کتاب فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون
خواندن نظراتمعرفی کتاب فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون
«فروشگاه همهچیز» داستان معتبر و کاملِ یکی از موفقترین شرکتهای جهان به نام آمازون، و بنیانگذارِ سختکوش و باهوش آن، جِف بِیزوس است.
فروشگاه آمازون کارش را با تحویل پُستی کتاب شروع کرد. اما جِف بِیزوس، بنیانگذارِ دوراندیشِ این شرکت، تنها به کتابفروشی قانع نبود. او میخواست تا آمازون تبدیل به فروشگاه همه چیز شود که انتخابهای نامحدود و راحتی وسوسهانگیز را با قیمتهای فوقالعاده پایین پیشنهاد میکرد.
برای انجام این کار، او یک فرهنگ سازمانی از جاهطلبی بیوقفه ایجاد کرد و محرمانگی که هرگز تاکنون به آن خدشهای وارد نشده است.
بِرَد اِستون (نویسندهی این کتاب) از دسترسی بیسابقه به کارکنان فعلی و سابق آمازون و اعضای خانواده بِیزوس بهره برد و این کتاب را که کتاب سال کسب و کار فاینانشال تایمز شده است، درباره این شرکت و بنیانگذارش نوشت.
از خوب به عالی (چرا بعضی از شرکتها جهشی پیروزمندانه دارند اما بعضی دیگرنه؟)
جیم کالینز
داستانهای استارتاپیجردن راینور
سختترین نکات در مورد سختترین چیزهابن هوروویتز
مدیریت با بازده بالااندرو گروو
جذب؛ چگونه یک استارتاپ میتواند به رشد انفجاری مشتری دست یابد!گابریل وینبرگ
اول سود؛ کسب و کار خود را ا ز یک هیولای پولخوار به یک دستگاه پولساز تبدیل کنیدمایک میخالوویچ
صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپها (چگونه آینده را بسازیم)پیتر تیل
آنچه پرنده کوچک به من آموختبیز استون
بازی بینهایتسایمون سینک
آینده نزدیککوین کلی
برد از رختکن آغاز میشودجان گوردون
قصه های شب برای مدیرانهنری مینتزبرگ
مربی تریلیون دلاریاریک اشمیت
فرزندان شوک: شورش والاستریتمایکل لوئیس
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همهساتیا نادلا
کتاب صوتی فرمول؛ قوانین جهانی موفقیتآلبرت لزلو بارابسی
ما اخراج شدیم و این بهترین اتفاق زندگیمان بودهاروی مک کی
از ما بهتران، داستان موفقیتمالکوم گلدول
۲۳,۷۰۰۷۰%
ترجمه بسیار سردستی و خام است. لازم است کل متن مجددا ویرایش شود. به نظر میرسد مترجم نسخه دست نویس اولیه اش را مستقیما برای چاپ داده است. ایرادات معنایی، اصطلاحات من درآوردی نچسب و زمخت، غلط های مفهومی، نارسایی
ماجرای کتاب خیلی جالب است. با اینکه تقریبا مال ۱۰ سال پیش است اما حدود ۲۰ سال اول آمازون را روایت میکند که برای کسانی که در استارتآپها کار میکنند یا دوست دارند به دانش مدیریتشان افزوده شود خیلی مفید
لطفا تخفیف بگذارید روش، بسیار کتاب مفیدی هستو پر از تجربه. تازه هم منتشر شده...
بدک نبود
اگر به دنبال کار آفرینی هستید و زندگی نامه افراد مورد الاقه تان در این زمینه را دنبال نمیکنید، هم اکنون شما یک بر شکست شده اید.