کتاب سوکورو تازاکی بیرنگ و سالهای زیارتش
خواندن نظراتمعرفی کتاب سوکورو تازاکی بیرنگ و سالهای زیارتش
«سوکورو تازاکی بیرنگ و سالهای زیارتش» نوشته هاروکی موراکامی(-۱۹۴۹)، نویسنده ژاپنی است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
مرگ، تنها چیزی بود که سوکورو تازاکی از جولای سال دوم دانشگاه تا ژانویهی گذشته توانسته بود به آن فکر کند. در این مدت بیستساله شده بود، اما این نقطهی عطف بلوغ برایش معنایی نداشت. شاید طبیعیترین راه حل این بود که به زندگیاش پایان دهد، و حتا حالا هم نمیتواند بگوید چرا این قدم آخر را برنداشت. عبور از دریچهی بین مرگ و زندگی بهمراتب برایش از بلعیدن تخممرغ خام لزج سادهتر بود.
شاید آن موقع دلیل خودکشی نکردنش این بود که نتوانست روشی همخوان با احساسات پاک و شدیدش دربارهی مرگ پیدا کند. اما روش، در درجهی دوم اهمیت قرار داشت. اگر دری که مستقیم به مرگ راهنماییاش میکرد در دسترس بود، بدون کمترین فکری بازش میکرد، انگار جزئی از زندگی روزمره بود. اما خوشبختانه یا متأسفانه چنین دری دمِدستش نبود.
سوکورو اغلب با خودش میگفت: من واقعاً باید همان موقع میمردم. بعد دیگر این دنیا، آنطور که الان و اینجاست، وجود نداشت. تخیل زیبا و فریبندهای بود. دنیای حاضر وجود نداشت، و حقیقت دیگر حقیقی نبود. تا جایی که به این دنیا مربوط میشد، خیلی ساده، او دیگر از بین رفته بود درست همانطور که دنیا برای او وجود نداشت.
آن موقع سوکورو نمیتوانست درک کند چرا به این نقطه رسیده است، جایی که لب پرتگاهی تلوتلو میخورد. یک اتفاق او را به اینجا کشانده بود؛ این را خوب میدانست اما چرا مرگ اینقدر بر او تسلط داشت و نزدیک یک سال او را در آغوش پیچیده بود؟ پیچاندن کلمهای کاملاً گویا بود. مثل یونس در شکم نهنگ، سوکورو هر روز بیشتر از قبل غوطهور در بطالتی تاریک و بدون حرکت، در شکم مرگ افتاده بود.
آنها که به خانهی من آمدند
پول شادی بخش
لاینا بونوستار
انجامش بدهلوریس لیبرتس
آذری غریبصادق زیباکلام
این شرح بینهایتریچارد شلکوئیست (وحیدالدین)
کتاب بزرگ شیرینیپزیهیلاری والدن
مردی که گریپفروت پوست میکندعلی اشکاننژاد
کیسهدارعلی اشکاننژاد
حاملگی خانم آمائهچیعلی اشکاننژاد
تلههای زرد قدیمیعلی اشکاننژاد
راه بیخیال شدن: کتابی کوچک ولی عمیقجان سی پارکین
این یه نظر کاملا غیر تخصصیه! خلاصه ی داستان: شخصیت اصلی داستان یک مرد جوانِ به نام سوکورو تازاکی که به تازگی با دختری آشنا شده و طی فرایند آشنایی اون و نامزدش متوجه یه خلأ عاطفی تو وجود سوکورو شدن که
کتاب خوبیه ولی در عجبم که چجوری این کتاب ترجمه شده چون برای چاپ شدن باید خیلی سانسور بشه و مطالبی هم که از این داستان باید سانسور بشن مطالب اصلی و کلیدی داستان هستن
سانسورها باعث شده داستان از دست بره
کتاب خوبی هستش و به شما توصیه مینکنم حتما بخوانید
کتاب رو دوست داشتم ولی کافکا در ساحل رو بیشتر.
من عاشق ادبیات ژاپنم
کتاب رو دوس داشتم گاهی یه ترک کار یه نپرسیدن یه دنبال نکردن، عواقب زیادی داره چیزی که تو این کتاب دیدم
کتاب خوبی بود ولی خوب بسیاری از مسائلش رو من نفهمیدم ...ولی خوب ضرری هم نداشت خواندنش ...داستان سنگینی برای من داشت و به این دلیل من زیاد نفهمیدم شاید برای دیگران قابل درک تر باشه
کتاب خوبیه ولی نه خیلی قوی به نظر من،ولی ارزش خوندن داره،یه سری مسائل گنگ داره که الان تو نظرات خوندم انگار سانسور شده در کتاب.