کتاب گوژپشت نتردام
خواندن نظراتمعرفی کتاب گوژپشت نتردام
ویکتور ماری هوگو (۱۸۰۲م. - ۲۲ مه ۱۸۸۵م) شاعر، داستاننویس و نمایشنامهنویس پیرو سبک رومانتیسم فرانسوی بود. او به عنوان یکی از بهترین نویسندگان فرانسوی شهرت جهانی دارد. آثار او به بسیاری از اندیشههای سیاسی و هنری رایج در زمان خویش اشاره کرده و بازگو کننده تاریخ معاصر فرانسه است. از برجستهترین آثار او بینوایان، گوژپشت نتردام و مردی که میخندد است.
هوگو در مقدمه گوژپشت نتردام مینویسد: "چند سال پیش نویسنده این کتاب به هنگام تماشا یابهتر بگوییم ضمن کاوش در کلیسای نتردام در یکی از زوایای تاریک برجهای آن کلمه ANATKH را که دستی عمیقاً بر یکی از دیوارها کنده بود مشاهده کرد." ... "کسی که این کلمه را بر دیوار برج کلیسای نتردام نقش زده بود چندین قرن پیش از جهان رخت بربسته و نوشته او هم بدنبال وی ناپدید گردیده، پایان عمر کلیسا نیز بسیار نزدیک است.کتاب حاضر درباره سنگ نوشته مزبور به رشته تحریر در آمدهاست."
دزیره
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
۱۴,۰۰۰۵۰%
این کتاب هم به موردعلاقه هام اضافه شد😊کتابی بسیار زیبا با زندگی های متفاوت ،توصیفات جوری هست که انگار خودت به منطقه ولگردان و راهزنان و کولی ها وارد شدی، یا فردی در کلیسای نوتردام هستی و به خوبی با
اگر رمان میخونید هر چیزی که از یک رمان توقع دارید رو در این کتاب پیدا میکنید:) شخصیت پردازی خوب متن رئال و گیرا و نکته جالب کتاب ساختن قهرمانیه که با تصورات ما از قهرمان خیلی فاصله داره....و این یعنی هر کس
رمانی که هر شخصی لازمه تجربه ی خواندنش را داشته باشه بی نظیره کلا ویکتور هوگو بی نظیره
چجوریه که یک ترجمه ۲۸۸ صفحه هست و این یکی بیش از ۵۰۰ صفحه! بعد دوستان میگن اون یکی بهتره ترجمش.
داستان قوی و روان و زیبایی داشت توصیه میکنم این کتاب از دست ندهید
چه کتابی رو پیشنهاد میکنین که یه نوجوان 17 ساله بخونه ؟ میخوام رمان باشه و نسخه چاپی شونو بخرم و داشته باشم! کتابایی که خوبه هر کسی اونارو تو کتاب خونش داشته باشه؟
وقتی بچه بودم هم کتاب داستان کودکانه گوژپشت نتردام رو خوندم هم کارتونشو دیدم، دوست داشتم متن کاملشو بخونم و وباید بگم خیلی بیشتر از اونیکه انتظار داشتم لذتبخش بود...حال و هوای پاریس قرون وسطی با کوچه ها و سنگفرش
برای دوستمون یه توضیح مختصر میدم؛ جدا از حال و هوای تاریخی و شخصیت های مختلف و جذابی که داره، اصل داستان بر پایه ی عشقه، تو این داستان سه یا چهار نوع عشق و میشه دید که هرکدوم به
بله من چند سال پیش اینو خوندم، یعنی واقعا خوبه ،ازون دست رمان هاست که تا اخر میبرتت و بعد از خوندن اون همه صفحه تازه چند صفحه اخر همه چی میاد دستت و متوجه کل داستان میشی،من واقعا لذت
واسه مطالعه تمدن پاریس واقعا ویکتور هوگو گل کاشته به نظرم دلیل خوندن این کتاب واسه من این بود که رهبر انقلاب داخل دیدار با سعد حریری ازش در مورد خوندن این کتاب سوال کرد ولی باید گفت که سعی کنید