کتاب الاشارات و التنبیهات
معرفی کتاب الاشارات و التنبیهات
کتاب الاشارات و التنبیهات نوشتهٔ ابوعلی سینا و فخرالدین رازی و حاصل گردآوری محمود شهابی خراسانی است. انتشارات دانشگاه تهران این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب الاشارات و التنبیهات
کتاب الاشارات و التنبیهات که معنای آن در زبان فارسی میتواند «اشارات و نکات» باشد، اثری علمی است که به نام «اشارات» شهرت یافته است. این کتاب کهنْ اثری فلسفی و حاوی بیاناتی است که برای ذات انسان سودمند و زیباست. این کتاب به موضوعاتی گوناگون پرداخته است.
مؤسسهٔ انتشارات دانشگاه تهران بر انتشار کتابهای آکادمیک تمرکز دارد. این مؤسسه از سال ۱۳۲۵ کار خود را به طور مستقل آغاز کرده است. دکتر پرویز ناتل خانلری آغازگر فعالیت این انتشارات بود. پس از دکتر خانلری، شادروان دکتر ذبیحالله صفا با یاری دکتر حسین مینوچهر مدیریت توسعهٔ انتشارات را بر عهده گرفتند.
انتشارات دانشگاه تهران زیر نظر مدیریت ادارهٔ کل خدمات پژوهشی و انتشارات دانشگاه تهران اداره میشوند. انتشارات دانشگاه تهران، نخستینبار با این آرمان پدید آمد که پاسخگوی نیاز دانشجویان باشد، اما بهمرور نیازهایی فراتر از نیاز نخستین نمودار شدند. در مرحلهٔ اول اساتید نیازمند آن بودند تا با گسترش کمی و کیفی دانشگاه، از آخرین دادههای علمی برخوردار شوند. پس از اینکه که دانشگاه تهران، مؤلفان بزرگ و سرشناس را جذب برنامههای آموزشی خود کرد، انتشارات دانشگاه تهران چاپ و انتشار آثار آنان را نیز در زمرهٔ وظایف خود قرار داد. این رویه تا آنجا ادامه داشت که بندی از اساسنامه به آن اختصاص یافت؛ با این مفهوم که انتشارات دانشگاه تهران خود را ملزم به چاپ متون و آثار فرهنگی ایرانزمین کرده است. انتشارات دانشگاه تهران تاکنون بیش از ۵٬۰۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است و به طور میانگین در هر روز بیش از یک کتاب منتشر میکند.
خواندن کتاب الاشارات و التنبیهات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دانشجویان فلسفه پیشنهاد میکنیم.
حجم
۲۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۳۲ صفحه
حجم
۲۱٫۲ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۳۳۲ صفحه
نظرات کاربران
واقعا جای تاسفه که طاقچه به عنوان مرجع اصلی ارائه کتاب الکترونیک هیچ تلاشی جهت ارائه کتاب اندیشمندان گذشته ایرانی نداده و نمیده و با این قیمت و کیفیت بد عرضه میکنه هیچ هویتی برامون باقی نمیمونه اگر خودمون هویت خودمون
سلام. شیخ علی سینا، کتاب را عربی نگاشته است. تا صفحه ۴۹ ، نویسنده شرحی .... و بعد الاشارات شروع میشود بگوئیم ، شرح داده . که نداده بگوئیم، ترجمه کرده ، که نکرده بگوئیم، تبلیغ کرده ، که شیخ، اجل از