کتاب تمام عاشقان در شب
معرفی کتاب تمام عاشقان در شب
کتاب الکترونیکی تمام عاشقان در شب نوشتۀ میه کو کاواکامی و ترجمۀ راضیه کریم پور بلداجی است و انتشارات دانشآفرین آن را منتشر کرده است. تمام عاشقان در شب، رمان جذاب دیگری از نویسنده کتاب بهشت، میکو کاواکامی است که خوانندگانش را میخنداند، به گریه میاندازد و به آنها یادآوری میکند که گاهی درد ارزشش را دارد.
درباره کتاب تمام عاشقان در شب
کتاب تمام عاشقان در شب یک رمان ژاپنی عمیق و بینش بخش است که به بررسی مفاهیمی چون عشق، تنهایی و جستجوی معنا در زندگی میپردازد. این اثر که با زبانی شاعرانه و لطیف نگاشته شده، داستانی را روایت میکند که هم زمان زیبا و درعینحال نگرانکننده است. داستان حول شخصیتی به نام فومیکو میگردد، یک زن میانسال که بهعنوان ویراستار در یک انتشارات کار میکند. فومیکو که در گذشتۀ پیچیده و مرموزی زندگی کرده، با تنهایی و جدایی درونی خود دستوپنجه نرم میکند. زندگی روزمرۀ او با چالشهای عاطفی و فکری مواجه است که او را بهسوی سؤالاتی در مورد معنا و هدف زندگی سوق میدهد. کاواکامی در کتاب تمام عاشقان در شب به بررسی پیچیدگیهای روابط انسانی میپردازد. او نشان میدهد که چگونه فومیکو در تلاش است تا با گذشتۀ خود کنار آید و درعینحال، به دنبال ارتباط واقعی و معنادار با دیگران است.
یکی از جنبههای جذاب کتاب، توجه آن به جزئیات زندگی روزمره و لحظههای کوچکی است که میتوانند بر زندگی فردی تأثیر بگذارند. کاواکامی با استفاده از زبانی شاعرانه و تصویرسازیهای زیبا، خواننده را به دنیای فومیکو میبرد که در آن هر لحظۀ کوچک میتواند حاوی معنای عمیقی باشد. علاوه بر این، تمام عاشقان در شب به بررسی مفهوم عشق و نقش آن در زندگی انسانها میپردازد. کتاب به خوانندگان نشان میدهد که چگونه عشق میتواند در شکلهای مختلفی ظاهر شود و چه تأثیراتی بر روح و روان انسانها دارد. در مجموع، تمام عاشقان در شب اثری است که به خوانندگان اجازه میدهد تا به تأمل در مورد مسائل عمیقتر زندگی بپردازند.
خواندن کتاب تمام عاشقان در شب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به ادبیات ژاپنی و داستانهایی با مضامین عاطفی و فلسفی، مناسب است
بخشی از کتاب تمام عاشقان در شب
«تصویر خودم که روی سطح پنجره میلرزید، کاملاً بیچاره به نظر میرسید. غمگین نه. خسته هم نه. بلکه دقیقاً تعریف خودِ یک انسان بیچاره. من، فویوکو ایریه، یک زن تنها در سن سی و چهار سالگی بودم که حتی نمیتوانست به تنهایی از زندگی خود لذت ببرد یا رابطهای با دیگران شکل دهد. وقت آن رسیده بود که تغییری در زندگیام ایجاد کنم...»
میه کو کاواکامی جز نویسنده های خوب معاصر ژاپن محسوب میشه که قلم خاص و لحن خاص خودش رو در نویسندگی داره. این نویسنده حتی نویسنده مورد تحسین و علاقه هاروکی موراکامی نویسنده مشهور ژاپنی هم هست. در این کتاب هم