کتاب گربه بلیتس
خواندن نظراتمعرفی کتاب گربه بلیتس
«گربۀ بلیتس» رمانی تاریخی پیرامون جنگ جهانی دوم نوشته رابرت وِستال(۱۹۹۳-۱۹۲۹) نویسنده انگلیسی است.
گربۀ بلیتس داستان حوادثِ رُخداده برای گربهای دوستداشتنی است که جنگ او را از صاحبش جدا کرده است. صاحب این گربه برای دفاع از کشورش به جنگ دشمن میرود؛ بنابراین گربه درصدد برمیآید تا بگردد و او را پیدا کند. او در این جستوجو اتفاقاتی را به چشم میبیند که روایتگر بخشی از تاریخ جنگ جهانی دوم است.
در آمریکا، در اواخر سالهای ۵۰ میلادی، دامپزشکی اهلِ میدْوِست جان گربهای را، که در سانحهای رانندگی آسیب دیده، نجات میدهد و خود مسئولیت نگهداری گربه را نیز برعهده میگیرد. تنها عارضۀ این سانحه، بزرگشدگی مهرۀ پنجم گردن حیوان است. چندی بعد، این دامپزشک به ساحل غربی آمریکا نقل مکان میکند و گربه را نزد دوستانش در میدْوِست باقی میگذارد.
ماهها بعد، گربهای با همان رنگ و خطوخال، پشت پنجرۀ اتاق عملِ دامپزشک در ساحل غربی ظاهر میشود. باورکردنی نیست، پشت گردن گربه را معاینه میکند و همان بزرگشدگی را در مهرۀ گردن مییابد. گربه ۲۴۰ کیلومتر پیموده بود تا او را پیدا کند.
امروزه، حتی شکاکترین جانورشناسان پذیرفتهاند که گربهها قادرند راه خانهشان را از مسافتی بعید، چندصد کیلومتر دورتر، پیدا کنند؛ درست مثل کبوترهای نامهبر. پروفسور جِی. بی.راین، استاد دانشگاه دیوک، از آن زمان بیش از سیصد گربه را، که گفته میشود از این قابلیت برخوردارند، مورد بررسی قرار داده و اثبات میکند بیش از پنجاهتای آنها از این توانایی برخوردارند؛ شما با این قابلیت در کتاب پیشِ رو آشنا خواهید شد.
ناگفته نماند که این کتاب ترکیبی از واقعیت و تخیّل است. کسانی که با تاریخ روزشمار جنگ جهانی دوم آشنایند، پی خواهند برد که نویسنده رُخدادها را اندکی پسوپیش کردهاست، اما تمام آنها حقیقتاً در عالمِ واقع رُخ داده است.
مونالیزا
تقلای اِروسبیونگ چول هان
بوطیقای ناسیونالسوسیالیسم؛ شرحی بر کتاب «نبرد من» هیتلرآلبرشت کوشارکه
روانسیاست؛ نئولیبرالیسم و تکنولوژیهای جدید قدرتبیونگ چول هان
اینترنت ما؛ اطلاعات زیاد و فهم کم در عصر کلاندادهمایکل پاتریک لینچ
کتاب خوبی بود سعی میکنم اکثر کتاب های مرتبط با جنگ های جهانی رو بخونم ولی این کتاب یک داستان متفاوت و جذابی داشت که در نوع خودش جالب توجه بود
من عاشق گربه هام کتاب خیلی خوبی بود
داستان روان و جذاب.عالی بود.عالی
جالب بود به خصوص که از دید یک گربه. تعریف میشد
فضای کتاب را دوست داشتم، از همه جالب تر برای من این بود که این کتاب از نگاه یک گربه نوشته شده بود، من خودم گربه دارم و خیلی چیزهایی که در این کتاب نوشته شده را به چشم خودم
دوست داشتم