دانلود و خرید کتاب قلعه حیوانات جورج اورول ترجمه وحید کیان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قلعه حیوانات

کتاب قلعه حیوانات

نویسنده:جورج اورول
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۳از ۱۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قلعه حیوانات

قلعه حیوانات یکی از آثار شاخص جرج اورول، نویسنده و روزنامه‌نگار معروف قرن بیستم است. اورول کتاب قلعه حیوانات را در طول جنگ جهانی دوم نوشت؛ این اثر به‌طور غیرمستقیم به شرایط حاکم بر شوروی سابق، اشاره دارد.

قلعه حیوانات به دلیل روابط خوب میان انگلیس و شوروی در آن زمان، مجوز انتشار نگرفت؛ تا درنهایت در سال ۱۹۴۵ در انگلستان منتشر شد و در اواخر دهه ۱۹۵۰ به شهرت رسید.

درباره کتاب قلعه حیوانات

حیوانات مزرعه آقای جونز در اقدامی انقلابی او را از مزرعه بیرون می‌کنند و خود اداره آن را به دست می‌گیرند تا برابری، رفاه و آسایش را برای حیوانات مزرعه فراهم کنند. رهبری این جنبش را گروهی از خوک‌ها به عهده می‌گیرند اما طولی نمی‌کشد که آن‌ها هم به رهبری خوکی به اسم «ناپلئون» شروع به بهره‌کشی از حیوانات دیگر می‌کنند و مشکلات جدید به وجود می‌آید.

کتاب قلعه حیوانات به‌طور غیرمستقیم به شرایط حاکم بر شوروی سابق، اشاره دارد. اورول با نگارش این کتاب از استبداد طبقه حاکم شوروی انتقاد کرد. او معتقد بود نظام شوروی به یک دیکتاتوری تبدیل شده‌ است. در رمان پیش‌رو، انقلاب حیوانات مزرعه، نماد انقلاب کارگری بر ضد نظام سرمایه‌داری و سرنوشت آن است.

جرج اورول در کتاب قلعه حیوانات، مدل حکومتی اتوپیامحور(آرمان‌شهری) را که در نیمه نخست سده بیستم بسیار محبوب بود، به چالش می‌کشد.

خواندن کتاب قلعه حیوانات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مطالعه این کتاب را به علاقمندان رمان‌های خارجی پیشنهاد می‌کنیم. قلعه حیوانات از اثرگذارترین رمان‌های قرن بیستم به‌شمار می‌رود و مطالعه آن زمینه آشنایی مخاطبان با مدل حکومتی کمونیستی و چالش‌های آن را فراهم می‌کند.

درباره جرج اورول

اریک آرتور بلر با نامِ مستعار جُرج اوروِل، داستان‌نویس، روزنامه‌نگار، منتقدِ ادبی و شاعر مشهور قرن بیستم در ۲۵ ژوئن سال ۱۹۰۳، در شهر موتیهاری، بهار (استان هند) در راج بریتانیا زاده شد. زمانی که اریک یک ساله بود، مادرش او و خواهر بزرگترش را به انگلستان برد.

زندگی در محیطی طبقاتی در هند و انگلیس باعثِ نگاهِ ویژه او به فقر شد؛ موضوعی که مهم‌ترین عنصرِ رمان‌ها و نوشتارهای جرج اورول را تشکیل می‌دهد. در جوانی برای کسب تجربه مدتی را در بین فقرا، بی‌خانمانان و کارگرانِ فصلی لندن و پاریس گذراند و بعضی مواقع در ظرفشوییِ یک هتل کار می‌کرد. در این زمان شروع به نوشتن تجربیات خود کرد که به نخستین کتابش آس و پاس‌ها در پاریس و لندن منجر شد. پس از انتشار این کتاب، به رمان‌نویسی پرداخت و دو رمان نخستش نیز بر اساس همین تجربیاتش در برمه (روزهای برمه) و انگلیس (دختر کشیش) شکل گرفت.

«هوای تازه» آخرین رمان او پیش از آغاز جنگ جهانی دوم است. در سال‌های نخستین جنگ به روزنامه‌نگاری و نقد کتاب پرداخت، ولی در سال ۱۹۴۳ پس از مرگ مادرش کار بر روی رمانی که تا امروز به آن مشهور است یعنی قلعه حیوانات را آغاز کرد.

اورول را بیشتر برای دو کتاب سرشناس و پرفروشش قلعه حیوانات و رمان «۱۹۸۴» می‌شناسند. این دو کتاب بر روی هم بیش از هر دو کتابِ دیگری از یک نویسنده قرن بیستمی، فروش داشته‌اند.

هفت ماه پس از چاپ کتاب ۱۹۸۴، اورول در بیستم ژانویه ۱۹۵۰ درگذشت. به درخواست خودش، پیکرش را سوزاندند و خاکسترش را در گورستانی گمنام و پرت در دهکده‌ای به نام ساتن کورتینی در نزدیکی آکسفورد به خاک سپردند.

 بخشی از کتاب قلعه حیوانات

درو کردن یونجه‌ها کار بسیار طاقت‌فرسایی بود و حیوانات برای انجام دادن آن زحمت زیادی را متحمل شدند، اما نتیجهٔ کارشان رضایت‌بخش بود. گاهی انجام دادن برخی کارها برای آن‌ها خیلی دشوار می‌شد، چون ابزارها برای انسان‌ها طراحی شده بود نه حیوانات و اگر حیوانی می‌خواست از آن‌ها استفاده کند باید روی پاهای عقب خود می‌ایستاد و این کار بسیار دشواری بود.

از طرفی، چون اسب‌ها به مزرعه کاملاً آشنا بودند کار چیدن علوفه و جمع‌آوری آن را خیلی بهتر از جونز و کارگرهایش انجام می‌دادند. خوک‌های باهوش نیز انجام دادن کارها را به حیوانات دیگر می‌سپردند و خود مدیریت می‌کردند. و چون دانش آن‌ها از حیوانات دیگر بیش‌تر بود، مدیریت آن‌ها از سوی همهٔ حیوانات پذیرفته شده بود. بوکسر و کلاور دستگاه‌های چمن‌زنی و شِن‌کشی را به خود می‌بستند و با قدم‌های سنگین خود در مزرعه پیش می‌رفتند و کار می‌کردند و یکی از خوک‌ها در حین کار پشت سرشان حرکت می‌کرد و هر گاه لازم بود فریاد می‌زد: «هُش رفقا!» بدین ترتیب، همهٔ حیوانات در جمع‌آوری یونجه کمک می‌کردند. حتی مرغ‌ها و اردک‌ها تمام روز زیر گرمای آفتاب به کار مشغول بودند و خرده‌یونجه‌ها را با نوک خود جمع‌آوری می‌کردند. سرانجام کار درو کردن یونجه‌ها دو روز کم‌تر از زمانی که جونز و کارگرهایش آن را انجام می‌دادند، به پایان رسید و محصول آن بزرگ‌ترین خرمنی بود که تا آن لحظه مزرعه به خود دیده بود. ضایعات کار تقریباً صفر بود چون مرغ‌ها و اردک‌ها با دقت تمام خرده‌یونجه‌ها را جمع‌آوری می‌کردند و هیچ حیوانی حتی کوچک‌ترین سهمی از محصول را ندزدیده بود.

معرفی نویسنده
عکس جورج اورول
جورج اورول
انگلیسی | تولد ۱۹۰۳ - درگذشت ۱۹۵۰

جورج اورول داستان‌نویس، روزنامه‌نگار، منتقد ادبی و شاعر انگلیسی است که غالباً با دو رمان معروف و پرفروش «مزرعه‌ی حیوانات» و «1984» شناخته می‌شود. اورول را می‌توان موفق‌ترین نویسنده‌ی انگلیسی‌زبان قرن بیستم دانست که آثار او علاوه‌بر ارزشمندی در نگاه مخاطبان قرن جدید، به ابزار آموزش «چگونه نوشتن» برای نویسندگان امروز نیز بدل شده است.

fariba_marjan😍
۱۴۰۱/۰۹/۲۰

بسیار زیبا👌🏻👌🏻

«اسنوبال این کار را کرده است تا بدین وسیله به علت اخراجش از ما انتقام بگیرد و حالا که او زحمات یک‌سالهٔ ما را برباد داده است من همین‌جا حکم اعدامش را صادر می‌کنم. هر حیوانی که بتواند این حکم عادلانه را اجرا کند نشان درجهٔ دوم “حیوان قهرمان” به علاوهٔ نیم کیلو سیب را از من جایزه می‌گیرد. و اگر کسی بتواند او را زنده دستگیر کند یک کیلو سیب پاداش می‌گیرد.»
Naarvanam
«اما آیا قانون طبیعت چنین است؟ یعنی این سرزمین آن‌قدر بدبخت و فقیر است که نمی‌تواند رفاه و آسودگی ساکنین خود را فراهم کند؟ نه، رفقا، اصلاً چنین نیست. هزار مرتبه می‌گویم که نه چنین چیزی نیست!
Naarvanam
و حیوانات همهٔ حرف‌های او را باور می‌کردند، زیرا در واقع آن‌ها دوران جونز و همهٔ خاطرات مربوط به آن را از یاد برده بودند. آن‌ها خوب می‌دانستند که زندگی این روزهایشان بسیار سخت است و معمولاً گرسنه و سردشان است، اما از طرفی یقین داشتند که در گذشته وضعشان خیلی از این بدتر بوده است و یا لااقل دوست داشتند باور کنند که چنین بوده است.
Naarvanam
«دوستان! پیام من به شما این است: شورش! شورش! البته نمی‌دانم این شورش و طغیان چه زمانی رخ خواهد داد. این هفته، هفتهٔ دیگر، یا شاید هم سال دیگر؛ ولی حتم دارم که شاید دیر و زود داشته باشد، ولی سوخت و سوز ندارد. یعنی قطعاً روزی عدالت روی زمین برقرار خواهد شد. بنابراین رفقای من، بقیهٔ عمر کوتاه خود را به این موضوع بیندیشید و فراموش نکنید که این پیام مرا به کسانی که بعد از شما می‌آیند برسانید تا نسل‌های آینده نیز به تلاش و مبارزهٔ خود ادامه دهند تا سرانجام به پیروزی برسید.
Naarvanam
جیرهٔ غذایی حیوانات باز هم کم‌تر شد. برای صرفه‌جویی در نفت، روشن کردن چراغ در آخورها ممنوع شد. اما خوک‌ها در این صرفه‌جویی نقشی نداشتند و در ناز و نعمت بودند و روز به روز چاق‌تر می‌شدند.
Naarvanam
«رفقا! این نکته را همواره به ذهن بسپارید که هرگز نباید عزم و اراده‌تان سست شود و مراقب باشید که هیچ بحث و موعظه‌ای نباید شما را از رسالتی که بر عهده گرفته‌اید گمراه سازد.
Naarvanam
دست، مشخصهٔ انسان است و انسان‌ها از آن برای انجام دادن همهٔ جنایت‌های خود استفاده می‌کنند.»
Naarvanam
مزرعه‌داران ظاهراً با او همدردی می‌کردند، اما کمکی به وی نمی‌کردند. در واقع، هر کدام از آن‌ها سعی می‌کردند به نحوی از این موضوع سوء استفاده کنند.
Naarvanam
مزرعه‌داران ظاهراً با او همدردی می‌کردند، اما کمکی به وی نمی‌کردند. در واقع، هر کدام از آن‌ها سعی می‌کردند به نحوی از این موضوع سوء استفاده کنند.
Naarvanam
او نفوذ زیادی روی گوسفندان داشت و این اواخر که آن‌ها شعار «چهارپا خوب، دوپا بد» را حفظ شده بودند به آن‌ها یاد داده بود که در لحظات حساسِ سخنرانی اسنوبال این شعار را سر دهند و نظم جلسه را بر هم بزنند.
Naarvanam

حجم

۱۱۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۰ صفحه

حجم

۱۱۲٫۸ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۱۴۰ صفحه

قیمت:
۴۶,۰۰۰
۲۳,۰۰۰
۵۰%
تومان