دانلود و خرید کتاب بایگانی همیشگی ادوارد اسنودن ترجمه علی مجتهدزاده
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب بایگانی همیشگی

بایگانی همیشگی یادداشت‌های محرمانه ادوارد جوزف اسنودن، متخصص کامپیوتر و جاسوس سابق سازمان سیا است. ادوارد جوزف اسنودن جاسوس سابق سازمان سیا در این کتاب گوشه‌هایی از زندگی و کار خود در سازمان سیا را فاش کرده است.

 اسنودن در هفت سالی که برای سازمان جاسوسی آمریکا کار می‌کرد به دولت آمریکا کمک کرد تا از نظر تکنیکی بتواند ارتباطات دیجیتال تمامی جهان را شنود، جمع‌آوری و ذخیره کند و در صورت لزوم در این حجم عظیم جستجو کند.

 درباره کتاب بایگانی همیشگی

اسنودن که هفت سال در جامعه اطلاعاتی آمریکا کار کرده بود در این کتاب اعتراف می‌کند که از کارش برای سازمان جاسوسی و آژانس امنیت ملی آمریکا پشیمان است و حالا همه وقتش صرف این می‌شود که مردم را از شر آدمی که قبلا بوده حفظ کند. او به گفته خودش در سال‌های کارش برای سیا فکر می‌کرده که دارد برای جهانی بهتر تلاش می‌کند و حلا اندیشه‌اش کاملا عوض شده است. 

اسنودن خاطراتش را در این کتاب در سه بخش نوشته است و در آن اطلاعات محرمانه زیادی را درباره شیوه عملکردش در سیا و اندیشه‌های خودش درباره خدمت به کشور و مردم فاش کرده است. 

 خواندن کتاب بایگانی همیشگی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

 علاقه‌مندان به خواندن سرگذشت‌نامه‌های سیاسی و تاریخی را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم.

 درباره ادوارد جوزف اسنودن

 ادوارد پسری نه چندان معمولی بود که در یک خانواده نظامی رشد کرد او ابتدا به ارتش رفت و از خدمت معاف شد سپس خود را به سازمان سیا رساند و بعد از مدتی به واسطه آنچه از اینترنت و کامپیوتر آموخته بود به جایی رسید که امروز او را یکی از نامدارترین هکرهای تاریخ می‌دانند.

 افشاگری‌های ادوارد اسنودن از عملیات عظیم جاسوسی و مراقبت در سطح جهانی باعث شد تا به یکی از مهره‌های تحت تعقیب تمام نهادهای اطلاعتی آمریکا تبدیل شود.

بنا بر مدارک اسنودن برنامه‌های جاسوسی آمریکا شامل جاسوسی از مردم عادی و شخصیت‌ها مکالمات تلفنی، ایمیل‌ها و موتور جستجوی اینترنت در تمام کشورها بوده است.

اسنودن امروز در مکانی نامعلوم، در روسیه زندگی می‌کند.

 بخشی از کتاب بایگانی همیشگی

اندک زمانی بعد از اینکه به کرافتن رفتیم، پدرم نخستین کامپیوتر خانه‌مان را برایمان خرید: یک Compaq Presario ۴۲۵ که در آن زمان ۱۳۹۹ دلار می‌ارزید و البته آن را قسطی و با تخفیف ارتشی خودش خرید. که رفت و با وجود ناراحتی فراوان مادرم، وسط میز ناهارخوری جا خوش کرد. از همان زمانی که سروکلهٔ کامپیوتر در خانه‌مان پیدا شد دیگر نتوانستند مرا از آن جدا کنند. تا پیش‌تر از آن، دست‌کم گاهی بیرون می‌رفتم و لگدی توی سر توپی می‌زدم ولی حالا دیگر این کارها به‌نظرم ابلهانه می‌رسید. دیگر همهٔ دنیای بیرون رنگش را باخته و این معنای گستردهٔ دنیای خارج، برایم معنایش را باخته و حالا دنیای وسیع‌تری را در همان جعبهٔ بی‌مقدار و کوچک یافته بودم. یک CPU ناچیز ۴۸۶ داشت که ۲۵ مگاهرتز سرعتش بود و سرجمع ۲۰۰ مگابایت فضای هارد دیسک. اما از مونیتورش چه بگویم که رنگی بود: یک صفحهٔ هشت بیتی که یعنی آن هم بیشتر از ۲۵۶ رنگ را نمی‌فهمید (مونیتورهای امروزی شما چندین میلیون رنگ را پردازش می‌کنند).

این کامپیوتر رفیقم شد و برادری که هرگز نداشتم و اصلاً عشق اولم. در همان سنی به سراغم آمد که تازه داشتم معنای آزادی را در زندگی درک می‌کردم و مفهوم وجود چندین وجود مستقل را در یک دنیای واحد. چنان این کشف و شهود برای من عظیم و بزرگ آمد که معنای خانواده و زندگی که پیش‌تر داشتم دست‌کم برای مدتی در ذهنم به غبار فراموشی فرو رفت. به‌معنای دیگر، در همین زمان من داشتم نخستین امواج بلوغ را تجربه می‌کردم. ولی این بلوغی تکنولوژیک بود و تحولات بنیادینی که در من ایجاد کرد، مرا در هرکجا و در وجود هرکسی شکل و پایه ریخت.




مینا
۱۳۹۹/۱۱/۲۱

«هر انسان، بدل به یک الگوریتم می‌شد که در بایگانی آژانس به راحتی قابل ردیابی و بررسی بود.» . اسنودن به خوبی سیر آشنایی خود با کامپیوتر و بعدها با اینترنت را روایت می‌کند. در گوشه کنارهایی از کتاب، الگوریتم‌هایی را که

- بیشتر
مهندس
۱۳۹۹/۰۵/۲۴

ادوارد اسنودن یکی از خارق العاده ترین افشاگران تاریخ است. در گذشته هرگز کسی این حجم از پرونده های فوق محرمانه را از قدرتمندترین سازمان های اطلاعاتی دنیا به منظور آگاهی دادن به مردم ندزدیده بود. افشاگری که اسنودن از

- بیشتر
فواد انصاری
۱۳۹۹/۰۹/۰۶

اول از همه باید بگم کتاب ترجمه خوبی داشت. اگر چه بحث حفظ حریم شخصی برای ما کمی لوکس است و اولویت ندارد ولی ما را با یک جهان بزرگتر و البته پیچیده تر آشنا میکند. اسنودن نویسنده یا روایت

- بیشتر
مروارید ابراهیمیان
۱۳۹۹/۰۹/۲۰

ادوارد اسنودن، یک جوان نابغه ی کامپیوتر و کارمند سابق سازمان سیا و آژانس امنیت ملی آمریکا ست. که بعد از یازده سپتامبر متوجه شد دولت آمریکا به بهانه ی حفظ امنیت ملی کشورش اقدام به شنود و رصد و

- بیشتر
❤ محمد حسین ❤
۱۴۰۱/۰۴/۱۴

از وقتی ماجرای اسنودن رو شنیدم، دلم میخواست بدونم موضوع و علتِ افشاگری و پناهندگیش به روسیه چی بود. توی این کتاب، با زندگی و روند بزرگ شدن و علاقه اسنودن به کامپیوتر و مباحث تخصصی این وسیله، و استعدادش

- بیشتر
م محب
۱۴۰۰/۰۵/۱۸

ما به چنین افرادی که حقیقت را با زبان افشا گری و مردم دوستی، آگاهی مردم را بالا می برند باید فرصت برگشتن و اعتماد کردن بدهیم، فقط میتونم بگم، دمش گرم👌👏👏👏😎👍

Snowden_1400
۱۳۹۹/۰۵/۱۷

وااااای ایشون عاااالین 😍😍😍😍 شجاعتشون واقعا قابل تحسینه خواسین تو گوگل هم در موردشون سرچ کنین الان در روسین اگ اشتباه نکنم. ی انسانی ک ب خاطر ارزش هاش از تموم امکاناتش میگذره... واقعا جای چقد این افراد توی جهان

- بیشتر
زينب
۱۳۹۹/۰۵/۰۷

کتاب خوبیه، ارزش یک بار خوندن و داره به خصوص برای برنامه نویس ها.

AMiN
۱۴۰۱/۰۷/۰۸

با این که از قبل راجع سازمان nsa و طرح پایش جهانی اطلاعات میدونستم اما روایت این اتفاق از نزدیک و از زبان آقای ادوارد اسنودن یک حس دیگه ای داشت :)

سجاد بزرگ
۱۴۰۱/۰۸/۰۴

بسیار عالی و جذاب. برای من که رشته تحصیلی ام کامپیوتر بود خیلی جذاب تر می نمود. تشکر از مترجم و اینکه در بی نهایت بود.🤔

سیستم‌های پایش و نظارت عاشق این هستند که شما یک فایل را پاک کنید تا بهتر بفهمند چه رازی دارید و به سوی آن هدایت شوند
blogofski
به همین خاطر، یکباره درها گشوده شدند و شماری از متخصصان جوانی چون من را به سرّی‌ترین و مخوف‌ترین سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا راه دادند. این بود که کامپیوتربازها وارث زمین شدند.
♡♧judy pendelton♧♡
مثلاً در آمریکا اگر ما آزادی بیان داریم به این دلیل است که دولت اجازه ندارد آن را محدود کند و رسانه‌های آزاد وجود دارند، چون دولت اجازهٔ بستن آن‌ها را ندارد. مردم آزادی عقیده دارند چون دولت اجازه ندارد قانونی تصویب کند که به‌موجب آن پرستش و عبودیت در پیشگاه یک مذهب محدود شود. همین روال در مورد تجمعات مسالمت‌آمیز وجود دارد چون دولت اجازهٔ برخورد با آن‌ها را ندارد.
blogofski
شرکت‌ها خیلی زود فهمیدند که مردم در اینترنت، بیشتر از پول خرج کردن به اشتراک‌گذاری فکر می‌کنند و بهتر است روی همین میل مردم به ارتباطات انسانی سرمایه‌گذاری کنند.
❤ محمد حسین ❤
من ادوارد جوزف اسنودن‌ام. زمانی برای دولت کار می‌کردم و الان برای مردم.
♡♧judy pendelton♧♡
معمولاً آنچه موجب بدبختی و تیره‌روزی مردم و جامعه است، جای دیگری موجب رونق و رفاه یک عدهٔ اندک‌شمار می‌شود.
|قافیه باران|
اصلاً هک کردن چیزی نیست که فقط در عرصهٔ فناوری کامپیوتر وجود داشته باشد و مدت‌ها پیش از آن، بوده و همیشه و هرجایی که قانونی هست، هک و قانون‌شکنی هم هست. برای هک کردن یک سیستم باید قوانین حاکم برآن را بهتر از کسانی که آن‌ها را وضع یا اجرا می‌کنند، بدانید.
|قافیه باران|
تا اینکه یکی از همین BBS ها کوشید برای یک‌بار هم که شده، تمامی اعضای حاضر در انجمن را جایی گرد هم آورد و تمامی آدم‌های واقعی را جمع کند: در نیویورک، واشنگتن و در لاس‌وگاس. کلی تلاش کردند و چه وعده‌های رنگین (از غذا تا نوشیدنی و مخلفات) که به همه‌مان دادند و سرانجام من مجبور شدم به همه‌شان بگویم که واقعاً چندسالم است. مطمئن بودم خیلی از این‌ها مرا پس می‌زنند و ارتباط‌شان را قطع می‌کنند که برعکس شد و چه تشویق‌ها که دریافت کردم و کلی شور و شوق در من تزریق شد. جلسه‌شان را گرفتند اما یک‌بند برایم اخبارش را می‌فرستادند و کلی عکس و آخر از همه هم یکی از این آدم‌ها چند قطعهٔ کامپیوتری را با پست برایم فرستاد و پولش را هم نگرفت.
Ali
در آمریکا اگر ما آزادی بیان داریم به این دلیل است که دولت اجازه ندارد آن را محدود کند و رسانه‌های آزاد وجود دارند، چون دولت اجازهٔ بستن آن‌ها را ندارد. مردم آزادی عقیده دارند چون دولت اجازه ندارد قانونی تصویب کند که به‌موجب آن پرستش و عبودیت در پیشگاه یک مذهب محدود شود. همین روال در مورد تجمعات مسالمت‌آمیز وجود دارد چون دولت اجازهٔ برخورد با آن‌ها را ندارد.
❤ محمد حسین ❤
بهترین کار برای اینکه یک فایل یا داده دیگر خوانده نشود، نه پاک کردن، که بازنویسی آن است و باید انگار رویش چیز دیگری بنویسند و جایگزین کنند. با این کار فضای آن فایلی را که می‌خواهید نابود شود باید به فایلی دیگر بدهید و آن را از سر جایش بلند کنید. ولی این هشدار را دادم که این روند هم می‌تواند به‌شکل معکوس انجام شود و باز داده‌ها در دسترس قرار گیرد چون همیشه این امکان وجود داشت که سیستم‌های عامل، یک رونوشت از فایل را برای خودشان نگه دارند و جایی دیگر بریزند.
blogofski
در این قانون آمده: «وظیفهٔ تمامی مستخدمین دولت آمریکا و شهروندان آن، این است که هرگونه بی‌عدالتی و سوءاستفادهٔ کارمندان و مستخدمین دیگر دولتی از جایگاه و مناصب‌شان را به کنگره یا مقامات ذی‌صلاح گزارش کنند.»
blogofski
مسیر زندگی همیشه در یک جهت است: جهت گذار زمان. مهم نیست که تا کجاها پیش می‌رویم، این دیوار نامرئی پشت سر ماست و ما را از گذشته جدا می‌کند و به‌سوی ناشناخته پیش‌مان می‌برد.
❤ محمد حسین ❤
می‌گویند انگلیسی‌ها به‌زور به زندانیانشان خرده شیشه می‌خوراندند و این‌جوری از شرشان خلاص می‌شدند)
blogofski
وقتی آدم‌ها دوست دارند فقط روی اینترنت با هم حرف بزنند و خبر از هم بگیرند و به دوستان، خانواده و دیگران و حتی غریبه‌ها خبر بدهند که الان کجا هستند و چه می‌کنند، دیگر کار شرکت‌ها تنها این شد که چگونه خودشان را در مسیر این رابطهٔ انسانی قرار دهند و از آن رهگذر پولی به جیب بزنند. پایان کار اینترنتی را که من می‌شناختم همین رقم زد؛ نظام سرمایه‌داری نظارت.
❤ محمد حسین ❤
شما هم که دفعهٔ بعد فایلی را روی دیسک خودتان می‌ریزید، به این نکته دقت کنید که چرا کپی‌کردنش این‌قدر طول می‌کشد و پاک کردنش آنی است. پاسخ هم این است که فرآیند پاک‌کردن، در عمل کاری به خود فایل ندارد و فقط نشانی آن را پاک می‌کند. راحت‌تان کنم: کامپیوترها برای رفع اشتباه و تصحیح آن ساخته نشده‌اند. این وسایل فقط آن را مخفی می‌کنند و تازه فقط از دید کسانی که نمی‌دانند چگونه در دل آن جستجو کنند.
blogofski
باید همیشه بگذاری که آدم‌ها هرچه دلشان می‌خواهد تو را دست‌کم بگیرند چون تنها در این صورت است که هراسی از تو ندارند و نقاط ضعف و حفره‌های فکری‌شان برایت گشوده و آشکار می‌ماند. دیگر تلاشی نمی‌کنند که ضعف‌هایشان را پیش تو بپوشانند و بعدها می‌توانی در دل همین حفره‌ها برای خودت تاخت‌وتاز کنی و با شمشیر آتشین و آختهٔ عدالت، حکم برانی.
zeinab niazmand
باید همیشه بگذاری که آدم‌ها هرچه دلشان می‌خواهد تو را دست‌کم بگیرند چون تنها در این صورت است که هراسی از تو ندارند و نقاط ضعف و حفره‌های فکری‌شان برایت گشوده و آشکار می‌ماند. دیگر تلاشی نمی‌کنند که ضعف‌هایشان را پیش تو بپوشانند و بعدها می‌توانی در دل همین حفره‌ها برای خودت تاخت‌وتاز کنی و با شمشیر آتشین و آختهٔ عدالت، حکم برانی.
❤ محمد حسین ❤
سنجه و معیار وجود آزادی در هر کشوری، میزان احترام به حقوق شهروندان آن است.
❤ محمد حسین ❤
برای من همیشه زمانی که پشت فرمان می‌گذرانم، زمان اندیشه و فکر کردن است و هیچ مشکلی هم با راه‌بندان‌های سنگین ندارم
blogofski
به همین رودخانه‌ها می‌اندیشم و این معنی که آب هرکجا برود، آخرش سر از یک‌جا درمی‌آورد.
|قافیه باران|

حجم

۴۳۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

حجم

۴۳۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۶۰ صفحه

قیمت:
۱۳۷,۰۰۰
تومان