کتاب فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون
داستان معتبر و کامل یکی از موفقترین شرکتهای جهان به نام آمازون
انتشارات:
نشر نوین٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون
«فروشگاه همهچیز» داستان معتبر و کاملِ یکی از موفقترین شرکتهای جهان به نام آمازون، و بنیانگذارِ سختکوش و باهوش آن، جِف بِیزوس است.
فروشگاه آمازون کارش را با تحویل پُستی کتاب شروع کرد. اما جِف بِیزوس، بنیانگذارِ دوراندیشِ این شرکت، تنها به کتابفروشی قانع نبود. او میخواست تا آمازون تبدیل به فروشگاه همه چیز شود که انتخابهای نامحدود و راحتی وسوسهانگیز را با قیمتهای فوقالعاده پایین پیشنهاد میکرد.
برای انجام این کار، او یک فرهنگ سازمانی از جاهطلبی بیوقفه ایجاد کرد و محرمانگی که هرگز تاکنون به آن خدشهای وارد نشده است.
بِرَد اِستون (نویسندهی این کتاب) از دسترسی بیسابقه به کارکنان فعلی و سابق آمازون و اعضای خانواده بِیزوس بهره برد و این کتاب را که کتاب سال کسب و کار فاینانشال تایمز شده است، درباره این شرکت و بنیانگذارش نوشت.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | فروشگاه همه چیز؛ جف بیزوس و عصر آمازون |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۷۳۸۹۴۷ |
| تعداد صفحهها | ۴۲۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه مدیران خلاق |
مدیریت با بازده بالا![]()
اندرو گروو
نوسازی؛ تلاش برای بازیابی روح مایکروسافت و تصویر یک دنیای بهتر برای همهساتیا نادلا
مربی تریلیون دلاریاریک اشمیت
صفر به یک: نکاتی در مورد استارتاپها (چگونه آینده را بسازیم)پیتر تیل
ساخت امریکاسم والتون
از خوب به عالی (چرا بعضی از شرکتها جهشی پیروزمندانه دارند اما بعضی دیگرنه؟)جیم کالینز
رک و راست باشید (مدیریت افراد و تیمها برای کسب بهترین نتایج)کیم اسکات
هرگز به جایی نمیرسد!مارک رندولف
انگیزش؛ منطق پنهانی که انگیزههای ما را شکل میدهددن آرییلی
چهار؛ دی. ان. ای پنهان آمازون، اپل، فیسبوک و گوگلاسکات گالووی
قصه های شب برای مدیرانهنری مینتزبرگ
کتاب بسیار تاثیر گذاریه و حتی جلد دوم هم داره که اون به نظرم جذاب تره ( خودم جلد دوم اش رو اول خریده بودم به نام آمازون بی حد و مرز ) . اینجا ترجمه ی ناخوب و غیر...بیشتر
ماجرای کتاب خیلی جالب است. با اینکه تقریبا مال ۱۰ سال پیش است اما حدود ۲۰ سال اول آمازون را روایت میکند که برای کسانی که در استارتآپها کار میکنند یا دوست دارند به دانش مدیریتشان افزوده شود خیلی مفید...بیشتر
لطفا تخفیف بگذارید روش، بسیار کتاب مفیدی هستو پر از تجربه. تازه هم منتشر شده...
بدک نبود