کتاب جامعهشناسی روسپیگری؛ بررسی آسیبهای اجتماعی
خواندن نظراتمعرفی کتاب جامعهشناسی روسپیگری؛ بررسی آسیبهای اجتماعی
سعید مدنی قهفرخی در «جامعهشناسی روسپیگری» به بررسی آسیبهای اجتماعی این انحراف کهن بشری میپردازد. روسپیگری از دیرباز به عنوان یک واقعیت اجتماعی وجود داشته است. با این حال، تحقیقات علمی اندکی دربارهٔ آن در دست است. درواقع این پدیده گذشتهای طولانی به قدمت پدرسالاری و تاریخچهای کوتاه دارد.
از زمانی که بشر با کاشت، داشت و برداشت در زراعت، زمینداری و بردهداری آشنا شد و نقش زن از وجه تولیدی به وجهی برای ارضای امیال جنسی مردان تبدیل شد و منابعی مثل زر و زور و زمین به عنوان منابع کمیاب شناخته شد، روسپیگری کارکرد تجاری پیدا کرد.
شاید یکی از بدترین شیوههای پاسخ اجتماعی -تاریخی بشر به عنصر لذتجویی و تنوعطلبی خودش، و یکی از سیاهترین معضلات آسیبزا و آسیبشناختی روانی - اجتماعی چند هزار سالهٔ اخیر، در جوهرهٔ پدیدهٔ روسپیگری به صورت عرضه و تقاضا فیمابین روسپی با مشتری باشد.
قهفرخی در کتاب حاضر به نقش قدرت در قربانیکردن این نوع زنان پرداخته و وضعیت اجتماعی موجود مولد چنین پدیدهای را به نقد کشیده است.
نظریههای تاریخی و جامعهشناسی درباره روسپیگری، ویژگیهای زنان روسپی، علل روسپیگری، روسپیگری و ایدز و قوانین و مقررات روسپیگری مباحثی هستند که در این کتاب، مفصل به آنها پرداخته شده است.
مردم در سیاست ایران؛ پنج پژوهش موردی
در برابر استبدادتیموتی اسنایدر
ترامپ در کاخ سفید؛ تراژدی و مضحکهجان بلامیفاستر
دیکتاتورزاده هاجی نوردلینگر
اصلاحات ارضیرسول مهربان
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
۸۱,۵۰۰۵۰%
جایی داشتم درباره کتاب از منظر جامع بودن تعاریف صحبت میکردم و بهتر دیدم در زیر این کتاب صحبتی که کردم رو ثبت کنم. در این کتاب نویسنده تعاریفش از واژه روسپی و روسپیگری بسیار همه جانبه بوده حتی بارمعنای لغات
من تقربیا 70%کتاب رو خوندم. واقعیت اینه که کتاب محتوای ارزشمند و قابل قبولی داره اما نکته ای که هست اینه که سرشار از آماره! این آمار دادن کار رو برای خواننده عادی سخت و دشوار میکنه. از طرف دیگه،
کتاب خوبی است و گزترشات میدانی رو در برداره درباره ایران
برخی آمارهای کتاب خیلی جالب بود مطالعه این کتاب و مخصوصا دقت بر تاریخچه و ریشههای روسپیگری مطالب بسیار حائز اهمیتی بود عوامل، زمینه ها و اغلب بودن برخی خصوصیت ها در افراد آسیب دیده راه حل این پدیده را بسیار راحت
تو کتاب یه جورایی با اینکه خواسته جنبه علمی و آماری بهش بده ولی داره میگه روسپی و روسپیگری همش از سر اجبار است و طرف ناچارن به این سمت رفته.و به جنبه های دیگه نگاه نکرده. یه جورایی آدم