معرفی و دانلود کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنانsubscriptionAvailable

کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان

نوع کتاب
۳.۵(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان

کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان نوشته گابریل گارسیا مارکز ترجمه احمد گلشیری است و با صدای اعظم حبیبی روایت می‌شود. این کتاب یکی از رمان‌های مشهور گابریل گارسیا مارکز نویسنده مشهور کلمبیایی است.

درباره کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان

ماریا دختر جوانی است که به علت کم‌توجهی والدینش کنار برده‌ها بزرگ می‌شود و زبان آن‌های را یاد می‌گیرد یک روز ماریا در حال بازی بوده که سگی او را گاز می گیرد و او به هاری مبتلا می‌شود. پدر و مادرش سعی دارند بیماری او را پنهان کنند اما نمی‌توانند اسقف شهر متوجه می‌شود، اسقف به خانواده ماریا می‌گوید که باید این دختر را به کلیسا ببرد تا شیاطین و اجنه درون بدنش را بیرون بیاورد اما بعد از ساکن شدن دختر در کلیسا اسقف کم‌کم به او علاقه‌مند می‌شود و سعی می‌کند از متون بستانی راهی برای نجات او پیدا کند...

گابریل گارسیا مارکز هرگز نمی‌پذیرد که این داستان خیالی است او می‌گوید مادربزرگم داستان دختربچه‌ای با موهای مسی را می‌گفت که بعد از مرگش هم هم‌چنان موهایش بلند می‌شده و ایده اصلی این داستان از او گرفته شده.

شنیدن کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

تمام کسانی که دنیای عجیب و سرشار از جادوی مارکز و آمریکای جنوبی را دوست دارند می‌توانند از شنیدن این کتاب لذت ببرند.

درباره گابریل گارسیا مارکز نویسنده کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان

گابریل خوزه گارسیا مارکِز(۲۰۱۴–۱۹۲۷)، نویسنده کلمبیایی برنده نوبل ادبیات است. رمان «صد سال تنهایی» او، که طی سال‌های ۱۹۶۵ تا ۱۹۶۷ نوشته شد، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان است. مارکز که به شدت تحت تاثیر ویلیام فالکنر، نویسنده امریکایی، بود، نخستین کتابش را در ۲۳ سالگی منتشر کرد که از سوی منتقدان با واکنش مثبتی روبه‌رو شد.در ۱۹۷۰ «سرگذشت یک غریق» را در بارسلون چاپ کرد و پس از آن به سفری دو ساله در کشورهای حوزه کارائیب رفت.

در طول این مدت «داستان باورنکردنی و غم‌انگیز ارندیرای ساده‌دل و مادربزرگ سنگدلش» را نوشت. سپس دوباره به اسپانیا بازگشت تا روی دیکتاتوری فرانکو از نزدیک مطالعه کند که حاصل این تجربه رمان «پاییز پدرسالار» است. مارکز یکی از نویسندگان پیشگام سبک ادبی رئالیسم جادویی است، اگرچه تمام آثارش را نمی‌توان در این ژانر طبقه‌بندی کرد.

بهمن فرزانه (۱۳۹۲- ۱۳۱۷) در سال ۱۳۵۴ با ترجمه «صد سال تنهایی»، مارکز را به کتابخوانان ایرانی معرفی کرد. این کتاب با استقبال زیادی روبه‌رو شد و نویسنده آن در ایران به محبوبیت فراوانی رسید. تقریباً تمام آثار داستانی مارکز به فارسی ترجمه و منتشر شده است، و بیش‌تر آنها بیش از یک بار. از جمله رمان‌های پرفروش او در ایران، «گزارش یک آدم‌ربایی» است که آن را کالبدشکافی نظام‌های وحشت و ترور دانسته‌اند؛ وصف کامل رژیم‌هایی که زندگی و حرمت شهروندان را به هیچ می‌گیرند. مارکز در ۱۷ آوریل سال ۲۰۱۴ در سن ۸۷ سالگی در مکزیکوسیتی درگذشت. دو سال قبل از آن برادرش اعلام کرده بود که وی دچار بیماری فراموشی شده است و دیگر نمی‌نویسد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب صوتی از عشق و دیگر اهریمنان و شنیدن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب صوتی

نام کتاب:از عشق و دیگر اهریمنان
موضوع:رمان، داستان خارجی
نویسنده:گابریل گارسیا مارکز
مترجم:احمد گلشیری
گوینده:اعظم حبیبی
انتشارات:نوین کتاب گویا
فرمت کتاب:MP۳
حجم فایل کتاب:۳۷۳.۹۹ مگابایت
مدت‌زمان:۶ ساعت و ۳۵ دقیقه
قیمت کتاب:۱۳۷۰۰۰ تومان
برچسب:برنده نوبل

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

کاربر 10802204
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۶

چرا اکثریت رمان‌ها این همه تاریک هستن . مثل اینکه حرفی برای گفتن ندارن و فقط اون وسط باید یک دیوانه وجود داشته باشه . لطفا اگر کتابی را می‌شناختید که با گوش دادنش بتوانم آرامش را تجربه کن ،...بیشتر

۰
کاربر ۳۲۴۶۳۴۱
۱۴۰۳/۱۲/۱۱

خانم حبیبی گوینده ی خوبی هستند. واژه ها را درست و کامل ادا میکنند و صدای خوبی هم دارند، اما تا جایی که پای دیالوگ گویی به میان نیاید.متاسفانه هر چه گوش کردم بدتر شد.دیالوگ های جدی داستانی به...بیشتر

۰
ساغر اکبری
۱۳۹۹/۰۸/۱۹

خیلی قشنگ بود.داستانیه که کم کم جذاب میشه.پایان غم انگیزی داشت.کارتون حرف نداره.ممنون ازتون

۰
حسين شاکری
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۳/۰۴

داستان بدی نبود اما پستی و بلندی زیاد داشت و البته وجود شخصیت های فرعی که هیچ اهمیتی درطول ماجرا نداشتند خوب نبود. به طور کلی روایت داستان با ورود کایتانو دلورا جان گرفت و درآخر دوباره کم جان به...بیشتر

۰