کتاب چهار چهارشنبه و کلاه گیس
خواندن نظراتمعرفی کتاب چهار چهارشنبه و کلاه گیس
«چهار چهارشنبه و یک کلاهگیس» مجموعه داستانی به قلم نویسنده و هنرمند معاصر، بهاره رهنما است.
بهاره رهنما متولد آذر ۱۳۵۳ است و از سال ۷۰ کار بازیگری را آغاز کرده است. رهنما از همان آغاز کار بازیگری نویسندگی را هم تجربه کرده و وبلاگ نویسی و روزنامهنگاری هم کرده است. او حقوق، ادبیات و ادبیات نمایشی خوانده و گاهی هم تدریس کرده است، اما شاید بتوان گفت مهمترین دغدغهاش کنار بازیگری، همین نوشتن بوده است. با این که رهنما تاکید کرده که فمینیست نیست، در آثارش معمولا فضای زنانه ملموسی به چشم میخورد. این مجموعه دربردارنده داستانهایی است که او از سال ۱۳۷۰ نوشته است.
«بخشی از اولین داستان این مجموعه با نام «تو خفه میشی یا من؟» را میخوانید:
میخواهی به بهانهٔ این ورقها حرفهایت را بزنی. سیگار مِریت آبیرنگ را از توی کیفت درمیآوری. هنوز هم مثل سالهای دبیرستان بلد نیستی دود سیگار را تو بدهی. دهان قشنگ گوشتالویت را پر از دود میکنی و مثل همیشهٔ این پانزده سال، بعد از پُک اول بیاختیار تکهموی لَخت کوتاهت را از روی پیشانیات میدهی کنار. برای اولینبار تهدید میکنی و میگویی: «بنزین خریدم، آخرش هم خودم و هم اون زندگی رو که تا همین ماه پیش هر روز مثل خر میسابیدمش، میفرستم هوا.»
بهت میگویم: «خفه میشی یا من خفه شم؟ مگه نمیخوای فالتو بگم؟»
میگویی: «سارا، دارم از فضولی میمیرم. آخه میگم کاش با یکی بهتر از من رفته باشه، اما میترسم طرفو ببینم و تازه بفهمم چه خاکی سرم شده!»
۹,۵۰۰۵۰%
سخیف سخیف سخیف محتوای فکری بهاره رهنما در کتاب= فالگیر و هوو و فال و ورق و رمالی و چاقی لاغری پول خیانت به بهترین دوست و ... تو جزییات نوشته در کتاب ایشون فضای زنانه ی ملموسی به چشم میخوره ...
مشهور باش هرچی بنویسی اسمش می شهlکتاب ا
توهین به شعر و ادبیات فارسی ...
واقعا این کتاب ها خریداری میشوند؟ دوستانی که خریدند درباره کتاب و علت خریدشان بگویند. ممنونم.
خیلی سطحی بود. از خریدش پشیمونم☹️
وقت تلف کردن. بنظرم یه عده بهتره برن با روشهای دیگر معروف بشن و عرصه نویسندگی را خراب نکنند.
واقعا از نشر چشمه بعید بود که ملعبهی هوا و هوس این خانم قرار بگیره. حتما بهاره پول خوبی بابت چاپ این مزخرفات به نشر چشمه داده
مجموعه داستان وودی آلن رو از نشر چشمه بزارید
حیف وقت و هزینه برای این کتاب کلمات سخیف و رکیک توضیحات اضافه بی محتوام پوچ محتوام درکل بد😒🙌
سلام به خوانندگان محترم از کتاب خانم رهنما لذت بردم گاهی فکر کردم توصیف خودشان است در برهه هایی از زندگی و گاهی داستان زندگی کسانی ک میشناخت... شروع داستانشون سخت هست و میانه ی داستان ها شیرین و جداب