دانلود و خرید کتاب مترسک کامل حسام خالویی
تصویر جلد کتاب مترسک کامل

کتاب مترسک کامل

معرفی کتاب مترسک کامل

کتاب «مترسک کامل» نوشتۀ حسام خالویی است و انتشارات آوای ویانا آن را منتشر کرده است. مترسک کامل، داستانی خواندنی و نمادین برای تمام رده‌های سنی است.

درباره کتاب مترسک کامل

کتاب مترسک کامل داستانی است که با استفاده از شخصیت‌های نمادین و گفت‌وگوهای معنادار، به تحلیل مفاهیم عمیق‌تری مانند ترس، هویت، شک‌و تردید، خودشناسی و جست‌وجوی معنا می‌پردازد. شخصیت مترسک در داستان نه‌تنها در برابر سایر موجودات مانند دارکوب، بلکه در برابر خودش نیز دچار شک‌وتردید است. او در تلاش برای یافتن معنای خود،‌مسئولیت‌ها و وظیفه‌اش در دنیای اطراف است. این جستجو برای پیداکردن جایگاه واقعی خود، باعث ایجاد پرسش‌های عمیق فلسفی و روان‌شناختی در داستان می‌شود.

مترسک کامل کتابی است که از طریق گفت‌وگوهای ساده و درعین‌حال پیچیده، پرسش‌های اساسی در مورد نقش فرد در جهان و مفاهیم موجود در زندگی روزمره را مطرح می‌کند. این کتاب با زبان ساده و تاحدودی طنز خود می‌تواند برای خوانندگان نوجوان، جوان و حتی بزرگسال به یک تجربۀ فکری جذاب تبدیل شود. خوانندگان با مطالعۀ این کتاب با شخصیت‌هایی مواجه می‌شوند که در تلاش‌اند تا مکان خود را در جهان پیدا کنند.

خواندن کتاب مترسک کامل را به چه کسانی پیشنهاد می‌‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان، بزرگسالان و علاقه‌مندان به داستان‌های نمادین پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مترسک کامل

«سحرگاه دارکوب روی درختی، نشست ناگهان صدایی شنید که هو هو می‌کرد؛ چون به اطراف نگاه کرد دید مترسکی در نزدیکی اوست با آرامش پرسید چرا این صدا رو از خودت در میاری؟ مترسک خب... می‌خوام... بترسونمت دارکوب از چی؟ مترسک: از خودم... دارکوب: از خودت؟!! مگر تو ترس داری؟! مترسک کمی ساکت ماند و بعد از چند ثانیه ادامه داد: خب باید این‌طوری باشه... من باید کلاغ‌ها و شغال‌ها رو بترسونم. دارکوب: خب من نه شغالم نه کلاغ من دارکوبم کی به تو گفته که باید اونا رو بترسونی؟ مترسک: آدما... اونا من رو گذاشتن اینجا تا مواظب مزرعه باشم»

۱۴۰۳/۱۱/۱۳

عالی 👌