معرفی و دانلود کتاب سفر فیل + خلاصه رایگان

انتشارات:
کتاب نشر نیکا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب سفر فیل

«سفر فیل» کتابی از ژوزه ساراماگو، یکی از برجسته‌ترین و پرآوازه‌ترین نویسندگان جهان و خالق رمان معروف کوری است. این اثر نخستین بار در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسید. در اواسط قرن شانزدهم، شاه یوهان سوم در مراسم ازدواج عموزاده‌اش دوک بزرگ، ماکسیمیلیانوی اتریشی، فیلی آسیایی به او هدیه می‌دهد. این رمان ماجرای سفر قهرمانانه آن فیل است که سالمون نام داشت و به دلیل تمایلات شاهانه و استراتژی‌های پوچ می‌بایست اروپا را می‌پیمود. سفر فیل اثری تمثیلی و ترکیبی از ماجراهای حقیقی و ساختگی است. بازتابی از انسانیت که طنز و طعنه را با شفقتی که ساراماگو در تحلیل ضعف‌های بشری دارد در هم آمیخته است. ساراماگو در این داستان به نقد برخی رفتارهای بشری همچون تعصیات، قدرت‌طلبی‌ها و حملات خشونت‌آمیز دستگاه تفتیش عقاید کلیسا پرداخته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سفر فیل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سفر فیل
برچسب:برنده نوبل، داستان امریکای لاتین
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی سفر فیل

زمانی
۱۴۰۴/۱۰/۳۰

دیالوگ‌ها چرا قاتی‌پاتیه؟ اصلاً معلوم نیست کی داره با کی حرف می‌زنه.

Saman alborzneshin
۱۳۹۷/۰۹/۰۳

من نسخه چاپی کتاب رو خریدم ۶۰۰۰ تومن اینجا اونوقت فایل پی دی اف رو زده ۸۰۰۰ عجیبه خدایی