دانلود و خرید کتاب بعد از انقلاب گابریل گارسیا مارکز ترجمه فروغ پوریاوری
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب بعد از انقلاب

انقلاب به عنوان یک پدیده اجتماعی عبارت است از بسیج یا حرکت وسیع توده‌ای و سازمان یافته با رهبری فرهمند و با هدف سرنگونی نظام سیاسی حاکم برای نیل به وضع مطلوبی که ایدئولوژی جنبش بیانگر آن است. در طول دو یا سه قرن گذشته، انقلاب‌ها برخی از بزرگ‌ترین تغییرات اجتماعی را در تاریخ جهان پدید آورده‌اند. انقلاب‌های امریکا و فرانسه، به ترتیب در سال‌های ۱۷۷۶ و ۱۷۸۹ مهمترین انقلاب‌های قرن هجدهم بودند. تقریبا همه انقلاب‌های قرن بیستم در جوامع در حال توسعه رخ داده‌اند، نه در کشورهای صنعتی. دو رویداد انقلابی که عمیق‌ترین نتایج را برای کل جهان داشته‌اند، انقلاب ۱۹۱۷ روسیه و انقلاب ۱۹۴۹ چین بود.هر دو انقلاب در جوامع عمدتاً روستایی و دهقانی رخ داد، گرچه شوروی از آن هنگام تاکنون به سطح بالایی از صنعتی شدن دست یافته است. بسیاری از کشورهای جهان سوم نیز انقلاب را در این قرن تجربه کرده‌اند. برای مثال مکزیک، ترکیه، مصر، ویتنام، کوبا و ایران. «بعد از انقلاب» مجموعه گزارش‌هایی مستند از نویسندگانی سرشناس درباره انقلاب‌های جهان در قرن بیستم است. مقالات این مجموعه عبارت است از: پاریس یا پراگ: میلان کوندرا؛ معجزه‌ها: یوزف اشکفورتسکی؛ سفر غایی: نادین گوردیمر؛ در کامبوج: آمیتا وگوش؛ معمای بی پایان: گابریل گارسیا مارکز؛ مزرعه پشت دهکده: ترزا پامیس؛ پایین آمدن از کوه‌ها: رینالدو آره‌ناس؛ انقلاب دیگر چین: ارویل شل؛ کودکی در تر‍ژین: ایوان کلیما؛ بزرگراه برادری و وحدت: میخاییل ایگناتیف؛ یادداشت‌هایی از آلمان شرقی: تیموتی گارتن اش؛ برف در غنا: ریشارد کاپوشینسکی؛ در جست و جوی امین : پاتریک مارنهام.
ایران
۱۴۰۲/۰۵/۱۲

بعد از انقلاب، روایت بخشی از سرگذشت مردم اطراف و اکناف جهان در جریان انقلابهاست. گاهی در کشتزارهای برنج شمال پنوم پن و گاهی در اتوبان های پراگ. حال و هوای این جریانات در ظاهر آنچنان متفاوت اند که گردآوری اونها

- بیشتر
افرادی که می‌دانند دارند در کشوری زندگی می‌کنند که در آن هرگونه تفکر و اندیشه به معنای به خطر انداختن زندگی است، با ترس خاصی مواجه‌اند.
پویا پانا
«انقلاب‌ها و کودتاها همیشه از حیاط دربارها شروع می‌شوند، چون مردم درون دربار می‌دانند که پادشاه آدمی عادی و معمولی است، حال آن‌که دیگران او را خدا می‌پندارند.»
پویا پانا
مالرو می‌نویسد: بشر انبان کوچکی از رازهاست.
پویا پانا
فکر کردن در تاریکی آسان‌تر است، همه‌چیز پنهان است، از نظر پوشیده است، و با این‌که تسلایی در کار نیست امّا شلوغی، نور، یا سرعتی هم وجود ندارد...
پویا پانا
«یک سنت قدیمی در چین بوده که حالا دارند دوباره احیایش می‌کنند. بعد از اعدام جنایت‌کار، صورت‌حساب گلوله را برای خانواده‌اش می‌فرستند؛ یادآوری این‌که جانی نه فقط باعث مجازات خودش می‌شود، بلکه مایه‌ی سرافکندگی تام خانواده‌ای که در آن بزرگ شده نیز می‌گردد.»
پویا پانا
«انقلاب‌ها و کودتاها همیشه از حیاط دربارها شروع می‌شوند، چون مردم درون دربار می‌دانند که پادشاه آدمی عادی و معمولی است، حال آن‌که دیگران او را خدا می‌پندارند.»
hamid
همیشه بدترین چیز ممکن را تصور می‌کند. شاید حالا دیگر این‌قدر به بدبختی عادت کرده که یک خرده امید می‌ترساندش یا گیج و دستپاچه‌اش می‌کند ــ نمی‌داند باهاش چه‌کار کند.
پویا پانا
اگر آدم حرفی برای گفتن نداشته باشد جواب دادن معنا ندارد.
پویا پانا
به گذشته که نگاه می‌کنم، خودمان را می‌بینم که مدامناراضی و معترض بودیم امّا، در عین حال، مملو از خوش‌بینی هم بودیم. اطمینان داشتیم که سنّت‌های فرهنگی ملت (کلبی‌مسلکی‌بودنش، حس درک واقعیت‌اش، ناباوری ریشه‌دارش) نیرومندتر از نظام سیاسی وارداتی شرقی است و در نهایت بر آن فائق می‌آید. ما خوش‌بین‌های شک‌باوری بودیم: به نیروی ویران‌گر این روحیه و نیز به پیروزی نهایی‌اش ایمان داشتیم.
Toobakiani
«آتش!» کلمه گویی از جایی بسیار دور فریاد می‌شود. گلوله‌ها سر مرد را درب و داغان می‌کنند. خون روی دیوار می‌پاشد. بدن او، شاید به دلیل شدت تیرباران، شق می‌شود و روی انگشتان پاها می‌ایستد. دست‌هایش می‌لرزد. سینه‌ی مملو از گلوله‌اش غرق خون است و پیراهن‌اش را کاملاً خیس کرده. سرانجام آهسته آهسته تلوتلو می‌خورد و می‌افتد... صدایی از میان جمعیت فریاد می‌زند: «زنده‌باد انقلاب!» و ناگهان همه (و از جمله ما) فریاد می‌زنند: «زنده‌باد انقلاب! زنده‌باد انقلاب!»
جواد
آزادی و خیانت به آزادی
آیزایا برلین
یادداشت‌های عراق
ماریو بارگاس یوسا
نخستین دموکراسی
پال وودراف
بحران بی‌پایان: چگونه سرمایه‌ی مالی- انحصاری جهان را از آمریکا تا چین به رکود و آشوب می‌کشاند
جان بلامی‌فاستر
تزهای بلوم: گزیده مقالات سیاسی ۱۹۱۹-۱۹۲۹
گئورگ لوکاچ
م‍وج‌ س‍وم‌ دم‍وک‍راس‍ی‌ در پ‍ای‍ان‌ س‍ده‌ ب‍ی‍س‍ت‍م‌
ساموئل هانتینگتون
آزارشان به مورچه هم نمی‌رسید
اسلاونکا دراکولیچ
عصر نهایت‌ها: تاریخ جهان ۱۹۱۴ ـ ۱۹۹۱
اریک هابسبام
ورشو 1920
آدام زامویسکی
دموکراسی و انقلاب: از یونان باستان تا سرمایه‌داری مدرن
جرج نواک
مکتب دیکتاتورها
مهدی سحابی
گفت‌وگوهایی با گئورگ‌ لوکاچ
تئو پینکوس
ملاحظاتی درباره‌ی مارکسیسم غربی
پری اندرسون
ملت ها و ناسیونالیسم پس از ۱۷۸۰
اریک هابسبام
بربریت واقعاً موجود
لئو پانیچ
ساز و کار فاشیسم
جیسن استنلی
تاملی در مدرنیته ایرانی: بحثی در باره گفتمان‌های روشنفکری و سیاستِ مدرنیزاسیون در ایران
علی میرسپاسی
پوپولیسم چیست؟
یان ورنر مولر

حجم

۲۹۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

حجم

۲۹۶٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۲۰ صفحه

قیمت:
۶,۰۰۰
تومان