معرفی کتاب اورلیا
ژرار دو نروال (۱۸۵۵-۱۸۰۸)، تأثیرگذارترین نویسنده سوررئالیست فرانسوی است.
اهمیت نروال در ادبیات فرانسه بیشتر به این دلیل است که او اولین کسی بود که اشراق را وارد رمان فرانسه کرد.
«اورلیا» را میتوان به نوعی سفرنامه روحی نروال به شرق دانست، سفرنامهای همراه با ذهن جنونآمیز نویسنده. «اورلیا» در زمانه خودش در تقابل با عقلگرایی مدرن فرانسه قرار گرفت.
شباهتهای بیشمار بین هدایت و نروال (بهخصوص نزدیکیهای بنیادین «بوف کور» و «اورلیا»)، جدلها و سوءتفاهمهای زیادی را میان اهالی ادبیات بهوجود آورده است و با وجود این که روژه لسکو از اتفاقی بودن این همانندیها خبر داد، هنوز هم بر سر تأثیر و تقلید «بوف کور» از «اورلیا»، آرا و اختلافهای بسیاری وجود دارد.
نقل است که میگویند روژه لسکو (مترجم فرانسوی «بوف کور») از هدایت پرسید که آیا «اورلیا» را خوانده یا خیر و پاسخ هدایت این بود که اگر آن را زودتر میخواندم، «بوف کور» را نمینوشتم.
این کتاب و در مجموع خود نروال تاثیر زیادی بر جنبشهای سورئالیستی گذاشتند. آندره برتون که از ستایشگران او بود، درباره نروال گفت: «روح سوررئالیسم در نروال حلول کرده بود».
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اورلیا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اورلیا |
اولئانادیوید ممت
مرگ/ خداوودی آلن
شبانهها (پنج داستان دربارهٔ موسیقی و شب)خجسته کیهان
صخره برایتونگراهام گرین

این کتاب برای کسایی که از سبک سورئال خوششون میاد جالبه اگه بوف کور صادق هدایت رو دوست داشتین شاید این کتاب هم براتون جالب باشه بعضی جاهای کتاب بشدت مفهومیه و با این که از خواندن این کتاب لذت...بیشتر
فوق العاده ست این کتاب. البته من نسخه چاپیشو خریدم. خیلی وقت بود که منتظر ترجمه شدنش بودم و از وقتی کتابو خریدم دو بار خوندمش. ادبیات بی نظیری داره و ترجمه عالی . از اون کتاباست که یه نفس...بیشتر
عاااالی✌👏
کتاب خیلی خوبیه،واقعا از خوندنش لذت بردم
خیلی عالی ،یکی بی نظیرترین کتاب هاست ممنون طاقچه جان
۵۴. متن روان و سورئال، روایت سیالی بین رویا و واقعیت داره. خیلیها به لحاظ شباهت روایت، این کتاب رو با "بوف کور- صادق هدایت" مقایسه میکنن. اگر گفتوگوهای ذهنی، تشبیهها، توصیفات و فضای اشراق براتون جذابه انتخاب بسیار خوبیه و ترجمه درست...بیشتر
روایت عجیب بین واقعیت و رویا خیلی جاها گیج کننده میشد و هدف داستان مشخص نبود اولش خیلی جذاب شروع شد ولی بعدش نتونست دیگه منو جذب کنه واسه همین نتونستم کامل بخونمش
👍👍
گفته شده شبیه بوف کوره اما فقط یه شباهتهای جزئی داشت بی مفهوم و بی سر و ته هیچ ارتباطی با نوع روایت برقرار نکردم..
بوف کور صادق هدایت راهم خواندم ولذت بردم ولی این کتاب خیلی متفاوت بود من دوست نداشتم
از تموم شدن این کتاب خیلی خیلی خوشحالم کتابی بود که اصلا من نمیفهمیدمش نمیگم کتاب بدی بود فقط به نظرم به عنوان یه کتاب سورئالیسم جادویی اصلا فضا سازی خوبی نداشت هدفشو نمیتونستم بفهمم، مشکل شخصیت اصلی و نمیتونستم بفهمم، نمیتونستم...بیشتر
من کتاب بوف کور رو خوندم و لذت بردم .از نظرات فهمیدم این کتاب در همون سبک هستش ولی اصلا خوشم نیومد و زمین تا آسمون با بوف کور فرق داره
اینکه نسخه خطی این کتاب زمان مرگ نویسنده تو جیبش بوده و با مشکلات روحی سر میکرده خیلی ذهن ادمو درگیر میکنه