کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام
معرفی کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام
کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام نوشتهٔ یان مورگان کرون و سوزان استبایل و ترجمهٔ ناهید ملکی است و نشر نوین آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام
بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام اثری مشترک از یان مورگان کرون و سوزان استبایل دربارهٔ خودشناسی است.
یان مورگان اولین بار کتاب آشنایی با اینیاگرام را از یک راهب مسیحی دریافت و مطالعه کرد. راهب به او گفته بود این کتاب پر از معرفت برای افرادی است که میخواهند از مسیری که در آن هستند خارج شوند و به کسی تبدیل شوند که برای آن ساخته شدهاند و همین حرف مورگان را به فکر واداشت تا درباره سیستم اینیاگرام تحقیق کند:
«...مشغول یادگیری اینیاگرام شدم. برای هفتهها، تقریبا هر روز صبح به کافیشاپی که در انتهای بلوک بود میرفتم و کتابهایی که او توصیه کرده بود را مطالعه میکردم و نکات را در دفترم یادداشت میکردم. شبها، گزارشی از همه چیزهایی که از اینیاگرام یاد گرفته بودم به همسرم ارائه میکردم. او مجذوب این موضوع شد و شروع به خواندن درباره آن کرد. در آن فصل از زندگی مشترکمان، بعضی از غنیترین و معنیدارترین مکالمات تمام دوران ازدواجمان را داشتیم. آیا واقعا خودمان را میشناسیم؟ گذشته ما چقدر با زمان حال تلاقی دارد؟ آیا از طریق چشمهای خودمان دنیا را میبینیم یا از طریق چشمهای زمان کودکیمان؟ زخمهای پنهان و باورهای اشتباهی که به عنوان یک کودک انتخاب میکردیم و همچنان به طور مخفیانه و در سایه، زندگی ما را کنترل میکنند، چه چیزهایی هستند؟ و دقیقا چطور درگیرشدن با سوالاتی مانند اینها، به ما کمک میکند تا خدا را بهتر بشناسیم؟»
یان مورگان و همسرش در این کتاب آموزههای خود را از اینیاگرام بازگو میکنند و آنچه را از اینیاگرام آموختهاند و در سخنرانیهایشان بیان کردهاند، با شما شریک میشوند: «اگر متوجه شدید که این کتاب در مسیر حرکت معنویتان از شما حمایت میکند، عالی است. اگر نه، آن را دور نیندازید. در عوض، آن را در کتابخانهتان قرار دهید. ممکن است یک روز مفید باشد. زندگی یک برنامه چالشبرانگیز به ما میدهد. ما به تمام کمکهایی که میتوانیم به دست آوریم، نیاز داریم.»
خواندن کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند به خودشناسی برسند پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب بازگشت به خود؛ خودشناسی از طریق اینیاگرام
«در یک صبح شنبه، تلفن همراهم در ساعت۷:۰۰ صبح زنگ خورد. تنها یک نفر در جهان به خودش اجازه میدهد که در آن ساعت به من تلفن بزند.
مادرم در حالی که تظاهر میکرد مطمئن نیست که شماره را درست گرفته، گفت: «آیا شما پسر جوان من، یان هستید؟» من در حالی که با این بازی همراه میشدم، گفتم: «بله، خودم هستم» پرسید: «چکار میکنی؟»
در آن لحظه، هیچ کاری نمیکردم، در آشپزخانه ایستاده بودم، از این که چرا دستگاه قهوهساز صداهای ناخوشایند میداد متعجب بودم و اگر قهوه سازم خراب میشد و از اولین فنجان قهوه امروزم محروم میشدم و در نتیجه آن، همه شیوههای غمانگیزی را که گفتگوی صبح زود با مادرم میتوانست پایان یابد، را تصور میکردم.
درحالی که سپاسگزارانه، جریان دوستداشتنی قهوه سیاه را که فنجانم را پر میکرد تماشا میکردم، گفتم: «در مورد نوشتن یک کتاب مقدماتی در مورد اینیاگرام فکر میکنم»
پرسید: «سونوگرام؟».
«نه، گفتم...»
قبل از اینکه بتوانم او را متوقف کنم، دومین مورد را شلیک کرد: «آناگرام؟».
تکرار کردم: «اینیاگرام، اینیاگرام!»
گفت: «انی-اِ-گرام چیه؟»
مادر من هشتاد و دو سال دارد. شصت و هفت سال از عمرش را سیگار کشیده است و با موفقیت و بدون هیچگونه زیانی، از ورزش اجتناب کرده و بیکن خورده است. او هرگز به عینک یا سمعک نیاز نداشته است و بسیار سرزنده و از نظر ذهنی تیزهوش است؛ به گونهای که فکر میکنید نیکوتین و عدم فعالیت، کلیدی برای یک زندگی طولانی و شاد است. همان دفعه اول هم شنیده بود که چه گفتهام.
لبخند زدم و با یکی از سخنرانیهای مختصرم درباره اینیاگرام ادامه دادم: «اینیاگرام یک سیستم باستانی در مورد نوع شخصیت است. به مردم کمک میکند درک کنند که چه کسی هستند و چه خصوصیاتی دارند.»
یک سکوت محض و طولانی در آنسوی گوشی وجود داشت. احساس کردم که ناگهان به یک سیاهچاله در یک کهکشان دور افتاده، پرتاب شدهام.»
نمیخواستم یادداشت بذارم، ولی دیدم برخی دوستان گفتن خیلی بد بود، گفتم ظلم در حق کتابه 😁 خیلی جذاب و کامل بود در ایجاد نگاه درست به فلسفه اینیاگرام و کاربردهاش فکر کنم توی دو روز خوندم و خیلی از ابهامات ذهنیم
این کتاب بهترین کتابی بود که تا به حال خونده بودم و به نظرم خوندنش برای همه واجبه حتی بهتر بگم ، این کتاب باید اولین کتابی باشه که هر کسی میخونه با این کتاب میتونید کامل خودتونو پیدا کنید شاید عجیب به
کتاب ها و نظریات مختلفی وجود داره که هر کدوم با توجه به یه سری ویژگی ها انسان ها رو دسته بندی می کنن که خیلیا طرفدار پر و پا قرصشون هستن(از جمله خودم)... هرچند که اساسا با دسته بندی و
من فقط فصل های مقدمه و فصل مربوط به تیپ شخصیتی خودم رو که از قبل تا حدودی شناسایی کرده بودم مطالعه کردم ، مطالب کاملا قابل قبول و ریز بینانه نوشته شده بود به نسبت زمانی که صرف کردم
این کتاب درمورد نه تایپ شخصیتی است که شامل تمام افراد میشه،با شناخت ویژگی های ذاتی اطرافیان دلیل برخی اعمالشون برامون مشخص میشه،این شناخت باعث میشه پذیرش ما نسبت به اون فرد بیشتر بشه کمتر قضاوتش کنیم و باهمدلی بیشتری
واقعا خیلی خوبه و برای چند نفری که من میشناسم صد در صد منطبق با ویژگی هاشون بود توضیحات کتاب. هم برای خودشناسی و هم برای داشتن درک نزدیکانمون عالیه
گردونه رو برگردونید
گردونه را چرا برداشتید
من دوسش داشتم تو شرایطی هستم که به اینکه خودم رو جمع کنم نیاز دارم الان تقریبا یک چهارمش رو خوندم... یکم سر در گمم در فهم کتاب و به شکل پیچیده ای من همه شخصیت های کتاب رو تجربه
واای خدای من عجب کتابیه فکرنمیکردم اینقدر خوب باشه من عددخودمو تقریبا پیداکردم فعلا ۲۰۰صفحشو خوندم براب خودشناسی ونقاط ضعف وبرتریتون عالیترین کتابه البته یکم ترجمش روان نیس ولی میشه فهمید کسایی که میخوان خودشونو بشناسن بهترین کتابه