کتاب رهایی از زندان ذهن
معرفی کتاب رهایی از زندان ذهن
وقتی که از خواب بیدار میشوید، ذهن شما سفر خود را آغاز میکند. مثل اینکه در اتومبیلی نشستهاید که ذهن شما رانندۀ آن است. گاه با سرعتی سرسامآور رانندگی میکند و گاهی حتی نمیتواند از پارکینگ خارج شود. گاهی شما را به مقصد میرساند و گاه به بیراهه.
«رهایی از زندان ذهن» نوشته کاترین سوتکر و متیو مککی کتابی است برای اینکه شما را با قدرت تاثیر افکار و کنترل ذهنتان آشنا کند. موضوع این کتاب رسیدن به آرامش و رصدکردن ذهن است. در این اثر میخوانید که ۵ نوع فکر وجود دارد که شما باید آنها را تشخیص دهید و بعد از آن بیاموزید که چگونه افکارتان را از سویی به سویی دیگر تغیر دهید.
در فصل دوم کتاب با قدرت افکار خود آشنا خواهید شد و یادخواهید گرفت که این افکار چگونه عمل میکنند و چه نتیجهای دربرخواهندداشت.
و در فصل سوم رصد کردن افکار را فراخواهیدگرفت. این که چگونه بیآنکه در افکار غرق شوید بتوانید آنها را رصد کنید و از اثرات افکار مخرب مصون بمانید.
این کتاب، چشم شما را به روی حقایق باز خواهد کرد و همچنین راههای جدید و خلاقانهای برای سفر روزانهای که با ذهنتان دارید، به شما معرفی خواهد کرد.
کتاب رهایی از زندان ذهن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
همه ما قدرت نامحدودی در وجودمان داریم و میتوانیم موفقیتهای بزرگی به دست بیاوریم. اما این زندان ذهن ماست که اجازه قدم گذاشتن در مسیر موفقیت را به ما نمیدهد. برای همین اگر آرزویی بزرگ در سر دارید که برای رسیدن به آن قلبتان تند تند میزند، اما حس میکند توانایی هایتان برای رسیدن به آن کافی نیست، پیشنهاد میکنیم حتما، کتاب رهایی از زندان ذهن را بخوانید. این کتاب به شما کمک میکند افسار افکارتان را خودتان در دست بگیرید و دیگر تسلیم ضمیر ناخودآگاهتان نشوید.
جملاتی از کتاب رهایی از زندان ذهن
- برای بسیاری از ما پیش میاید که ذهنمان ما را به جاهایی ببرد که دوست نداریم آنجا باشیم. افکار ما به طور ناخودآگاه طوری تنظیم شده است که ما را به سمت احساس ترس، باخت، بیارزشی یا خشم سوق میدهند. آنقدر در افکار خود غرق میشویم که به نظرمان میرسد، آنها واقعیت دارند و ما را به انجام کارهایی وا میدارند که حتی اوضاع را وخیمتر نیز میکند.
- افکار ما پدیدهای در لحظه هستند که فقط در اعصاب مغز ما وجود دارند. این افکار مانند یک صحنه کمدی غیرواقعی در تلویزیون هستند، اما ما اهمیت آنها را در حد یک خبر جدی و فوری در نظر میگیریم. ما هر فکری که از ذهنمان میگذرد باور میکنیم و همین منشا بسیاری از دردهای ما میشود. فقط یک راه وجود دارد تا از دام باورهای ذهن رها شویم و از آن دانستن چگونگی عملکرد آنهاست.
عالی عالی عالی کتاب بسیار خوبی است باید بخوانید تا درکش کنید هرچی بگم متوجه نمی شوید پیشنهاد میکنم کتاب رو در کنار کتاب در هر شرایطی شاد باشید و کتاب فکر نکنید زندگی کنید و کتاب واسه جزئیات عرق
کتاب خوبی بود.خلاصه موضوعش اینه که شما افکار خودتون نیستین افکار قالبا بی اختیار بوجود میان بر اساس اتفاقات و تجربیات و خاطرات و احساساتمون.به خاطر همین لازم نیست اونقدر جدیشون بگیریم یا بابتشون احساس گناه کنیم.یه سری تمریناتی هم
یکی از کاربردی ترین کتابها برای مهار فکرهایی که به مغز هجوم میارن. من با استفاده از قابلیت اشتراک جمللات کلی از این کتاب رو برای خودم نگهداشتم که بعد بهش رجوع کنم. و در صورت دسترسی به نسخه چاپی
ما انسان ها از همون موقعی که از خواب بیدار میشیم ذهنمون سفر خودشو آغاز میکنه و حتی ما رو به طور ناخودآگاه به سمتِ تاریکی ها و ترس ها سوق میده و اونقدر ما به این افکار بها میدیم که یادمون
کتاب شروع خوبی داشت جالبه . ان شاءالله در برنامه مطالعم قرارش بدم ممنون از معرفی " کاربر سوفیا "
سلام تمریناتی جذاب برای ریلکس کردن و افزایش ارامش بیان میکند به همه افراد توصیه میشود که بخوانند
با خواندن این کتاب: خودمان، بهتر و دلسوزتر از هر مشاوری، می توانیم درمانگرِ افکارِ مخرّب خود باشیم تازه با هزینه خیلی کمتر وبهتر....
خوب راستش من نتونستم خیلی خوب با کتاب ارتباط برقرار کنم چون خیلی سریع از مباحث رد میشد؛ در ابتدا امد و به خوبی انواع افکاری که میاد تو ذهن را گفت ولی در جایی که مربوط به روش برخورد
در مورد شناخت افکاری ک ما رو اذیت می کنن صحبت می کنه و راههای رهایی از این افکار آزار دهنده رو ب ما یاد میده .
گاهی افکارمان مارا ب دالان هایی تاریک وترسناک میبرد...😣😣