کتاب صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپها (چگونه آینده را بسازیم)
معرفی کتاب صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپها (چگونه آینده را بسازیم)
صفر به یک نوشته پیتر تیل بنیانگذار شرکت PayPal و یکی از نخستین سرمایهگذاران فیسبوک است. چاپ دوم (ویرایش شده؛ با تشکر از نظرات کاربرانی که نسخه قبلی را مطالعه کردند)
درباره کتاب صفر به یک
این کتاب به بیان نکاتی در مورد استارتاپها میپردازد. پیتر پتل کارآفرین موفقی که کارهای زیادی انجام داده، در این کتاب شرح میدهد که چگونه شرکتهای بزرگ از هیچ متولد میشوند.
کتاب صفر به یک بین کارآفرینان و استارتاپها بسیار محبوب است. مجله فوربز گفته خواندن این کتاب به شما احساس قدرت فرابشری میدهد. صفر به یک از زمان انتشار همواره در لیست پرفروشترین کتابهای حوزه نوآوری، کارآفرینی و استارتاپها بوده است و اغلب در دستهی «کتابهایی که حتما باید مطالعه کرد» قرار میگیرد.
پیتر تیل که خود بیش از ۲.۲ میلیارد دلار ثروت دارد، مسیر تاریخی تولید ثروت و رابطه آن با نوآوری را در کتابش به خوبی تشریح میکند. در این کتاب همچنین درباره ماهیت رقابت، تولید محصول و سرمایهگذاری و اهمیت داشتن تیم خوب حرف میزند.
مارک زاکربرگ، خالق و مدیرعامل فیسبوک درباره این کتاب میگوید: «این کتاب، ایدههایی کاملا نو و ارزشمند در زمینه چگونگی خلق ارزش در دنیای فعلی ارائه مینماید.»
ایلان ماسک، خالق و مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس نیز در خصوص کتاب میگوید: «پیتر تیل خالق چندین شرکت نوآوری و تغییردهنده بازی است. صفر به یک به ما میگوید که او چگونه اینکار را کرده است.»
بخشی از کتاب صفر به یک
تقلید از یک الگو آسانتر از خلق چیزی نو است. انجام دادن کاری که میدانیم چگونه آن را انجام دهیم، جهان را از 1 به n میبرد و چیزی آشنا به آن خواهد افزود. اما هرگاه چیزی نو خلق میکنیم، از «صفر به یک» میرویم. عمل خلق، منحصر به فرد است، همانند خلق کردن چیزی بااهمیت! و نتیجه چیزی تازه و غریب است.
کتاب یک جورهایی در مورد ارزش ایده ها از دید سرمایه گذاری نگاه میکنه. این کتاب تکنیک آموزش نمیده بلکه در مورد نوع نگاه و تفکر در مورد ایده های جدید صحبت می کنه. چون اول جزوه بوده مطالب انسجام و شیوایی
برعکس بقیه من فکر میکنم کتاب خیلی هم عالیه، قطعا ترجمه میتونست بهتر باشه ترجمه متوسطی داره اما آزار دهنده نیست. مطالب بسیار مفیدی برایکارآفرینان مخصوصا مؤسسان استارتاپ های نوپا داره
ترجمه چنگی به دل نمیزد ولی واقعا مانا خوندن هم نمیشد. کتاب روی چند اصل اساسی میچرخد و به نظر برای کسانی که در حال راه اندازی کار کوچک و توصیه های کاربردی هستند خیلی مناسب و صرفه جو در
خود کتاب ک خوبه واقعا اما ترجمه اش افتضاحه یکی از بدترین ترجمه های این کتاب بود یک مقایسه با نسخه ی دنیای اقتصاد کافیه ک راحت متوجه اش بشین کتاب رو بخونین اما ترجمه ی غیر این رو بخونین
ترجمه بد نیازی به گفتن نداره . نشر نوین متاسفانه به کیفیت ترجمه توجهی نمی کنه همین کتاب ترجمه اقای راثی خیلی خوب مفهوم نویسنده رو میرسونه و ترجمه خانم عفت رضایی روان هست .
کتاب در کل متوسطه. ترجمه هم ضعیفه. اما فصل 13 که به نوعی خلاصه کتاب هم هست بسیار مهم و کاربردیه و حتما باید خوندش.
از محدود کتاب ها این حوزه که ارزش چند بار خوندن داره. در مورد ترجمه ایراد گرفته اند که باید بگم من با فهم موضوع مشکلی نداشتم.
ترجمه واقعا بد بود. من تا آخر کتاب و نخوندم چون مطالب یا واقعا به زبان بدی نوشته شده بود یا طی فرایند ترجمه بد شده بود و آدم و ترغیب نمیکرد که ادامه بده در کل چون روان نبود
کتاب خوبیه ولی ترجمش فوق العاده ضعیفه، توصیه میکنم این ترجمه رو نخرید!!
اگه کسی کتابی مناسب برای کسی که میخواد یه کسب و کار راه بندازه رو میشناسه ، لطفا معرفی کنه.