کتاب قلعهی حیوانات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قلعهی حیوانات
«قلعه حیوانات» یکی از مشهورترین و شناختهشدهترین آثار جرج ارول، نویسنده و روزنامهنگار انگلیسی است. ارول، به سبب دو اثر قلعه حیوانات و ۱۹۸۴ که دو اثر داستانی با محتوای سیاسی شناخته شده است.
قلعه حیوانات هجوی است بر استحاله انقلابها و از دست رفتن آرمانهایی که در خیزشهای مردمی مورد نظر بوده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
آن اوایل وقتی قوانین مزرعه برای اولین بار وضع شد، سن بازنشستگی اسبها و خوکها دوازده، گاوها چهارده، سگها نه، گوسفندها هفت، مرغها و غازها پنج سال تعیین شد. در این مدت هیچ حیوانی بازنشسته نشده بود، ولی اخیراً راجع بهش زیاد حرف میزدند. حالا که پشت باغ میوه جو کاشته شده شایعه شده بود که قرار است زمین بازنشستهها یک تکه از چراگاه بزرگ باشد. همچنین میگفتند که جیرهی هر اسب روزی پنج پوند ذرت در تابستان و پونزده پوند یونجه در زمستان و روزهای تعطیل هم یک سیب بهش اضافه میشود. دوازدهمین تولد باکسر اواخر تابستان بود.
با این همه زندگی سخت بود، زمستان آن سال هم مثل پارسال سرد بود و حتی آذوقه کمتر شده بود و دوباره جیرهی حیوانات بهجز سگها و خوکها کم شد، اسکوئیلر توضیح داد که عدالت مطلق راجع به جیرهی غذایی ضدِ اصول انیمالیسم است. با اینکه مشخص بود آذوقه کم است، ولی برای اسکوئیلر سخت نبود که به حیوانات ثابت کند واقعاً کمبودی نیست و ضرورتاً جیرهی غذایی تعدیل شده (از تعدیل جای تقلیل استفاده میکرد)، اما نسبت به زمان جونز همه چیز پیشرفت کرده بود. اسکوئیلر با صدای ناخوشش یک سری اعداد را پشت سر هم میخواند تا به حیوانات نشان بدهد که نسبت به زمان جونز یونجه و شلغم بیشتری دارند، کمتر کار میکنند و آب تمیز تری مصرف میکنند و عمرشان بیشتر شده و مرگ و میر تولهها کمتر شده و درآخورها کاه بیشتری هست و از شر مگسها و ککها در امان هستند.
حیوانات همه حرف هایش را باور میکردند و آنها واقعاً چیزی از زمان جونز یادشان نبود. میدانستند که این روزها زندگیشان سخت شده و بیشترگرسنهاند و سردشان است و معمولاً بهجز وقتهاییکه میخوابند، کار میکنند، ولی حتماً دوران جونز وضع از این بدتر بوده و این خوشحالشان میکرد.
جاناتان مرغ دریایی
دیاکو، گذشته پنهان (جلد اول)رضا خردمند
حلقه وینپوریا بقایی مقدم
چهار ساعت کار در هفتهتیموتی فریس
۱۲,۵۰۰۵۰%
روی دیوار فقط یک قانون باقی مانده بود: همه حیوانات باهم برابرند فقط بعضی ها برابرترند. عالی
« همیشه خوک ها تصمیم می گرفتند... سایر حیوانات هرگز نمی توانستند تصمیمی اتخاذ کنند...ولی رای دادن را یاد گرفته بودند...» « همه حیوانات با هم برابرند ولی برخی برابرترند...» « به دلایلی به نظر می آمد مزرعه ثروتمند شده است...بی آنکه
اصلا نابودم کرد این کتاب . تا دو روز افسرده شدم . نکته تلخش اینه که این کتاب دقیقا وصف حال امروز ماست و تمام شخصیت های حیوانیش در جامعه ی امروزی وجود داره . از سگ ها گرفته تا
این کتاب فوق العاده است من مدت ها پیش خوندمش و واقعا تونستم ارتباط خوبی باهاش برقرار کنم خیلی زیبا جامعه فعلی ما را میتونستم تو این کتاب ببینم
کتاب فوق العاده قشنگیه داره وضع حکومت رو می گه
واقعا کتاب پر مغزی بود توصیه میکنم حتما این کتابو بخونید.😍
من هر خط ازشو که میخوندم یکم مکث میکردم و باخودم فک میکردم، نویسنده اش اومده بوده به ایران؟ و تنها چیزی که باعث میشد قبول کنم این حرف اشتباهه این بود که سال ۱۹۴۶ هنوز ایران انقلاب نشده بود😂
این کتاب خلاصه بود ؟ انگار خیلی قسمتها حذف شده بود علوفه حیوانات کم و کمتر میشد. همه به جان هم افتاده بودند و حتی ادای احترام به یادبود موسس مزرعه نه بخاطر احترام و اعتقاد که از سر اجبار
واقعا عالی بود.من قبلا ازاین کتاب شنیده بودم ولی میل به خوندنش نداشتم، حالا که خوندم عاشقش شدم.به کسایی که این کتاب رو نخوندن پیشنهاد میدم حتما بخونن.
با اینکه رمان خوان حرفه ای ام، یکی از بهترین رمانهایی بود که تا به حال خوانده ام. داستان به شدت جذاب مخصوصا از اواسط کتاب، محتوا بسیار عالی و ترجمه بسیار شیوا. هرچند غلط تایپی داشت. عاقبت هر انقلابی که