دانلود و خرید کتاب بنیاد (جلد چهارم؛ لبه بنیاد) آیزاک آسیموف ترجمه حسین شهرابی
تصویر جلد کتاب بنیاد (جلد چهارم؛ لبه بنیاد)

کتاب بنیاد (جلد چهارم؛ لبه بنیاد)

معرفی کتاب بنیاد (جلد چهارم؛ لبه بنیاد)

کتاب لبه بنیاد نوشتهٔ آیزاک آسیموف و ترجمهٔ حسین شهرابی است. انتشارات کتابسرای تندیس این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر علمی‌تخیلی آمریکایی، حاوی جلد چهارم از سه‌گانهٔ «بنیاد» است.

درباره کتاب لبه بنیاد

کتاب لبه بنیاد (Foundation's Edge) که در سال ۱۹۸۲ منتشر شد، چهارمین کتاب (از نظر سال انتشار، نه خط داستانی) در سه‌گانهٔ «بنیاد» است. این کتاب بیش از ۳۰ سال پس از انتشار این سه‌گانه و به‌دلیل سال‌ها فشار طرفداران و ویراستاران آیزاک آسیموف برای نوشتن رمانی دیگر، نوشته شد. این رمان در سال ۱۹۸۳ هم در هوگو جایزهٔ بهترین رمان را گرفت و هم در لوکس، جایزهٔ بهترین رمان علمی - تخیلی» گرفت و هم در نبولا نامزد بهترین رمان شد. در این داستان می‌بینیم که بیش از یک قرن پیش، سرانجام جنگ تلخ و پرهزینهٔ میان دو بنیاد به پایان رسید. دانشمندان بنیاد اول پیروز شدند و به‌سراغ طرح همیشگیشان رفتند تا امپراتوری جدیدی را بر ویرانه‌های امپراتوری قدیم بسازند، اما هنوز هم شایعاتی دهان‌به‌دهان می‌چرخد که بنیاد دوم نابود نشده و بازماندگان جان‌سختش در پی انتقام هستند. حال دو شهروند تبعیدی بنیاد (یک نمایندهٔ سرکش مجلس و یک تاریخ‌دان روده‌دراز و ساده‌لوح) از سیارهٔ ترمینوس عازم شده‌اند تا سیارهٔ اساطیری زمین را پیدا کنند؛ زمین را پیدا و ثابت کنند که بنیاد دوم هنوز وجود دارد. در این بین کسی یا چیزی خارج از دو بنیاد گویا رویدادها را طوری می‌چیند و پیش می‌برد تا به اهداف شوم خود برسد. نماینده‌های هر دو بنیاد ناخواسته به‌سوی دنیایی مرموز و سرنوشتی غریب و شاید هراس‌انگیز در انتهای جهان کشیده می‌شوند.

خواندن کتاب لبه بنیاد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر آمریکا و قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آیزاک آسیموف

آیزاک آسیموف در ۲ ژانویهٔ ۱۹۲۰ به دنیا آمد و در ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی از دنیا رفت. او نویسنده‌ای آمریکایی - روسی‌تبار بود که داستان‌هایی در گونه‌های علمی، علمی - تخیلی، خیال‌پردازانه و وحشت می‌نوشت. این نویسنده در استان اسمالنسک در شوروی در خانوادهٔ آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج‌سالگی خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کردند. ازآنجاکه در خانه با او به زبان‌های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می‌کردند، به هر دو زبان روان سخن می‌گفت، اما روسی نیاموخت. خواندن را از پنج‌سالگی آموخت و از آن هنگام در امور ادارهٔ مغازهٔ لبنیات فروشی به خانواده کمک کرد. در همان مغازه مجله‌های علمی - تخیلی هم فروخته می‌شد و آیزاک کوچک آن‌ها را می‌خواند. او در حدود یازده‌سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان‌هایش را به مجله‌های عامه‌پسند بفروشد. در هجده‌سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شمارهٔ اکتبر ۱۹۳۸ مجلهٔ «داستان‌های حیرت‌آور» چاپ شد. سه سال بعد در سال ۱۹۴۱، داستان دیگری با عنوان «شبانگاه» به مجلهٔ یادشده فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. او با نگارش «قوانین سه‌گانهٔ رباتیک» مشهور شد. دانشنامهٔ بریتانیکا این نویسنده را واضع واژهٔ رباتیک در زبان انگلیسی می‌شناسد. آیزاک آسیموف بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته‌های اصلی رده‌بندی دوی (به‌جز فلسفه) دارد و سیارک «آسیموف ۵۰۲۰» به افتخار او نام‌گذاری شده است.

بخشی از کتاب لبه بنیاد

«گندیبال گفت: «اگر حقیقت را بشود دفاعیه در نظر گرفت، بنده می‌توانم از خودم دفاع کنم. دلایلی در کار است که شکِ من را به رخنه‌ی امنیتی برمی‌انگیزد. چنین رخنه‌ای شاید شامل بر کنترلِ ذهنیِ یک یا چند نفر از بنیاددومی‌ها باشد، از جمله اعضای حاضر در این جلسه. این مسئله هم بحرانی مرگبار را برای بنیادِ دوم رقم زده. شما در برگزاریِ این دادگاه تعجیل کرده‌اید، چون نمی‌توانید فرصت را هدر بدهید؛ پس یعنی دورادور بر جدیتِ بحران واقف هستید. اما در این صورت، چرا بعد از آن‌که رسماً درخواستِ برگزاریِ فوریِ دادگاه را ارائه دادم، دو روز فرصت را از دست دادید؟ ادعای من این است: همین بحرانِ مرگبار من را وادار کرد چنان حرف‌هایی بزنم. اگر چنان حرف‌هایی نمی‌زدم، رفتارم شایسته‌ی یک سخنگو نمی‌بود.»»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۵۱۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۵۸۴ صفحه

حجم

۵۱۴٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۱

تعداد صفحه‌ها

۵۸۴ صفحه

قیمت:
۱۷۰,۰۰۰
تومان