دانلود و خرید کتاب درست حسابی دعوا کن جان گاتمن ترجمه محمدجواد فروزان نژاد
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب درست حسابی دعوا کن

کتاب درست حسابی دعوا کن

معرفی کتاب درست حسابی دعوا کن

کتاب الکترونیکی درست حسابی دعوا کن نوشتۀ جان گاتمن و جولی شوارتز گاتمن با ترجمۀ محمدجواد فروزان نژاد و مریم مصباح در نشر مون چاپ شده است. این کتاب دربارۀ چگونگی تبدیل تعارضات زناشویی به فرصتی برای ایجاد ارتباط عمیق‌تر است. جان گاتمن به عنوان یکی از تأثیرگذارترین پژوهشگران حوزه روابط زوجین شناخته می‌شود و تحقیقات او در این حوزه بیش از چهل سال سابقه دارد.

درباره کتاب درست حسابی دعوا کن

کتاب درست حسابی دعوا کن بر اساس مطالعات آزمایشگاهی روی بیش از سه هزار زوج نوشته شده است. نویسندگان با بررسی الگوهای تعامل زوج‌ها، ۸ مهارت اصلی را شناسایی کرده‌اند که به زوج‌ها کمک می‌کند تعارضات خود را به شیوه‌ای سازنده مدیریت کنند. کتاب این مهارت‌ها را با جزئیات شرح می‌دهد و راهکارهای عملی برای به کارگیری آن‌ها ارائه می‌کند.

بخش‌های اصلی کتاب شامل موضوعاتی مانند شناخت الگوهای مخرب در مشاجرات، اهمیت گوش دادن فعال، نقش عواطف در تعارضات، و روش‌های حل مسئله در روابط زناشویی است. نویسندگان با استفاده از مثال‌های واقعی از زوج‌های مختلف، نشان می‌دهند چگونه این مهارت‌ها می‌توانند در موقعیت‌های واقعی زندگی به کار گرفته شوند.

جان گاتمن استاد روانشناسی دانشگاه واشنگتن و مؤسس انستیتو گاتمن است. او بیش از دویست مقاله علمی و چهل و شش کتاب در زمینه روابط زوجین منتشر کرده است. جولی شوارتز گاتمن روانشناس بالینی و همسر و همکار پژوهشی جان گاتمن است که در زمینه درمان زوج‌ها تخصص دارد.

کتاب درست حسابی دعوا کن همچنین به موضوعاتی مانند نقش خانواده اصلی در شکل‌گیری الگوهای ارتباطی، تأثیر استرس بر روابط زناشویی، و اهمیت ایجاد معنای مشترک در رابطه می‌پردازد. در هر فصل تمرین‌های عملی برای زوج‌ها گنجانده شده است.

کتاب درست حسابی دعوا کن را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای زوج‌هایی که می‌خواهند مهارت‌های ارتباطی خود را بهبود بخشند و برای درمانگران و مشاوران خانواده مناسب است.

بخشی از کتاب درست حسابی دعوا کن

«مرد و زن نزدیکِ هم روی تخت گرم‌ونرمشان نشسته و در برابر دوربین به بالش‌های سفید و خشک روی تخت تکیه زده‌اند. زاویهٔ نشستنشان به‌سمت هم است و تا اینجای کار صمیمی و آرام به نظر می‌رسند. شاید هم به‌دلیل وجود دوربین کمی مضطرب باشند. از آن‌ها خواسته‌ایم دوربین لپ‌تاپشان را برای ضبط ویدئو روشن کنند و بعد، از گذران روزشان بگویند. همین.

دراین‌بین، سیستم هوش مصنوعی ما آن‌دو را زیر نظر دارد. این سیستم برای کمک به درمانگران پیروِ گاتمن و زوج‌هایی که می‌خواهند رابطه‌شان را در خانه ارزیابی کنند، طراحی شده و داده‌های مربوط به رفتار زوج‌ها را حین تعاملات عادی و مشاجره گردآوری می‌کند. هوش مصنوعی ما می‌تواند ضربان قلب آن‌ها را بدون واسطه و تنها با ارزیابی ویدئوی ضبط‌شده اندازه‌گیری کند و به کمک یادگیری ماشینی احساساتشان را کدگذاری و حالت عاطفی‌شان را لحظه‌به‌لحظه در طیف وسیعی از بروزات مختلف شناسایی کند. سطح اعتماد زوج‌ها به یکدیگر هم در مقیاسی از ۰ تا ۱۰۰ درصد ارزیابی می‌شود.

هوش مصنوعی ماکه همکاران نابغه‌مان، رافائل لیسیتسا و دکتر ولادیمیر برایمن، آن را طراحی کرده‌انداین داده‌ها را در حالی گردآوری می‌کند که زوج‌ها دربارهٔ هفتهٔ کاری‌شان گپ می‌زنند، از برنامه‌های آخرهفته‌شان می‌گویند و بررسی می‌کنند که چقدر شانس استراحت دارند. تا اینجای کار، هوش مصنوعی اعلام کرده که تعامل آن‌ها از حالت «خنثی» به‌سمت حالت «علاقه‌مند» پیش می‌رود. هر دو آرام هستند و ضربان قلبشان حدود ۸۰ است. سطح اعتماد نسبتاً بالاست.»

معرفی نویسنده
جان گاتمن

جان گاتمن با نام کامل جان شوارتز گاتمن، نویسنده و روانشناس آمریکایی و همچنین استاد بازنشسته‌ی روانشناسی در دانشگاه واشنگتن است. او ۲۶ آپریل سال ۱۹۴۲ در جمهوری دومنیکن متولد شد. او ابتدا در رشته‌ی فیزیک و ریاضیات دانشگاه دیکنسون تحصیل کرد و موفق به اخذ مردک لیسانس خود در سال ۱۹۶۴ شد. مقطع فوق لیسانس خود را در رشته‌ی روانشناسی ریاضیاتی در مرکز فنی ماساچوست (MIT) گذراند و در نهایت موفق به اخذ مدرک دکترای روانشناسی خود از دانشگاه ویسکانسین مدیسون شد. حوزه‌ی تخصصی کار او روابط زوجین، ازدواج و طلاق است و سال‌هاست در زمینه‌ی زوج‌درمانی فعالیت می‌کند. او با بینش ریاضیاتی وارد حیطه‌ی مطالعات روانشناسی شد. همین بینش باعث شد که او در طی فعالیت طولانی‌مدت خود به بررسی الگوها و مدل‌های تعامل زوج‌ها بپردازد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
ما در نقطهٔ حساسی از تاریخ بشر قرار داریم و باید در سراسر جهان، در هر عرصه‌ای، یاد بگیریم که سپرها را زمین بگذاریم، حرفمان را راحت بزنیم و برای صلح و تفاهم مبارزه کنیم. این کار از چهاردیواری خانه آغاز می‌شود. روابط عاشقانهٔ ما سازندهٔ جوامع بزرگ‌تر ما هستند و تأثیر شگرفی بر فرزندان، دوستی‌ها، اعضای خانواده و هم‌بستگی ما در محل کار دارند. این روابط ظرفیت بخشندگی ما در قبال جهان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند و تحول‌آفرین هستند و شکلِ یکی شدن اعضای جامعه را دگرگون می‌کنند. اگر درست جنگیدن در خانه را بیاموزیم، یاد می‌گیریم میان اقوام، در دل شکاف‌های سیاسی، در جامعه و به‌عنوان یک انسان نیز درست بجنگیم.
کاربر ۲۶۸۲۵۸۸
پیش‌تر گفتیم و دوباره می‌گوییم: چیزی به نام «انتقاد سازنده» وجود ندارد. انتقاد همیشه مخرب است.
کاربر ۳۸۰۳۰۰۲
در واقع، حمایت از چیزی که زنان واقعاً به آن نیاز دارند می‌تواند گاهی برخلاف باورهای دیرینهٔ مردانگی باشد. برای نمونه، زن می‌خواهد به دانشگاه برود تا مدرک بگیرد و شما به‌عنوان حامی او مراقبت از کودکان را بر عهده می‌گیرید تا او به کارش برسد. قرار است نقش مراقب را بر عهده بگیرید، با نیازهای بچه‌ها هماهنگ شوید و تدارکات لازم را برای شانه کردن موها و تهیهٔ ناهار بچه‌ها فراهم کنید. از زوج‌هایی که بر سر این نقش‌ها تعارض دارند می‌پرسیم: این کار مردانه است یا زنانه؟ پاسخ سنتی «زنانه» است، زیرا مراقبت از بچه‌ها به‌طور سنتی به این شکل کدگذاری شده است. حرف ما این است که مراقبت از بچه‌ها به همان اندازه «مردانه» است، زیرا مرد با این کار از همسرش و حق انسانی او برای تحقق آروزهایش محافظت می‌کند.
بهنام
عصبانیت هیچ اشکالی ندارد. مهم نحوهٔ ابراز آن است. هرگز نباید خشم را با هدف تحقیر یا انتقاد از شریک زندگی ابراز کرد.
بهنام
باور غلط شمارهٔ ۹: قبل از اینکه بتوانید شخص دیگری را دوست داشته باشید، باید عاشق خودتان باشید.
بهنام
خشونت شخصیتی داستان دیگری دارد. در این خشونت، یکی مجرم است و دیگری قربانی. قربانیان در ۸۵ درصد مواقع زنان هستند. ما در تحقیقات خود درخصوص افرادی که به خشونت خانگی شخصیتی رومی‌آورند به دو الگو، دست پیدا کردیم: «پیت‌بول» و «کبرا». پیت‌بول‌ها حسودند و حس مالکیت دارند، از متارکه می‌ترسند و سعی می‌کنند بین شریک زندگی‌شان و دوستان و اعضای خانواده‌اش فاصله بیندازند. در این میان، کبراها غیرقابل‌پیش‌بینی، دمدمی‌مزاج و عصبی هستند و بی‌دلیل از کوره درمی‌روند. هیچ‌کدام هم مسئولیت خشونتشان را بر عهده نمی‌گیرند و در عوض، قربانی را بابت رفتاری که به‌زعم آن‌ها باعث اعمال خشونت شده سرزنش می‌کنند. [۸]
بهنام
باور غلط شمارهٔ ۴: یکی از ما حق دارد و دیگری در اشتباه است. واقعیت: تجربیات و دیدگاه‌های هر دو نفر ارزشمند هستند. هر دو حق دارند. مهم این است که بدانیم به مسائل مختلف چگونه نگاه می‌کنیم، چه احساس و نیازهایی داریم و اینکه آیا می‌توانیم حرف‌های یکدیگر را بشنویم و به آن‌ها احترام بگذاریم یا خیر. اهمیت این مسائل خیلی بیشتر است.
بهنام
باور غلط شمارهٔ ۸: هیچ‌کس نمی‌تواند به شما آسیب بزند، مگر آنکه خودتان اجازه دهید.
بهنام
به‌جای «از لحظه‌ای که اومدی، داری با عصبانیت باهام برخورد می‌کنی!» بگویید: «وقتی اومدی، متوجه حالت عصبانی چهره‌ت شدم. گفتم شاید از دست من ناراحتی.»
بهنام
نیازهای اصلی و مهمی که دست کشیدن از آن‌ها برای ما به‌منزلهٔ تسلیم شدن است. - برای این کار باید آیکیدوی ژاپنی را تمرین کنیم: عقب‌نشینی برای پیروزی. بخش‌هایی از خواست شریکمان را که از منظر نیازهای اصلی‌مان منطقی یا شدنی به نظر می‌رسد، قبول می‌کنیم. هرچه بیشتر تصدیقش کنیم، او نیز بیشتر تصدیقمان می‌کند. سپس می‌توانید آن مشکل را حل کنید. مشکل مزبور مثل قبل شما را در برابر یکدیگر قرار نمی‌دهد. - برای موفقیت در سازش باید راهی به جلو پیدا کنیم که ژرف‌ترین رؤیاها و نیازهای اصلی هر دو طرف در آن لحاظ می‌شوند.
بهنام

حجم

۳۸۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

حجم

۳۸۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۲۸۰ صفحه

قیمت:
۶۸,۰۰۰
۳۴,۰۰۰
۵۰%
تومان