کتاب وزارت ترس
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب وزارت ترس
«وزارت ترس» رمانی پلیسی از نویسنده معروف و پرکار انگلیسی، گراهام گرین است که در لیست ۱۰۰ رمان برتر قرن به انتخاب دانیل برت نیز قرار دارد.
آرتور، مردی که تازه از بیمارستان روانی مرخص شده، در حال رفتن به خانه است که یک گاردنپارتی توجهش را جلب میکند، به آنجا میرود و در یک مسابقه برنده یک کیک میشود، اما درواقع اشتباهی رخ داده است و او نباید برنده کیک میشد زیرا این کیک پیام بخصوصی برای یک شخص خاص دارد. افراد سازمانی که پشت این گاردنپارتی است برآن میشوند تا کیک را پس بگیرند اما آرتور حاضر نمیشود آن را پس بدهد و همین موضوع جنگ و گریزهای بعدی را به وجود میآورد:
مرد جوان بیوقفه و با حرارتی خاص دربارهٔ وجدان سخن میگفت. هفتهها پیش توضیح داده بود وجدان خودش کاملاً آسوده است؛ چون حتا اگر به صلحطلبی هم اعتقاد نمیداشت، چشمان نزدیکبینش او را از شرکت در جنگ بازمیداشت ــ مرد بیچاره از پشت شیشههای بزرگ و محدب و تهاستکانی عینکش، با حالتی آمیخته از ضعف و اعتماد به او خیره میشد، چشمانی که مدام با حالتی التماسآمیز در پی گفتوگویی جدی بودند.
مارش رادتسکی
گل آفتابگردانویلیام کندی
اپرای شناورسهیل سُمّی
یادداشتهای کشتیرانیآنی پرولکس
۲۰,۰۰۰۵۰%
اگر تا اواسط کتاب حوصله کنید، داستان جالبیه. وزارت ترس، وزارت خانه ایست که یه جورایی با آتو گرفتن از افراد و استفاده از اون، افراد رو در خدمت میگیره و... ادامه ی ماجرا
سال ها پیش کتاب های گرین را می خواندم.رمزآلود و پر پیچ و خم.مامور ما در هاوانا.آمریکایی آرام و... وزارت ترس کتاب خوبی بود اما نتوانستم ارتباط فصل هایش را به آسانی درک کنم مگر وقتی که به پایان آن رسیدم.شاید
کتاب خوبیه، باید بیش ازنصف کتاب خوانده شود تا ماجرای اصلی پدیدارشود.
در ادامه خوانش کتاب های گرین به این کتاب رسیدم. نمی دانستم در چه ژانری است و به سیاق کتاب های دیگر گرین مانند آمریکایی آرام و یا قدرت و جلال ، مسحور قدرت قلم گرین بودم و تازه اواسط
خیلی سال پیش، در موقعیتهای مختلف نام این کتاب را زیاد میشنیدم ولی کتاب را نداشتم تا چند وقت پیش که در طاقچه بی نهایت دیدمش و با علاقه خواندنش را شروع کردم با وجود برخی ایرادهای کوچک در ترجمه