معرفی و دانلود کتاب آلیس در سرزمین عجایب pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
مهرگان خرد

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آلیس در سرزمین عجایب

آلیس دختری بود مثل همه دخترها، او خیال‌پرور، کنجکاو و علاقمند به ماجراهای هیجان‌انگیز بود. آلیس دختری معمولی بود تا قبل از اینکه به سرزمینی عجیب وارد شود. یک روزآلیس خرگوش سفیدی را می‌بیند و آن را دنبال می‌کند و به سرزمینی جادویی وارد می‌شود که ملکه‌ایی بدجنس بر آن‌جا حکومت می‌کرد. آن‌جا سرزمینی بود که هر اتفاق عجیب و غریبی در آن اتفاق می‌افتد. سرزمینی که در آن موجوداتی عجیب وجود داشتند؛ هزارپایی که حرف می‌زد، توله‌سگی که به اندازه یک اسب بزرگ بود و گربه‌ایی که رد یک چشم به‌هم زدن غیب می‌شد و دوباره ظاهر می‌شد. آیا این موجودات واقعی هستند؟ اگر واقعی هستند، آلیس چطور می‌تواند راه برگشت به خانه را پیدا کند؟ آلیس در سرزمین عجایب با گذشت سال‌ها از انتشارش هم‌چنان کتابی جذاب و خیال‌پردازانه برای کودکان و نوجوانان است که لذت خواندنش را هرگز فراموش نمی‌کنند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آلیس در سرزمین عجایب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آلیس در سرزمین عجایب
حجم فایل کتاب:۱۱.۵۲ مگابایت
شابک:۹۷۸-۶۰۰-۹۵۴۹۶-۲-۷
تعداد صفحه‌ها:۶۸ صفحه
قیمت کتاب:۷۵۰۰۰ تومان
برچسب:کمیک تک جلدی، مجموعه رمان‌های مصور، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

a.m
۱۳۹۷/۱۱/۳۰

دوست داشتنی💜💜💜💕👌مرسی از مترجم محترم، اما آلیس اگه تو ایران زندگی میکرد اونوقت مرزهای واقعی شگفتی و عجایب رو درک میکرد... و پیراهن ها میدرید و نعره ها میزد و به پشت کوه ها می گریخت!!!

ملیکا
۱۳۹۹/۰۲/۰۳

من هم فیلمشو دیدم هم کتابشو خوندم واقعن جذاب و بی نظیره حتما بخونیدش 😍😍😍😘🤩🤩😘😘😘😏🤩🤩🙃🙃😕😕

💜
۱۳۹۹/۰۸/۰۷

داستان جالبی هستش😘😊🤗😉

✓✓
۱۳۹۹/۰۷/۲۹

جالبه🌹

c00degrammer
۱۳۹۸/۱۱/۰۲

ترجمه این کتاب توسط خانم رویا پیر زاد که خیلی خیلی بهتره و تا اون رو نخونید لذتی نمی برید. با یه گشت کوچیک تو اینترنت پیدایش می‌کنید.

garl
۱۳۹۹/۰۱/۰۱

خب همه ی کتاب ها خوبن ولی این یکی خب جذاب تر است میتونم بگم کتاب خیلی خوبیه خوبیه👌👌💞🤩🤩🤩❤❤

سپیده
۱۳۹۷/۱۱/۰۳

امشب این کتاب بعنوان یکی از کتاب های حال خوب کن در برنامه ی کتاب باز معرفی شد...

فاطمه ناظریان
۱۳۹۸/۰۵/۳۰

به داستان کاری ندارم، من با رویکرد کمیک نویسی این کتابو خوندم که به نظرم ضعف داشت، خیلی تصاویر دقیقا گویای متن روی تصپیر نبودند و گاهی از چپ به راست می‌رفت ‌ گاهی برعکس د این عوض کردن ترتیب...بیشتر

🕊️📚kerm ketab
۱۴۰۲/۰۵/۰۵

خیلی کتاب جالبیه💛💫 البته ترجمه ی خوبی نداشت.و نسخه اصلی هم خیلی طولانی تره⚘

Hanie mahmodoghli
توصیه نمی‌کنم.
۱۳۹۹/۰۱/۲۱

ترجمه ش اصلا خوب نبود! کتاب بدون جذابیت اولین تجربه کتاب کمیک و متاسفانه پشیمون شدم!

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۷/۱۸

جالب بود😊 توصیه میکنم فیلمش رو هم حتما ببینید اگر ندیدید💙💛🌼

Black pink
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

عالی حتما بخوانید اونهایی که موجودات افسانه ای دوست دارند آخر کتاب کلی مجودات افسانه ای هست💞💞💞💞💞💞💞💞

ZAHRA
۱۳۹۹/۰۲/۰۳