دانلود و خرید کتاب کشکول حکیم محمدعلی سلمانی اردانی (سلیمانی زازرانی)
تصویر جلد کتاب کشکول حکیم

کتاب کشکول حکیم

معرفی کتاب کشکول حکیم

کتاب کشکول حکیم نوشتهٔ محمدعلی سلمانی اردانی (سلیمانی زازرانی) است. انتشارات رشد فرهنگ این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب کشکول حکیم

کتاب کشکول حکیم یک اثر جامع و شخصی است که به شرح زندگی پرفرازونشیب مؤلف، از دوران کودکی تا فعالیت‌های علمی، مذهبی و اجتماعی می‌پردازد. این کتاب با ترکیب خاطرات شخصی، اشعار، و مقالات، تصویری زنده از تحولات فردی و تاریخی ایران در دهه‌های اخیر ارائه می‌دهد. مؤلف با نثری صمیمی و روان، تجربیات خود در دوران انقلاب، دفاع مقدس، و فعالیت‌های فرهنگی را به شکلی جذاب روایت می‌کند، که برای خوانندگان الهام‌بخش و آموزنده است.

خواندن کتاب کشکول حکیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به تاریخ معاصر ایران، به ویژه دوران انقلاب و دفاع مقدس، بسیار جذاب خواهد بود. همچنین، پژوهشگران حوزه‌های علوم انسانی، تاریخ شفاهی، و مطالعات فرهنگی می‌توانند از این اثر به عنوان منبعی ارزشمند استفاده کنند. علاوه بر این، جوانان و نوجوانانی که به دنبال الگوهای زندگی بر اساس ارزش‌های دینی و انقلابی هستند، می‌توانند از این کتاب بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب کشکول حکیم

"در دوران دبیرستان و طی سال‌های ۱۳۵۵ و ۱۳۵۶ و مخصوصاً در سال تحصیلی ۱۳۵۷ تحرکات مذهبی و انقلابی روز به روز زیادتر می‌شد و بالطبع علاقه‌مندی به دین و معنویت، حس انجام وظیفه الهی و در عین حال دوران پرشور و هیجانی نوجوانی و جوانی، من را وادار می‌کرد که در تظاهرات فلاورجان و به دنبال آن در سایر راهپیمایی‌های ضد رژیم حاکم در شهر اصفهان شرکت نمایم. به همین دلیل دقیقاً یادم هست که وقتی نیروهای نظامی رژیم شاه با حضور در زارزان در حال دستگیر کردن افرادی چون شهید فلاوجور عزیز و دیگران بودند، یکی از افراد محل بنده را به مأمورین نشان داد و گفت ایشان هم جزء آنها است و در جلسات فرهنگی مسجد شرکت می‌کند، که باعث نجات من از مهلکه شد."

ساده ساز قانون مدنی ویژه آزمون وکالت و قضاوت
عاطفه شیخی
فرهنگ واژگان تخصصی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی
مهرداد هوشمند،
وقتی جهان نمی خواهد به تو لبخند بزند
زهرا علیزاده تنورلویی (شمیم)
قوانین و مقررات کار، رفاه و تامین اجتماعی
گروه پژوهشی انتشارات معید مهر