کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد مود آنکاوا + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:مود آنکاوا
انتشارات:نشر مون
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد

کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد با عنوان اصلی Respire! : le plan est toujours parfait نوشتهٔ «مود آنکاوا» و ترجمهٔ «حامد قاضی» را نشر مون در سال ۱۴۰۳ منتشر کرده است. این رمان فرانسوی، داستان مردی به نام «مالو» را روایت می‌کند که در اوج بحران‌های شخصی و حرفه‌ای با زنی سالخورده به نام «پونگ» آشنا می‌شود و سفری درونی را آغاز می‌کند. کتاب به موضوعاتی مانند امید، بازنگریِ گذشته، پذیرش رنج‌ها و یافتن معنای زندگی پرداخته و در لایه‌هایی عمیق‌تر، دغدغه‌های محیط‌زیستی و اخلاقی را مطرح کرده است. رمان حاضر بر این نکته تأکید دارد که زندگی، حتی در سخت‌ترین لحظات می‌تواند معنایی تازه پیدا کند و هر انسان توانایی بازنویسی روایت خود را دارد. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد اثر مود آنکاوا

کتاب «زندگی نقشهٔ بهتری برایت دارد» اثری داستانی است که در قالب رمان، زندگی پرفرازونشیب شخصیت اصلی، «مالو» را دنبال می‌کند. این کتاب در فضایی معاصر و با نگاهی به چالش‌های انسان مدرن، به بحران‌های هویتی، روابط خانوادگی، خیانت، تنهایی و معنای زندگی پرداخته است. داستان در بستر یک شرکت فناوری در تایلند شکل می‌گیرد. با ورود شخصیت «پونگ»، خدمتکار سالخوردهٔ شرکت، مسیر زندگی مالو دگرگون می‌شود. ساختار کتاب بر پایهٔ گفت‌وگوهای عمیق میان شخصیت‌ها و بازگشت به خاطرات گذشته استوار است و «مود آنکاوا» با بهره‌گیری از عناصر روان‌شناختی و اجتماعی، تلاش کرده است تصویری چندلایه از رنج، امید و امکان تغییر ارائه دهد.

این رمان نه‌تنها به مسائل فردی و درونی می‌پردازد، بلکه به مسئولیت اجتماعی و محیط‌زیستی نیز توجه دارد و در خلال روایت، ارزش‌های انسانی و اخلاقی را برجسته می‌کند. «مود آنکاوا» در این رمان با ترکیب خاطرات، گفت‌وگوها و روایت‌های موازیْ خواننده را به سفری درونی و بیرونی دعوت کرده است. «رؤیا رجبی خراسانی» کار ویراستاری این رمان را بر عهده داشته است. کتاب «زندگی نقشهٔ بهتری برایت دارد» نخستین‌بار در سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شد.

خلاصه داستان زندگی نقشه بهتری برایت دارد

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با بحران عمیق زندگی «مالو» آغاز می‌شود؛ مردی موفق در دنیای تجارت که پس از تجربهٔ خیانت، فقدان مادر و دوری از پدر، دچار احساس پوچی و ناامیدی شده است. او مأموریتی کاری را در شرکتی در تایلند می‌پذیرد، اما شرایط نابه‌سامان شرکت و روابط سرد و پرتنش میان کارکنان، او را بیش از پیش به مرز فروپاشی می‌کشاند. در اوج ناامیدی، زمانی که تصمیم به پایان‌دادن به زندگی خود گرفته، با «پونگ» روبه‌رو می‌شود؛ پیرزنی که با مهربانی و نگاه متفاوتش پیشنهادی عجیب به مالو می‌دهد؛ اینکه ۳۰ روز از عمرش را به او بفروشد و در این مدت، فرصتی دوباره برای بازنگری در زندگی و یافتن معنای رنج‌ها و گذشته‌اش داشته باشد. مالو در طول این ۳۰ روز، با کمک پونگ و از خلال گفت‌وگوها و خاطرات کودکی، به‌تدریج با زخم‌های گذشته‌اش روبه‌رو می‌شود؛ از مرگ مادر و رهاشدگی توسط پدر تا خیانت دوستان و معشوقه‌اش. او درمی‌یابد که رنج‌ها و شکست‌ها می‌توانند به فرصتی برای رشد و دگرگونی تبدیل شوند. داستان با سفر جمعی کارکنان شرکت به یک منطقهٔ تفریحی و تعاملات تازه میان شخصیت‌ها، به‌سوی بازسازی روابط انسانی و امید به آینده پیش می‌رود.

چرا باید کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد را بخوانیم؟

این رمان به دغدغه‌هایی همچون معنای زندگی، مواجهه با رنج و امکان تغییر می‌پردازد. «زندگی نقشهٔ بهتری برایت دارد» با ترکیب عناصر روان‌شناختی، اجتماعی و محیط‌زیستی، خواننده را به تأمل دربارهٔ گذشته، پذیرش خود و یافتن امید در دل بحران‌ها دعوت می‌کند. مواجههٔ شخصیت اصلی با زخم‌های گذشته و تلاش برای بازسازی خود، می‌تواند برای بسیاری از مخاطبان الهام‌بخش باشد تا به زندگی و چالش‌هایش از زاویه‌ای تازه نگاه کنند؛ همچنین حضور شخصیت‌هایی با پیشینه‌های متفاوت و روایت چندلایهٔ کتاب، فرصتی برای همدلی و شناخت بهتر انسان‌ها فراهم می‌آورد.

مطالعهٔ این کتاب برای کسانی مناسب است که با بحران‌های هویتی، احساس تنهایی یا تجربهٔ شکست و ناامیدی دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ همچنین علاقه‌مندان به رمان‌های روان‌شناختیِ فرانسوی و داستان‌هایی با محوریت رشد فردی و معنای زندگی، از این اثر بهره خواهند برد. شاید این کتاب بتواند برای کسانی که به‌دنبال بازنگری در گذشته و یافتن امید در دل مشکلات هستند، راهگشا باشد.

درباره مود آنکاوا

«مود آنکاوا» یا «مود آنوکوا» (Maud Ankaoua) زادهٔ سال ۱۹۷۱‏ میلادی، مشاور مالی و نویسنده‌ای فرانسوی است. او رمان «زندگی نقشهٔ بهتری برایت دارد» (Respire! : le plan est toujours parfait) و کتاب «راهی به‌سوی خوشبختی: کیلومتر صفر» (Kilomètre zéro) را نگاشته است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

این کتاب در Journal de Québec به‌عنوان اثری که خوانندگان را به هم‌راستایی ذهن، قلب و بدن دعوت می‌کند، معرفی شده است. برخی منتقدان در Leboudumonde.com گفته‌اند که این رمان بیشتر به سبک رمان‌های توسعهٔ شخصی شباهت دارد؛ با این وجود، آن‌ها هم به عمق معنایی و پیام‌های مثبت کتاب اشاره کرده‌اند.

بخشی از کتاب زندگی نقشه بهتری برایت دارد

«زندگی ما را دور هم جمع کرد و این بهترین هدیه‌ای بود که می‌توانست به من بدهد؛ آن هم درست وقتی زندگی‌ام رو به پایان بود: سی روز با تو بودن. من به دلیل آشنایی با تو و چون ارزشمندترین دارایی‌ام، یعنی همهٔ عشقم را به تو منتقل کردم، توانستم شادی بی‌حدوحصری را در عمق قلبم تجربه کنم. امیدوارم هر زمان نیاز داشتی، این منبع الهام‌بخش کنارت باشد. برای سرنوشت من گریه نکن. حتی اگر دیگر مرا نبینی، بدان که من برای همیشه کنار توام. به آن بخش از وجودت که غمگین است چون فکر می‌کند مرا از دست می‌دهد، تسلی بده. به آن بخش از وجودت که می‌ترسد چون احساس تنهایی می‌کند، اطمینان بده. به آن بخش از وجودت که عصبانی است چون زندگی را ناعادلانه می‌بیند، آرامش بده و خودت را از همهٔ چیزهایی سرشار کن که برای رشد بیشتر لازم است و نور خودت را بتابان.»

خواستگاری تا ازدواج
محمدحسن فاطمی راد
ایل‌ دفونسو، مرد زبان تهی
سوزان شالر
انگلیسی برای دانشجویان رشته حقوق خصوصی
فرهاد مشفقی
Journey of the Mind
علی اکبر ضیایی
هنر شفاف اندیشیدن (خلاصه کتاب)
رولف دوبلی
ریفان
کریم رضائی
تمدن - جامعه شناسی
ایمان عرفان منش
شرح التّلویحات اللوحیة و العرشیة (جلد دوم: طبیعیات)
ابن کمّونه سعدبن منصور
ساختار شخصیت در مادام بواری، آناکارنینا و شوهر آهوخانم از دیدگاه فروید