کتاب قاتلی به پاکی برف
خواندن نظراتمعرفی کتاب قاتلی به پاکی برف
کریستین بوبن( -۱۹۵۱)، نویسنده فرانسوی است.
کودکی، عشق و تنهایی دستمایه خلق آثار اوست که مانند زنجیر به هم پیوستهاند و هر یک تصویر دیگری را روشن ساخته ودر کنار هم، تابلوی زندگی و افکار نویسنده را شکل میدهند.
برای او تجربههای ساده زندگی ـ کودکی، عشق، تنهایی ـ دستمایه خلق آثاری عاشقانه است. بوبن بیش از آن که به مضامین و کلمات اهمیت دهد، به آوا و لحن کلام میپردازد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
« تنها یک آه گربه، تمام گرههای پنهان سپهر را از هم میگشاید. این آه که از تفکر سبکتر است، تنها چیزی است که از کتابها انتظار دارم».
«قاتلی به پاکی برف» بیشتر توصیفی و عرفانی است و روایت داستان در فضایی عرفانی صورت میگیرد.
آوازهایی زیر سایه تمارا
تبیین جغرافیایی ارمنستان براساس منابع اسلامیکارن خانلری
ریخت شناسی داستان های مینی مالیستیمحمدجواد جزینی
تعلق سازمانیمحمدحسین اسمعیلی
چگونه به زبان جامعه شناسی بنویسیم؟مارک ادواردز
اولین کتابی بود که توفیق حق یار شد از بوبن مطالعه کردم. هیچ دیدی به قلم و آثار ایشون نداشتم هرچند اثر یک نثر مسجع همراه با استعارهها و ظرافتهای شاعرانه بود. حجم وسیعی از کلمات و تشبیهات زیبا. از
حس بچه ای که خوشمزه ترین بخش شیرینی رو برای آخر میذاره که نرم نرم مزه مزه کنه و با تمام وجودش بچشه، بو کنه و حس کنهاین حسو به ادم میده..قطعات ریز زندگی رو شاعرانه و عاشقانه توصیف میکنه
سلام دوستان، شاید اینجا کمی بیربط باشه اما کتابی میشناسید درباره serial killes/قاتلین سریالی؟ متشکرم.
جالبه
ضمنا آخر توضیح نوشته اید "بوین" بوین به فرانسه میشود آبگوشت اگر "قصص نیغولا الصغیر" را خوانده باشید می دانید آنجا هم به ناظم مدرسه می گفتند بوین
کتاب خیلی خوبی بود طاقچه جان! ازین کتابا زیاد بذار !
ترجمه خوبي داره