از دست داده بود، اما بعدها توسط یک مدیر محلی به مقام و منصب دست یافت. مادر خلیل پیش از ازدواج با پدر خلیل، دو بار ازدواج کرده بود و از ازدواج اولش صاحب یک پسر شده بود. خلیل به غیر از برادر ناتنی خود، پیتر، دو خواهر کوچک‌تر نیز داشت. او هرگز به مکتب نرفت، اما توسط کشیشانی که به خانه‌ی آن‌ها رفت‌وآمد داشتند، زبان عربی و خواندن انجیل را آموخت.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان