کتاب شگفتیهای فضا
بازکردن چشمهای شما به دنیایی از شگفتیها
معرفی کتاب شگفتیهای فضا
کتاب شگفتیهای فضا نوشته سیمون هالند از سری کتابهای نشر دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتابها علاوه بر سرگرمکردن بچهها و فراهم کردن اوقاتی لذتبخش برای آنان، آموزشهایی کاربردی در زمینههای مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارتهای زندگی و.... دارند.
نشر دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسانسازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نمود.
تولید محتوا، نهتنها کتاب متنی و صوتی ، بلکه بستههای آموزشی مختلف مانند (فیلم ها ، نرمافزارها و ...) برای پیشرفت دانش آموزان و درگیر کردن آنها با لذت یادگیری هدف اصلی و آرمان خانواده فرهنگی دانی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب شگفتیهای فضا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | شگفتیهای فضا |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۴۷۶۰۹۹۷ |
| تعداد صفحهها: | ۵۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |
| برچسب: | کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

عالیی بود من عاشق فضا هستم🌏🌎🌍🗺🗺🗺🗺 عاشقش شدم عکساش هیجان انگیز و تعجب اور بود مرسیییی ممنون⚘🌷🌹🌺🌳🌷🌷🌹🌹💟💚❤💚💜💗💗
این کتاب خوببّبببببب است و بهتون تاکید میکنم که بخونید
کتاب عالی هست
عالیه من خیلی فضارو دوست دارم
قبلا داشتم ...، عالی بود حتمی بگیریدش
من یکی از عاشقان نجوم هستم این کتاب مفهومی هست و مخلوطی از علم تخصصی نجوم و اطلاعات ساده است در کل عالی
برای من ک واقعا عاشق دانستنی های کیهان هستم عااالییی بوووود 😃😃👏🏻👏🏻👏🏻
این کتاب مهشره حتی چیزاهایی داره که من باور نمشد و بعد از کاوش فهمیدم که بله این واقیت داره و رخ داده این کتاب واقعا عالی و برای ما عشق فضا و نجوم عالیه واقعا با نجوم ادب به...بیشتر
خیلی عالی بود 👍
مناسب برای نوجوانان