دانلود و خرید کتاب منم ملاله کریستینا لمب ترجمه صداقت حیاتی
تصویر جلد کتاب منم ملاله

کتاب منم ملاله

انتشارات:انتشارات نگاه
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۰از ۱۶۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب منم ملاله

«بیایید کتاب‌ها و قلم‌هایمان را برداریم. این‌ها قدرتمندترین سلاح‌های ما هستند. یک کودک، یک معلم، یک کتاب و یک قلم می‌تواند دنیا را تغییر دهد.»

«منم ملاله» نوشته ملاله یوسفزی(-۱۹۹۷) است. این کتاب داستان واقعی دختری است که از حق تحصیل زنان دفاع کرد و طالبان او را به گلوله بست. ملاله یوسف‌زی، که به هنگام چاپ کتابش ۱۵ سال داشت، کم‌سن‌ترین فرد در طول تاریخ است که موفق به کسب نوبل ادبیات شده است.

ملاله یوسف‌زی، دختر نوجوان پاکستانی‌ای است که در شهر سوات زندگی می‌کند. او در سال ۲۰۰۹ آغاز به وبلاگ‌نویسی می‌کند و شرایط زندگی در شهری که تحت تسلط طالبان است را در قالب نوشته‌های وبلاگی‌اش مطرح می‌کند. دو سال بعد هویتش افشا می‌شود و از آن به بعد، به صورت علنی برای حق تحصیل زنان در شهرش مبارزه می‌کرد. این مبارزه علنی دشواری‌هایی را برای این نوجوان به همراه می‌آورد اما ملاله و دوستانش دست از مطالبه خود برنمی‌دارند...

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

بعد از سخنرانی، پیام‌های پشتیبانی زیادی را از سرتاسر جهان دریافت کردم، ولی کشور خودم غالباً در سکوت بود، بجز اینکه در تویتر و فیس‌بوک برادران و خواهران پاکستانی خود را می‌دیدم که علیه من سخن می‌گویند. آن‌ها مرا متهم می‌کردند به "نوجوانی که تشنه‌ی شهرت است. " یک نفر گفت: "تصویر کشورت را فراموش کن، مدرسه را فراموش کن، او نهایتاً چیزی را که به دنبالش بود به‌دست آورد، یک زندگی مرفه در خارج. "

اهمیتی نمی‌دهم. من می‌دانم مردم این حرف‌ها را می‌زنند زیرا درکشور ما رهبران و سیاستمدارانی را دیده‌اند که قول‌هایی را می‌دهند و هرگز سر قولشان نمی‌مانند، در عوض همه چیز در پاکستان هر روز بدتر می‌شود. حملات تروریستی بی پایان تمام ملت را شوکه کرده است. مردم اعتماد خود را به همدیگر از دست داده‌اند ولی دوست دارم همه بدانند برای خودم نیاز به حمایت ندارم، من حمایتی می‌خواهم که برای آرمانم، صلح و آموزش باشد.

❤ محمد حسین ❤
۱۳۹۹/۰۵/۰۸

تا قبل از خوندن کتاب، فقط میدونستم ملاله دختری هست ک توسط طالبان ترور شد،. اطلاعات کمی درباره علتِ این اتفاق داشتم، همینطور متعجب از بردنِ جایزه نوبل توسط ایشون. ولی با خوندن کتاب، اول با فضای کشور پاکستان آشنا

- بیشتر
خورشید
۱۳۹۹/۰۹/۲۸

من تا قبل از این کتاب هیچ تصوری از کشور همسایه مون پاکستان و همچنین طالبان نداشتم. این کتاب باعث شدم بفهمم که چیزهای عادی و روزمره ما مثل مدرسه رفتن ! برای خیلیا آرزو و آرمان هستن ! به

- بیشتر
محدثه
۱۳۹۸/۰۸/۳۰

کتابی که منو از وضعیت زنانی در همسایگی کشورم آگاه کرد.مذهبیونی که زنان رقصنده را میکشند اینها را میدانستم اما هیچ زمان تصور نمیکردم زنانی برای رفتن به مدرسه کشته شوند.ملاله در چنین کشوری تلاش میکرد و خود را به

- بیشتر
ماهورا
۱۳۹۸/۰۱/۱۰

از لحاظ داستان و روایی کتاب جذابیه و از خوندنش لذت می برین اما از لحاظ محتوا ،نمیشه کاملا بهش استناد کرد چون راوی یک دختر پاکستانی است که مسائل و از دریچه نگاه خودش می بینه بنابراین عجیب نیست

- بیشتر
علیه مرادی پور
۱۳۹۹/۰۵/۰۸

به زنان سرزمینم خواندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم به هدف خودباوری بیشتر و به مردان سرزمینم به هدف اعتماد بیشتر به زنان

یاور قائم
۱۳۹۹/۰۷/۲۱

زنان قهرمان در کنار مردان دلاور تاریخ را چه زیبا رقم می زنند

bookisland_fatemeh
۱۳۹۹/۰۷/۲۵

پیشنهاد میکنم بخونید، پر مفهوم و جالب بود. شخصیت ملاله قابل تحسینه که برای حقش جنگید! ولی چرا ما با پسر ها فرق داریم؟؟؟ من که اصلا برای کسانی که برای دختران و زنان ارزش قائل نیستند ارزش قائل نیستم.

- بیشتر
الناز باقرزادگان
۱۳۹۹/۰۳/۱۴

خیلی عالی بود.....به ملاله های بیشتری نیاز داریم

Hessam Shahbazi
۱۳۹۹/۰۶/۲۵

کتاب جالبی بود توصیه میکنم که حتما خانواده ن تنها دخترا بخونن تا درک کنن که جنسیت چه دختر چه پسر هردو بااموزش بهترینن با حمایت والدین و درک خانواده از بچه میتونن بدرخشن نمونه کوچک اون ملاله بود

فئودور میخائیلوویچ داستایفسکی
۱۳۹۹/۰۷/۱۹

متاسفانه کتاب یه ویراستاری حسابی میخواد. همین کتاب با ترجمه هانیه چوپانی توی طاقچه موجوده و میتونین بدون زجر کشیدن بخونینش.

من در سرزمینی به دنیا آمدم که در آن برای جشن تولد پسران شلیک می‌کنند در حالی که دختران را در پشت پرده‌ای قایم می‌کنند و نقش آنان در زندگی صرفاً پخت‌وپز و بچه به دنیا آوردن است. برای اکثر پشتون‌ها وقتی دختری به دنیا می‌آید یک روز تیره و تار به‌حساب می‌آید.
❤ محمد حسین ❤
جناح گفت: "هیچ مبارزه‌ای بدون شرکت زنان و پا به پای مردان موفق نخواهد شد. دو قدرت در جهان وجود دارد؛ یکی شمشیر است و دیگری قلم. قدرت سومی وجود دارد که قوی‌تر از دوتای دیگر است و آن قدرت زنان است. "
Razi
در پاکستان ما فرهنگ افتخار کردن به کسانی که زنده هستند نداریم و فقط به مردگان افتخار می‌کنیم
❤ محمد حسین ❤
من در سرزمینی به دنیا آمدم که در آن برای جشن تولد پسران شلیک می‌کنند در حالی که دختران را در پشت پرده‌ای قایم می‌کنند و نقش آنان در زندگی صرفاً پخت‌وپز و بچه به دنیا آوردن است.
ن. عادل
یک زمانی عادت داشتیم دشمن قدیمی خود یعنی هند را مقصر همه چیز بدانیم. ولی حالا ایالات متحده مقصر بود.
❤ محمد حسین ❤
افتخارم آن است که بدن سوراخ سوراخ شده‌ات با گلوله را بغل کنم تا اینکه خبر بزدلیت در جبهه‌های جنگ را دریافت کنم (ادبیات سنتی پشتو)
n re
وقتی دختران ناپدید می‌شدند، همیشه علتش این نبود که ازدواج کرده باشند. دختری زیبا به نام سیما بود که پانزده سال داشت. همه می‌دانستند او عاشق پسری است. گاهی آن پسر از آنجا عبور می‌کرد و او از زیر مژه‌های بلند و سیاهش که همه‌ی دختران به آن حسادت می‌کردند او را نگاه می‌کرد. در جامعه‌ی ما برای دختری که با مردی گرم بگیرد باعث شرمندگی خانواده می‌شود، گرچه برای مرد اشکالی ندارد. شنیدیم که خودکشی کرده است، اما بعداً متوجه شدیم خانواده‌اش به او سم خورانده است.
❤ محمد حسین ❤
همانا با هم بودن راز شنیده شدن صداهایمان است.
❤ محمد حسین ❤
همچنین کسانی مثل طالبان هستند که باور دارند دختران نباید به مدرسه بروند.
helya.B
هر سال شیعیان خاطره‌ی کشتن حسین بن علی (ع) ، نو‌ه‌ی پیامبر اکرم در جنگ کربلا در سال ۶۸۰ میلادی را با مراسمی به نام محرم گرامی می‌دارند. آن‌ها با زدن زنجیر یا قمه از خود بی‌خود و خون‌آلوده شده و تا زمانی که خیابان‌ها از خون قرمز می‌شود، به خود می‌زنند.
|هیـچِ‌مطلقـ|
دیدن هر انسانی با لبخندی از شادی، آرزوی من است.
ن. عادل
به فیزیک عشق می‌ورزم زیرا درباره‌ی حقیقت است - جهانی که توسط اصول و قوانین مشخص می‌گردد ـ و بر خلاف دنیای سیاست، خصوصاً سیاست کشور ما، جایی برای بازی دادن و تحریف کردن در آن نیست.
|هیـچِ‌مطلقـ|
" دخترانی مثل من که به مدرسه می‌رفتیم با نام گاومیش و گوسفند خطاب می‌شدیم. از پدرم پرسیدم: "چرا نمی‌خواهند دختران به مدرسه بروند؟ " من و دوستانم نمی‌فهمیدیم چرا این‌قدر در اشتباه هستند. او جواب داد: "آن‌ها از قلم می‌ترسند. "
❤ محمد حسین ❤
زنان نمی‌توانستند بدون اجازه‌ی مردانشان حتی حساب بانکی باز کنند. به عنوان یک ملت ما همیشه در بازی هاکی خوب عمل کرده‌ایم اما ضیاء بازیکنان زن را مجبور کرد شلوارهای گشادی به جای شورت ورزشی بپوشند و در بعضی از ورزش‌ها از بازی آنان ممانعت به عمل آورد. خیلی از مدارس مذهبی ما در آن موقع بنا نهاده شدند و در تمامی مدارس مطالعات مذهبی که ما دینیه می‌نامیم جای خود را به مطالعات اسلامی دادند که هنوز دانش‌آموزان در مدارس آن‌ها را فرا می‌گیرند. متون کتاب‌های تاریخی ما دوباره نوشته شدند و پاکستان را به عنوان دژ اسلام توصیف کردند گویی پاکستان خیلی وقت پیش‌تر از سال ۱۹۴۷ وجود داشته است و در آن هندوها و یهودی‌ها را محکوم می‌کردند. هرکسی که این کتاب‌ها را بخواند ممکن است فکر کند که ما برنده سه جنگی بوده‌ایم که با هند، دشمن اصلی پاکستان داشته‌ایم در صورتی که از آن‌ها شکست خورده‌ایم.
❤ محمد حسین ❤
من به عنوان دختر او شناخته می‌شدم، حالا او به عنوان پدر من شناخته می‌شود. وقتی به فرانسه رفت تا جایزه‌ی مرا بگیرد، به حضار گفت: "در آن گوشه‌ی جهان اکثر مردم با پسرانشان شناخته می‌شوند، من یکی از معدود افراد خوش‌شانسی هستم که با دخترم شناخته شدم. "
فرناز.ر
"آقا، مدرسه‌ای که شما اداره می‌کنید، غربی است و کفر‌آمیز، شما دختران را آموزش می‌دهید، دارای لباس یونیفورم هستید که این غیر اسلامی است. یا آن ‌را متوقف کنید یا با مشکل مواجه می‌شوید و بچه‌ها برایتان گریه خواهند کرد. " و در پایان، نامه با عبارت "فدائیان اسلام" امضا شده بود.
❤ محمد حسین ❤
طالبان می‌توانست قلم و کتاب‌هایمان را از ما بگیرد ولی نمی‌توانست ما را از فکر کردن باز دارد.
راحله
اگر شما می‌خواهید دعوایی را حل کنید و یا از یک کشمکش خارج شوید اولین چیزی که باید بگویید، حقیقت است. اگر شما سردرد داشته باشید و به دکتر بگویید شکمتان درد می‌کند، او چگونه می‌تواند به شما کمک کند؟ باید حقیقت را بگویید، حقیقت ترس را از بین می‌برد.
❤ محمد حسین ❤
زندگی فقط گرفتن اکسیژن و پس دادن دی اکسید کربن نیست.
کاربر ۲۶۴۳۹۴۴
مادرم همیشه به من می‌گفت: "صورتت را بپوشان، مردم به تو نگاه می‌کنند. " من جواب می‌دادم: "مهم نیست، من هم به آن‌ها نگاه می‌کنم. "
ن. عادل

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۶۴ صفحه

حجم

۱٫۷ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۶۴ صفحه

قیمت:
۶۷,۰۰۰
۴۶,۹۰۰
۳۰%
تومان