دانلود و خرید کتاب جامعه‌شناسی روسپی‌گری؛ بررسی آسیب‌های اجتماعی سعید مدنی قهفرخی
تصویر جلد کتاب جامعه‌شناسی روسپی‌گری؛ بررسی آسیب‌های اجتماعی

کتاب جامعه‌شناسی روسپی‌گری؛ بررسی آسیب‌های اجتماعی

دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۵از ۲۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب جامعه‌شناسی روسپی‌گری؛ بررسی آسیب‌های اجتماعی

سعید مدنی قهفرخی در «جامعه‌شناسی روسپی‌گری» به بررسی آسیب‌های اجتماعی این انحراف کهن بشری می‌پردازد. روسپی‌گری از دیرباز به عنوان یک واقعیت اجتماعی وجود داشته است. با این حال، تحقیقات علمی اندکی دربارهٔ آن در دست است. درواقع این پدیده گذشته‌ای طولانی به قدمت پدرسالاری و تاریخچه‌ای کوتاه دارد. از زمانی که بشر با کاشت، داشت و برداشت در زراعت، زمین‌داری و برده‌داری آشنا شد و نقش زن از وجه تولیدی به وجهی برای ارضای امیال جنسی مردان تبدیل شد و منابعی مثل زر و زور و زمین به عنوان منابع کمیاب شناخته شد، روسپی‌گری کارکرد تجاری پیدا کرد. شاید یکی از بدترین شیوه‌های پاسخ اجتماعی -تاریخی بشر به عنصر لذت‌جویی و تنوع‌طلبی خودش، و یکی از سیاه‌ترین معضلات آسیب‌زا و آسیب‌شناختی روانی - اجتماعی چند هزار سالهٔ اخیر، در جوهرهٔ پدیدهٔ روسپی‌گری به صورت عرضه و تقاضا فیمابین روسپی با مشتری باشد. قهفرخی در کتاب حاضر به نقش قدرت در قربانی‌کردن این نوع زنان پرداخته و وضعیت اجتماعی موجود مولد چنین پدیده‌ای را به نقد کشیده است. نظریه‌های تاریخی و جامعه‌شناسی درباره روسپی‌گری، ویژگی‌های زنان روسپی، علل روسپی‌گری، روسپی‌گری و ایدز و قوانین و مقررات روسپی‌گری مباحثی هستند که در این کتاب، مفصل به آنها پرداخته شده است.
معرفی نویسنده
سعید مدنی قهفرخی

سعید مدنی قهفرخی در ۱۴ آذر ۱۳۳۹ متولد شد. او علاوه بر پژوهش و نوشتن مقالات جامعه‌شناسی و جرم‌شناسی به زبان فارسی، بیش از ده‌ها مقاله‌ی ارزشمند به زبان انگلیسی در ژورنال‌های علمی معتبر منتشر کرده و در حین انجام تحقیقات لازم، فرآیند مکتوب کردن مقالات و ترجمه‌ی آنها به انگلیسی با افراد فرهیخته‌ و جوان‌تر همکاری داشت تا فرصت رشد علمی برای پژوهش‌گران جوان‌تر پدید بیاید و همچنین مراحل انتشار پیدا کردن این پژوهش‌های ارزشمند سریع‌تر پیش برود.

Mina
۱۳۹۸/۰۸/۲۸

جایی داشتم درباره کتاب از منظر جامع بودن تعاریف صحبت میکردم و بهتر دیدم در زیر این کتاب صحبتی که کردم رو ثبت کنم. در این کتاب نویسنده تعاریفش از واژه روسپی و روسپی‌گری بسیار همه جانبه بوده حتی بار‌معنای لغات

- بیشتر
Farough
۱۴۰۰/۰۴/۰۶

من تقربیا 70%کتاب رو خوندم. واقعیت اینه که کتاب محتوای ارزشمند و قابل قبولی داره اما نکته ای که هست اینه که سرشار از آماره! این آمار دادن کار رو برای خواننده عادی سخت و دشوار میکنه. از طرف دیگه،

- بیشتر
hadi moghadam
۱۳۹۸/۰۵/۰۴

کتاب خوبی است و گزترشات میدانی رو در برداره درباره ایران

amir ataei
۱۴۰۱/۱۰/۰۷

برخی آمارهای کتاب خیلی جالب بود مطالعه این کتاب و مخصوصا دقت بر تاریخچه و ریشه‌های روسپیگری مطالب بسیار حائز اهمیتی بود عوامل، زمینه ها و اغلب بودن برخی خصوصیت ها در افراد آسیب دیده راه حل این پدیده را بسیار راحت

- بیشتر
طاها ساربان
۱۴۰۱/۱۰/۲۰

تو کتاب یه جورایی با اینکه خواسته جنبه علمی و آماری بهش بده ولی داره میگه روسپی و روسپیگری همش از سر اجبار است و طرف ناچارن به این سمت رفته.و به جنبه های دیگه نگاه نکرده. یه جورایی آدم

- بیشتر
۵۱ درصد روسپیان پدری داشتند که مادرشان را مورد ضرب و شتم قرار داده بود. به علاوه، ۶۲ درصد روسپیان در کودکی مورد بدرفتاری فیزیکی قرار گرفته و تنها ۱۹ درصد آنان معتقد بودند که ارتباط مثبتی با پدرانشان داشته‌اند وکمتر از یک سوم آنها ارتباط خوب با مادرانشان را گزارش کردند
بلبل سرگشته
رضاشاه برای جلوگیری از شیوع بیماری سیفلیس، دستور جمع‌آوری روسپیان و تخریب زاغه‌ها و آلونک‌های گذر حاج عبدالمحمود را صادر کرد و شخصی به نام قوام را مأمور بازسازی آن کرد. یکی از پارسیان زرتشتی هند و از تجار مقیم این کشور به نام ارباب جمشید، هزینهٔ احداث ده‌ها خانه را برای اسکان زنان فریب‌خورده و بی‌سرپرست تقبل کرد. هم‌چنین جهت تأمین مخارج آنان و فرزندانشان ده‌ها باب مغازه در منطقهٔ شهرنو ساخت تا از گرایش مجدد روسپیان به فحشا جلوگیری کند.
فاطمه فرهادی
«در مدت دو هفته‌ای که این دختران برای بردگی جنسی به دبی آورده می‌شوند حدود هزار بار مورد تجاوز قرار می‌گیرند. اما سهم آنان از این درآمد فقط ده درصد کل مبلغ است و ۹۰ درصد به جیب رؤسای باندها و قوّادان می‌رود.
Farough
روسپی‌گری، تاریخی به قدمت پدرسالاری دارد و از موقعی که بشر با کاشت، داشت و برداشت در زراعت، زمین‌داری و برده‌داری آشنا شد و نقش زن از وجه تولیدی به وجهی برای ارضای امیال جنسی مردان تبدیل شد و منابعی مثل زر و زور و زمین به عنوان منابع کمیاب شناخته شد، روسپیگری کارکرد تجاری پیدا کرد و تجارت تلخ بشری، یعنی روسپی‌گری پدیدار گشت.
شراره
ارتباط روم با یونان و آسیا، سبب رواج هم‌جنس‌گرایی شد. تداوم این وضعیت، به انحطاط اخلاقی جامعهٔ روم انجامید؛ به طوری که در سال‌های ۶۰ الی ۷۷ قبل از میلاد، فساد سیاسی و ثروت هنگفت اقتصادی، به بحران روابط زناشویی انجامید. در این سال‌ها، کار و حرفهٔ روسپیان از آن‌چنان رونق و استقبالی در میان مردم برخوردار شد که سیاسیون آراء خود را از طریق انجمن «روسپی‌خانه‌ها» به دست می‌آوردند (دورانت، ۱۳۷۸).
کاربر سرلک
در هند، زنان روسپی معابد از چنان اهمیتی برخوردار بودند که فقط آنها در کنار زنان اشراف‌زاده می‌توانستند از حق آموزش برخوردار شوند.
Farough
سالانه ۶۴.۶ میلیون مرد تایلندی و ۵۰۰ هزار توریست خارجی از خدمات زنان روسپی استفاده می‌کنند.
Z
روسپی‌گری در صور مختلف سابقهٔ دیرینه دارد، تاریخ ظهور آن به عنوان حرفه و وسیلهٔ کسب منفعت و سود اقتصادی به زمان پیدایش مدنیت و مالکیت خصوصی و از بین رفتن آزادی عمل جنسی پیش از زناشویی بر می‌گردد.
شراره
بیش از ۶۰ درصد زنان خیابانی، سوءاستفادهٔ جنسی در دوران کودکی را تجربه کرده‌اند که ۷۰ درصد از این آزارها را پدر یا نامادری بر قربانیان اعمال کرده‌اند (روزنامه همشهری، ۱۳۸۴/۹/۳).
Farough
شاردن می‌گوید: «در آیین اسلام زنا را معصیت می‌شمارند و نزدیکی به زنان فاحشه در این مذهب حرام و یک عمل بسیار شرم‌آوری است و دست‌کم در میان طبقات محترم، کار خلاف شرافتی شمرده می‌شود. مع‌هذا کلیهٔ شهرها سرتاپا مشحون از فحشا است. فی‌المثل همیشه شامگاهان هنگام گردش در محوطهٔ مدارس و مساجد بزرگ مشاهده می‌شود که زنان روسپی چادر به سر به همراهی یک نفر کلفت و بعضیشان تک و تنها وارد حجرات می‌شوند و گاهی در منزل یکی هستند و گاه در حجرهٔ دیگری. معمولاً تا سپیده‌دم صبح در حجره بسته می‌شود و به محض طلوع آفتاب، زنان عمومی مرخص می‌گردند ... همین شیوه در کاروان‌سراهای بزرگ تجارتی، در حجرات بازرگانان بیگانه نیز مشهود و متداول است»
بلبل سرگشته

حجم

۹۴۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

حجم

۹۴۹٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۴۰۰ صفحه

قیمت:
۱۶۳,۰۰۰
۴۸,۹۰۰
۷۰%
تومان