کتاب هارداسان
۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی
معرفی کتاب هارداسان
کتاب هارداسان نوشته محمدمهدی رحیمی توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است. این اثر مجموعهای از ۲۲۲ روایت کوتاه و بلند است که نویسنده در آنها به بازگویی خاطرات و مشاهدات خود از ۱۰۵۰ روز همراهی با سید ابراهیم رئیسی، در دوران ریاستجمهوری او، میپردازد. نویسنده که در این مدت مدیرکل روابط عمومی دفتر رئیسجمهور بود، با نگاهی نزدیک و شخصی، لحظات، دغدغهها، رفتارها و منش مدیریتی این رئیسجمهور را ثبت و روایت کرده است. کتاب تلاش کرده است تصویری ملموس از شخصیت و سبک مدیریت رئیسی ارائه دهد و به فرازونشیبهای سه سال اخیر دولت سیزدهم و حوادث مهم آن دوره بپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب هارداسان اثر محمدمهدی رحیمی
کتاب هارداسان به قلم محمدمهدی رحیمی، مجموعهای از روایتهای دستاول و مشاهدات نزدیک نویسنده از دوران ریاستجمهوری سید ابراهیم رئیسی است. این کتاب خاطرات به رویدادها، سفرها، جلسات یا لحظات خاص در طول سه سال حضور نویسنده در کنار رئیسجمهور اختصاص یافته است. رحیمی با تکیه بر تجربهی خود در روابط عمومی ریاستجمهوری نهتنها به روایت اتفاقات روزمره و برنامههای رسمی میپردازد، بلکه به جزئیات کمتردیدهشده از رفتار، منش، دغدغهها و تصمیمگیریهای رئیسی نیز توجه نشان میدهد.
هارداسان تلاش کرده است تصویری چندبعدی از رئیسجمهور سابق ارائه دهد؛ از لحظات بحرانی و سفرهای استانی تا مواجهه با مردم، مدیران، خبرنگاران و حتی خانوادهی خود. نویسنده در کنار روایتهای شخصی به برخی از حواشی و اتفاقات مهم سیاسی و اجتماعی آن دوره نیز اشاره کرده است. این کتاب با بهرهگیری از زبان صمیمی و روایتهای کوتاه خواننده را به فضای درونی دولت و روابط انسانی در بالاترین سطوح اجرایی ایران نزدیک میکند.
عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: ۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی.
خلاصه کتاب هارداسان
نویسنده به بازگویی لحظات مهم، تصمیمات کلیدی و ویژگیهای رفتاری سید ابراهیم رئیسی میپردازد. بخشهایی از کتاب به سفرهای استانی، دیدارهای مردمی، جلسات هیئت دولت و مواجهه با بحرانها و حوادث مهم اختصاص یافته است. نویسنده در روایتهای خود به نکاتی مانند سادهزیستی، توجه به نماز و عبادت، پرهیز از تبلیغات شخصی، دقت در اجرای قانون و تعامل با منتقدان و رسانهها اشاره کرده است.
همچنین خاطراتی از سفرهای خارجی، نحوهی برخورد با مقامات دیگر کشورها و تلاش برای حفظ شأن ملی ایران در عرصهی بینالمللی در کتاب هارداسان آمده است. نویسنده با ذکر نمونههایی از رفتارهای روزمره و تصمیمات مدیریتی سید ابراهیم رئیسی، تصویری از سبک مدیریت و منش شخصی این رئیسجمهور ارائه میدهد که در آن، خدمت به مردم و رعایت اصول اخلاقی و دینی جایگاه ویژهای دارد. کتاب هارداسان روایتی از یک دورهی سیاسی و بازتابی از دغدغهها و ارزشهای انسانی در مدیریت اجرایی ایران است.
چرا باید کتاب هارداسان را بخوانیم؟
کتاب هارداسان با ارائهی روایتهایی دستاول و نزدیک از سه سال حضور نویسنده در کنار سید ابراهیم رئیسی، فرصتی برای آشنایی با پشتصحنهی مدیریت عالی ایران و سبک زندگی و کار رئیسی فراهم میکند. این کتاب با تمرکز بر جزئیات کمتردیدهشده، رفتارهای انسانی، تصمیمات روزمره و تعاملات سید ابراهیم رئیسی با مردم، مدیران و رسانهها، تصویری واقعیتر و ملموستر از شخصیت و منش مدیریتی او ارائه داده است.
خواندن کتاب هارداسان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به دوستداران تاریخ معاصر ایران، فعالان حوزهی رسانه، مدیران اجرایی، پژوهشگران علوم سیاسی و اجتماعی و کسانی که دغدغهی شناخت سبک مدیریت و منش شخصی سید ابراهیم رئیسی را دارند، پیشنهاد میشود. همچنین این اثر برای افرادی که بهدنبال روایتهای دستاول از پشتصحنهی دولت و تجربههای زیستهی مدیران ارشد هستند، مناسب است.
بخشی از کتاب هارداسان
«رد روابط عمومی را پاک کردیم!
علاوه بر بولتن روزنامهها، روزانه در چند قالب دیگر و در چند نوبت به صورت منظم اخبار داخلی و خارجی را بر اساس رصد رسانههای رسمی برخط، شبکههای ماهوارهای، و شبکههای اجتماعی به ایشان ارائه میکردیم. این مسئله با همان کیفیت در طول سفرهای داخلی و خارجی هم برقرار بود.
نکتهٔ قابل توجه اینکه بسیار با دقت و توجه این مطالب را مطالعه میکردند و گاهی اگر تعللی در ارسالشان به وجود میآمد پیگیر میشدند. نکتهٔ مهمتر اینکه روی همین مطالب خطاب به وزرا و معاونان رئیسجمهور دستورهای مرتبطی صادر میکردند و معمولاً آنها را بابت کمبود یا نارسایی بهوجودآمده بازخواست میکردند. بعد هم بلافاصله همین دستور با امضای رئیس دفتر و با اشاره به اینکه اصل موضوع در بولتن روابط عمومی آمده به مقام مورد نظر ارجاع میشد. همین مسئله باعث دلخوری چند نفر از وزرا از ما شده بود که نهایتاً درخواست کردیم در دستورهای ارجاعی اشارهای به بولتن ما نشود!»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب هارداسان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | هارداسان |
| عنوان دیگر | ۲۲۲ روایت از ۱۰۵۰ روز همراهی با شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی |
| موضوع | علوم سیاسی و روابط بینالملل، خاطرات |
| حجم فایل کتاب | ۳۵.۲۶ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۰۳۵۵۷۸۴ |
| تعداد صفحهها | ۳۹۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۵۱۰۰۰ تومان |
روایتی شیرین و خودمانی از طلبه ای که در اوج حملات ناجوانمردانه به بهترین نحو وظیفه اش رو انجام داد.
روح سید شاد انشالله که از آسمان هم به فکر ما مردم ایران باشند و دعایمان کنند
نویسنده بسیار سلیس و روان بدون اضافه گویی های رایج به بیان شخصیت شهید بزرگوار پرداخته اند.
وقتی مردانی به نیت و عمل واقعا به عهودشون پایبند میمونن. برای ما هم با آقا دعا کن شهیدِ سعید.