کتاب رویای شیرین من
معرفی کتاب رویای شیرین من
کتاب رویای شیرین من نوشته پیتر اچ رینولدز و ترجمه فاطمه فلکنژاد سیفی که نشر فروغ سیمرغ آن را منتشر کرده، داستانی کودکانه دربارهی روابط خانوادگی و احساسات کودکان است. این کتاب با محوریت رفتار والدین و تأثیر آن بر دنیای ذهنی کودک، به موضوعات عاطفی و ارتباطی در خانواده میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رویای شیرین من
کتاب رؤیای شیرین من اثری است که به دنیای کودکان و روابط آنها با والدین و اعضای خانواده میپردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و ساده، دغدغههای کودکانه و احساسات لطیف شخصیت اصلی را به تصویر میکشد. فضای داستان، صمیمیت و گرمای خانواده را نشان میدهد و به نقش والدین در شکلگیری احساس امنیت و آرامش کودک اشاره دارد. کتاب در دورهای منتشر شده که توجه به سلامت روان و عواطف کودکان اهمیت بیشتری یافته است. نویسنده با نگاهی به جزئیات زندگی روزمره، تلاش میکند تا لحظات کوچک اما معنادار را برجسته کند و مخاطب را به دنیای کودکانه نزدیکتر سازد. این اثر برای گروه سنی کودکونوجوان مناسب است و میتواند بهعنوان پلی برای گفتوگو میان والدین و فرزندان مورداستفاده قرار گیرد.
خلاصه داستان رویای شیرین من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان رؤیای شیرین من با معرفی شخصیت اصلی، دختری به نام حلما، آغاز میشود که در کنار خانواده و دوستانش روزهای خود را سپری میکند. حلما با احساسات مختلفی مانند شادی، دلتنگی و امید روبهرو است و تلاش میکند با چالشهای کوچک زندگی روزمره کنار بیاید. او گاهی نمیتواند احساساتش را بهراحتی بیان کند و در جستوجوی راهی برای ابراز آنها است. ارتباط او با والدین و خواهر و برادرهایش، نقش مهمی در شکلگیری دنیای ذهنی و عاطفی او دارد. داستان با توصیف لحظاتی از زندگی خانوادگی، بازیها و گفتوگوهای ساده اما معنادار پیش میرود و نشان میدهد که چگونه حمایت و توجه والدین میتواند به کودک احساس امنیت و آرامش بدهد. در طول روایت، حلما یاد میگیرد که با کمک خانواده و دوستانش، احساساتش را بهتر بشناسد و با آنها کنار بیاید. پایان داستان باز است و مخاطب را به تأمل دربارهی اهمیت روابط خانوادگی و نقش والدین در رشد عاطفی کودکان دعوت میکند.
چرا باید کتاب رویای شیرین من را خواند؟
کتاب رؤیای شیرین من با پرداختن به احساسات و دغدغههای کودکانه، فرصتی برای والدین و مربیان فراهم میکند تا بهتر با دنیای درونی کودکان آشنا شوند. روایت ساده و صمیمی داستان، امکان همدلی با شخصیت اصلی را ایجاد میکند و به اهمیت گفتوگو و حمایت عاطفی در خانواده اشاره دارد. مطالعهی این اثر میتواند به والدین کمک کند تا نقش خود را در شکلگیری احساس امنیت و آرامش فرزندان بهتر درک کنند و کودکان نیز با خواندن آن، احساسات خود را بهتر بشناسند.
خواندن کتاب رویای شیرین من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان، والدین، مربیان و مشاوران کودک مناسب است؛ همچنین برای خانوادههایی که بهدنبال تقویت روابط عاطفی و گفتوگو با فرزندان خود هستند، گزینهی مناسبی به شمار میآید.
بخشی از کتاب رویای شیرین من
«حلما هربار میز را به یاد میآورد، قند توی دلش آب میشد. خاطرههایی به یادش میآمد. از خرید خوراکیها، آمادهکردن میز پختن غذا، روشنکردن شمعها. قصههای زیادی برای هم تعریف میکردند. از خندهها و آوازخواندنها. جشنگرفتنها و درددل کردنها و خاطرههایی که کنار هم داشتند.»