دانلود و خرید کتاب سورس کد بیل گیتس ترجمه محمد حیدری

نویسنده:بیل گیتس
انتشارات:نشر نوین
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سورس کد

کتاب سورس کد با عنوان اصلی «Source Code: My Beginnings» نوشتهٔ بیل گیتس و ترجمهٔ محمد حیدری است. نشر نوین این کتاب را منتشر کرده است. این اثر یک ناداستان در قالب خودزندگی‌نامه است که در باب شرکت مایکروسافت هم توضیح می‌دهد. نویسندهٔ این کتاب یک کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌دار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است. لحن او در این کتاب صمیمی و راحت توصیف شده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب سورس کد اثر بیل گیتس

چگونه یک فرد می‌تواند با پشتکار و اشتیاق، دنیا را تحت‌تأثیر قرار دهد؟ کتاب سورس کد (از کودکی تا مایکروسافت) شما را با زندگی شخصی و کاری یکی از چهره‌های شاخص دنیای فناوری آشنا می‌کند. این کتاب یک ناداستان در قالب خودزندگی‌نامه است که به قلم بیل گیتس نوشته شده و نخستین جلد از سه‌گانهٔ «خاطرات بیل گیتس» است. این کارآفرین، بازرگان، سرمایه‌دار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی کتاب حاضر را به والدین و خواهرانش تقدیم کرده و پس از مقدمه، ۱۴ فصل را ارائه کرده است. بیل گیتس نوشتن خاطراتش را تجربه‌ای متفاوت دانسته است. کتاب حاضر نخستین‌بار در سال ۲۰۲۵ میلادی و به زبان انگلیسی منتشر شد. این ناداستان دوران کودکی نویسنده، علایق اولیه و تلاش‌های او برای یافتن جایگاهش در دنیا را شرح داده است. نویسنده از مادربزرگش با اصول اخلاقی محکم، والدین بلندپروازش، دوستی‌های عمیق و از دست دادن ناگهانی بهترین دوستش سخن گفته است. «سورس کد» یعنی چه؟ «کد منبع» یا «کد مبدأ» برابر است با مجموعه متنی از دستورهای برنامه که رایانه نمی‌تواند آن را بخواند، اما کاربر می‌تواند.

چرا باید کتاب سورس کد را بخوانیم؟

این کتاب شما را با یکی از مؤثرترین و ثروتمندترین افراد جهان آشنا می‌کند؛ همچنین تصویری از دنیای فناوری آمریکا در دهه‌های گذشته ارائه می‌دهد. با مطالعهٔ این اثر فرایند پیشرفت یکی از افراد شاخص جهان را درمی‌یابید.

کتاب سورس کد را به چه کسانی پیشنهاد می‌دهیم؟

این کتاب را به افرادی که به حوزهٔ فناوری و تکنولوژی علاقه دارند، پیشنهاد می‌کنیم. دوستداران ناداستان و قالب خاطرات و خودزندگی‌نامه نیز از مطالعهٔ این کتاب سود خواهند برد.

درباره بیل گیتس

بیل گیتس (Bill Gates) با نام کامل «ویلیام هنری گیتس سوم» (William Henry Gates III‎) به‌عنوان یک فن‌آور و رهبر حوزهٔ کسب‌وکار شناخته شده است. او در ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ به دنیا آمد. در سال ۱۹۷۵ همراه با دوست دوران کودکی‌اش «پل آلن» شرکت مایکروسافت را تأسیس کرد. او بنیان‌گذار شرکت‌های Breakthrough Energy و TerraPower نیز بوده که اولی برای تجاری‌سازی انرژی پاک و دیگر فناوری‌های مرتبط با اقلیم تلاش می‌کند و دومی در توسعهٔ فناوری‌های پیشرفتهٔ هسته‌ای سرمایه‌گذاری می‌کند. بیل گیتس تا مارس ۲۰۱۷ میلادی با دارایی خالص ۸۶ میلیارد دلار به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شد. از ابتدای تأسیس مایکروسافت تا سال ۲۰۰۰ میلادی برای مدت ۲۵ سال به‌عنوان مدیرعامل مایکروسافت فعالیت کرد و تا سال ۲۰۱۴ در مجموع ۳۹ سال، ریاست هیئت‌مدیرهٔ مایکروسافت را بر عهده داشت. او در مارس ۲۰۲۰ از هیئت‌مدیرهٔ این شرکت کناره‌گیری کرد. کتاب سورس کد (Source Code: My Beginnings) دربردارندهٔ زندگی شخصی و حرفه‌ای بیل گیتس است که به قلم خود او نوشته شده است. برخی از کتاب‌های دیگرِ او عبارت است از «چگونه از فاجعهٔ اقلیمی پیشگیری کنیم؟» و «تجارت، سرعت، تفکر».

بخشی از کتاب سورس کد

«من کابوسی تکراری دارم که هنوز هم که هنوز است باعث می‌شود از خواب بپرم. این کابوس بی‌درنگ باعث هول و هراسم می‌شود. خواب می‌بینم که در هاروارد هستم، نزدیک پایان ترم است و هنوز نمی‌دانم کلاس‌هایم کجا برگزار می‌شوند. نمی‌دانم چه کتاب درسی نیاز دارم. در اطراف پرسه می‌زنم و به دنبال سالن سخنرانی یا اتاق امتحان نهایی می‌گردم. احساس وحشت وجودم را فرا می‌گیرد؛ وقتم ته کشیده است و هرگز نمی‌توانم اوضاع را سر و سامان دهم. مطالعه را بیش از حد به تعویق انداخته‌ام. امتحان را حتماً می‌افتم.

به نظرم منشأ این اضطراب به رویکرد کلی‌ام به کلاس‌ها برمی‌گشت. هرچند نقشه‌ام برای شیمی آلی که همه چیز را به لحظهٔ آخر موکول کرده بودم، آن‌طور که برنامه‌ریزی کرده بودم پیش نرفت و باعث استرس زیادی شد، سال تحصیلی بعدی برای همهٔ کلاس‌هایم با همین رویکرد پیش رفتم. در سخنرانی‌ها شرکت نمی‌کردم و امیدوار بودم که بتوانم در چند هفته با تمرکز شدید و فشرده‌خوانی، یک ترم یادگیری را جبران کنم. در همان زمان‌هایی که قرار بود سرِ کلاس‌های خودم حاضر باشم، در کلاس‌های دیگری که برایم جذاب بودند شرکت می‌کردم. مصمم بودم تا حد امکان از آنچه هاروارد ارائه می‌داد، نهایت بهره را ببرم. تصورم این بود که دو برابر شدن کلاس‌ها یعنی دو برابر شدن یادگیری.

من ریاضیات کاربردی را برای رشتهٔ تحصیلی خود انتخاب کردم. در گفت‌وگوهایی که سال قبل با مشاور تحصیلی خود داشتم، او توضیح داد ازآنجاکه ریاضیات به همه چیز در این دنیا مرتبط است و تقریباً با هر موضوعی در فهرست دروس هاروارد هم‌پوشانی دارد، این رشته به من امکان می‌دهد تا در هر زمینه‌ای دست به کنَدوکاو بزنم. او کمکم کرد تا ببینم ریاضیات کاربردی مانند کارت جوکر است؛ رشته‌ای است که به من اجازه می‌دهد مجموعه‌ای از کلاس‌ها را صرفاً براساس آنچه گمان می‌کردم که جالب است انتخاب کنم. در دوران حضورم در هاروارد، بارها از این کارت برای توجیه حضورم در کلاس‌های زبان‌شناسی، عدالت کیفری، اقتصاد و حتی تاریخ بریتانیا استفاده کردم. این رشته برای افراد همه‌چیزخوان ایدئال بود.»