معرفی و دانلود کتاب هزار و یک شب: قصه‌های شیرین ایرانی + خلاصه رایگان

۳.۸(از ۵۳ امتیاز)
زهرا حیدری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هزار و یک شب: قصه‌های شیرین ایرانی

«هزار و یک شب» بهترین یادگار به جای مانده درباره آداب و رسوم قدیم مشرق زمین و همان «هزار افسان» ایران باستان است که قبل از دوره هخامنشی در هندوستان بود و پیش از حمله اسکندر به ایران آمد و به زبان پهلوی ترجمه شد. حکایت‌های این کتاب را دختری به نام شهرزاد برای پادشاهی به نام شهریار روایت می‌کند. در قصه‌ها و ماجراهای این کتاب، همه مردم جامعه از پادشاهان و بازرگانان گرفته تا زنان و غلامان و مردم کوچه و بازار حضور دارند. در زمان محمدشاه قاجار بود که نویسنده‌ای تبریزی به نام عبداللطیف تسوجی «هزار و یک شب» را به زبان فارسی ترجمه کرد و ایرانیان دوباره توانستند با مطالعه این داستان‌ها، از آن‌ها لذت ببرند. این کتاب شامل ۲۳ داستان از «هزار و یک شب است» است که به زبانی ساده برای گروه سنی کودک و نوجوان روایت شده‌اند. پادشاه و حکیم، سندباد و شاهین، گوژپشت پردردسر، غلام دروغگو، بچه شیر و آدمی‌زاد، روباه و گرگ، گنجشک و عقاب، موش و کک، خواب عجیب و غریب، وزیر بخشنده و مرد باقلافروش، دزد بامعرفت، سگ دست و دل باز، زن صدقه دهنده، خر ابله، مردی که صد تا زن داشت، انوشیروان و دختر روستایی و .... برخی از داستان‌های «هزار و یک شب» هستند که برای این قشر از مخاطبان روایت شده‌اند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هزار و یک شب: قصه‌های شیرین ایرانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هزار و یک شب: قصه‌های شیرین ایرانی
حجم فایل کتاب:۰.۲۶ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۱۷۵-۳۴۸-۰
تعداد صفحه‌ها:۱۷۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۲۴۵۰۰ تومان
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹، مجموعه قصه‌های شیرین ایرانی

Hossein Jafari
۱۳۹۶/۰۷/۰۴

چرا نسخه اصلی و کامل هزار و یک شب رو نمی گذارید نسخه ترجمه آقای محمد رضا مرعشی پور که در چهار جلد هستش و توسط نشر نیلوفر منتشر شده یا نسخه ترجمه آقای ابراهیم اقلیدی که ۵ جلد هست و...بیشتر

هادی نظری
۱۳۹۶/۰۸/۲۸

هزار و یک شب چه ریشه ایرانی داشته باشد آن گونه که بیضایی در هزار افسان بر آن تاکید می کند و چه ریشه ی هندی همانطور که حکمت و جلال ستاری آن را مطرح می کنند، در نهایت آن...بیشتر

• Khavari •
۱۳۹۹/۱۰/۱۳

جدای اینکه رده سنیش مختصِ نوجوان و کودکانه🚸 اما خوندنش باعث میشه کمی با این اثر آشنا بشید و با فنِ قصه گویی برای کودکان ماهر تر💪 بخصوص قصه های شیرین ایرانی که بسیار مفاهیم غنی رو داراست!!👌

Dr. Eslami
۱۴۰۲/۱۲/۲۰

کتاب برای سرگرمی خوب بود. ولی داستان ها خیلی ساده بودند. البته بعضی هاشون نکات آموزنده هم داشتند. برای کودکان و نوجوانان توصیه میکنم. برای بزرگسالان هم برای سرگرمی بد نیست

احمد کفیل الناس
۱۴۰۳/۰۹/۱۰

کتاب خیلی خوبی بود‌ برای رده سنی کودک. امیدوارم شما هم این کتاب را بخوانید و لذت ببرید

Joseph

۱۳۹۵/۰۶/۲۵

عالیه اینم ستاره هاش🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کاربرmehri_ t127
۱۴۰۴/۱۱/۱۸

داستانها ساده و روان نوشته شده اند و برای همه ی مردم و حتی کودکان هم قابل فهم هستند.داستان خواب عجیب و غریب به نظرم اساس داستان کیمیاگر پائلو کوئیلو بود.از مترجم خوب کتاب ممنونم که اینقدر ساده و روان...بیشتر

۱۴۰۰/۰۶/۰۱

به نظر من کتاب خوبی بود البته من نمونه شو خوندم کتاب بامزه بود

Atur
۱۳۹۵/۰۹/۰۴

بهترین مترجم و انتشار کتاب هزار و یک شب در جلد کامل نوشته چه کسی هست میشه راهنمایی بفرمایید؟

آخرین برگ

۱۳۹۴/۰۱/۲۸

خیلی زیبا و خواندنی است

بریده‌هایی از کتاب

Aysan
سندباد، آن‌قدر شاهین را دوست داشت که حتّی پیاله‌ای طلایی به گردن او انداخته بود تا هر وقت شاهین تشنه شد، از آب آن بنوشد.