کتاب عزت نفس به زبان ساده
معرفی کتاب عزت نفس به زبان ساده
کتاب عزت نفس به زبان ساده نوشتهٔ اس رنی اسمیت و ویویان هارت و ترجمهٔ اکبر عباسی و حمیدرضا متین فر است. نشر نسل نواندیش این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر، به شما کمک میکند بتوانید اعتمادبهنفس خود را تقویت کنید تا پیرو آن، زندگی راحتتر و لذتبخشتری داشته باشد.
درباره کتاب عزت نفس به زبان ساده
کتاب عزت نفس به زبان ساده فقط یک کتاب نیست؛ بلکه فرایندی است که طراحی شده تا شما را هدایت کند و از دروازهٔ عزتنفستان عبور دهد.
نویسندگان این کتاب، در این فرایند، به شما کمک میکنند تا مرحلهبهمرحله در تقویت عزتنفس خود گام بردارید.
نکتهٔ عالی در مورد این کتاب این است که داستانهایی را با شما به اشتراک میگذارد که به شما یادآوری میکنند در این مسیر تنها نیستید؛
همچنین تمرینهایی را در کتاب میبینید که به دیگران کمک کرده است، موفق شوند و در جهت صحیح حرکت کنند.
کتاب عزت نفس به زبان ساده:
۱. ما به شما در درک اینکه عزتنفس چیست و چطور در زندگیتان تأثیر میگذارد، کمک میکند.
۲. به شما نشان میدهید چطور میتوانید بفهمید که دقیقاً کجا هستید.
۳. ابزارهایی برای غلبه بر نبود اطمینانی که شما را عقب و پایین نگه میدارد، در اختیارتان قرار خواهد داد.
۴. همچنان که اهدافتان را تعیین میکنید و کمکم حسی خوب بابت دستیابی به موفقیت بیشتر بر اثر کسب عزتنفس بیشتر در شما ایجاد میشود، از شما حمایت خواهد کرد.
۵. به شما کمک میکند موانع درونی را که وقتی انتظارش را ندارید با آنها مواجه میشوید، بشناسید و آنها را برطرف کنید.
۶. کمک میکنیم تا روابط حرفهای و شخصیتان را بهتر درک و تثبیت کنید.
۷. میداند که شما دوست دارید روش افزایش عزتنفستان را با دیگران به اشتراک بگذارید، بنابراین نشان میدهد که چطور از این طریق عشق را گسترش دهید.
خواندن کتاب عزت نفس به زبان ساده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی و بهویژه افرادی که احساس میکنند نیاز به تقویت اعتمادبهنفس خود دارند، پیشنهاد میکنیم.
بخشهایی از کتاب عزت نفس به زبان ساده
«فصل ۱۱: افزایش اعتمادبهنفس از طریق خودآگاهی
در این فصل میخوانید:
- دستیابی بهوضوح در مورد اینکه کیستید
- توجه به ندای درونیتان
- تحت کنترل نگهداشتن دیدگاه و افکارتان
- به دست گرفتن کنترل زندگیتان
معمولاً سادهترین سؤالها سختتر از همه پاسخ داده میشوند. من کیستم؟ چرا اینگونه هستم؟ چه چیزی برایم مهم است؟ چه میخواهم؟ به نظر میرسد فقط در عرض یک لحظه خیال میکنید به پاسخ دست پیدا کردهاید، ولی دوباره از خودتان سؤال میکنید و اینبار متوجه میشوید که بار دیگر در موقعیتی گیجکننده قرار گرفتهاید.
آیا اینکه شما هرگز پاسخ به این سؤالهای پیچیده را نخواهید داشت، باوری اشتباه است؟ ما عقیده داریم این سؤالها پاسخهایی دارند که هر لحظه در حال تحول و شکلگیری است. وقتی بدون ترس پاسخ این سؤالها را بپذیرید، زندگی تجاربی را به شما عرضه میکند که واقعیت وجودی و فرصتهای رشد فراتر از موقعیت کنونیتان را تأیید میکند.
وقتی خودآگاهیتان افزایش پیدا کند، ظرفیتی را میسازید که بخش بیشتری از استعدادهای درخشانتان را شکوفا میکند. درک اینکه چقدر شگفتانگیز هستید، اعتمادبهنفس شما را افزایش میدهد.
در این فصل به شما کمک میکنیم راز و رمز این را که کیستید کشف کنید. شما توانایی شنیدن ندای درونیتان را به دست میآورید. قلبتان قویتر میشود و به شما شهامت پاسخگویی میدهد. به اینترتیب بر گرایش به باور عقاید دیگران بیش از عقاید خودتان غلبه میکنید.»
***
«برنده کسی است که...
آیا تابهحال به این فکر افتادهاید که چه کسی برنده میشود؟ چه کسی ارتقا میگیرد؟ چه کسی قرارداد را به دست میآورد؟
آیا موردی وجود دارد که بازندهها در دستیابی به آن شکست بخورند و به طرف مقابلشان برتری دهند؟ یا آیا کاری هست که برندهها انجام دهند و به آنها برتری دهد؟
وقتی صحبت از رسیدن به هدف است، شاید شرایط در ظاهر برابر به نظر برسد؛ اما هرگز اینطور نیست. افرادی که به موفقیت دست پیدا میکنند به خودشان باور دارند و نگرش صحیحی را در خودشان توسعه میدهند و میتوانند پاسخ «نه» را بهعنوان پاسخ سؤالشان بپذیرند. کسانی که به موفقیت دست مییابند، میخواهند کارهای لازم را انجام دهند و به فراتر از کارهای مقرر بروند.
در این فصل اطلاعاتی در مورد فراتر رفتن از ضرورتها به شما میدهیم. موفقیت از طریق وضوح ذهن، درک قلبی و شناخت استقامت بدنتان به دست میآید. اگر بخواهید مثل ورزشکاری باشید که بهخوبی تمرین کرده است و به دستور مربیاش گوش میدهد و آنها را میآموزد و دستورها را دنبال میکند تا به نتایج مدنظرش برسد، باید به خواندن این فصل ادامه دهید. ما شما را تا رسیدن به این مرز همراهی میکنیم.»
به جرات میشه گفت یکی از بهترین کتابها در زمینه عزت نفسه. بسیار کامل با جزییات لازم اشاره کرده. ترجمه روانی هم داره که به گیرایی مطالب خیلی کمک کرده. البته اگه در کنار این کتابها به صورت مکمل استفاده کنید نتیجه
خیلی فکر کردم که در نظرات چی بنویسم که ارزش این کتابو نشون بده خلاصه به این رسیدم: این کتاب یکی از بهترین دوستای منه و من باهاش زندگی میکنم؛حرف میزنم؛میخندم و ... خوددوستی سالم یه زندگی سالم رو میسازه و این
کتاب خیلی مفیدیه برای همه. لطفاً تخفیف بذارین. مرسی
من = بهترین دوستم :) . راجع به خود عزت نفس خیلی میشه حرف زد خیلی ، اما چرا اینقدر نمی دونیم این مهمه برام جای سواله بریم سراغ کتاب 💚اول از نقاط مثبتش بگم بهترین پارت کتاب سوال هایی بود که میداد
عزت نفس یکی از مهم ترین وجوه یک انسانه حتما بخونید و بهره مند بشید از این کتاب
من نسخه کاملو هنوز نخوندم ولی قسمت نمونه کتابو خوندم چنان مجذوب شدم که نگین ونپرسین.انگار یه آینه جلومه ک. باطن خودمو توش دارم میبینم
من فکر میکنم داشتن این ویژگیها برای کتابهای روانشناسی واجبه: -مفید و مختصر بودن مطالب -قدرت انتقال بالای نویسنده(تا خواننده بتونه با مطالب کتاب ارتباط برقرار کنه) -دلسوز بودن نویسنده و اینکه هدفش کمک به خواننده باشه نه صرفا چاپ شدن کتابش -جذاب بودن
عالیترین
خیلی خوبه ضرر نمیکنی بخونی