کتاب خاطرات سگ عراقی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خاطرات سگ عراقی
«خاطرات سگ عراقی» رمانی از «عبدالهادی سعدون» نویسندهی عرب که داستانهایش به چندین زبان ترجمه شده و جوایز ادبی زیادی مانند جایزه، آنتونیو ماچادو، کتارا و جایزهی ادبی امارت را دریافت کردهاست. «عبدالهادی سعدون» نویسنده، شاعر و مترجم مطرح عرب است که سال ۱۹۶۸ در شهر بغداد متولد شد.
داستان در زمان حکومت صدام و از زبان یک سگ روایت میشود. «خاطرات سگ عراقی» رمانی سیاسی است و از عقبرفتهای کشور عراق بعد از سقوط صدام میگوید، آن هم از زبان سگی که به علت این عقبرفتها کشورش را به مقصدی نامعلوم ترک میکند.
«عبدالهادی سعدون» از مردمی میگوید که خشم خود را نسبت به حکومت و اوضاع نابسامان کشور با کوچکترین رفتارهای بی اثر تخلیه میکنند، او از عراق قبل و بعد از حکومت صدام میگوید.
سعدون علاوه بر ۱۵ جلد رمان، شعر و داستان کوتاه، بیش از چهل جلد کتاب را از بزرگان ادبیات اسپانیایی و عربی از جمله لورکا، آنتونیو ماچادو، خوان رامون خیمنس، رافائل آلبرتی، ماریاس ترجمه کرده است.
بخشی از کتاب: «خراب شدن خانه و خاطرهی مرگ پدرم و مادرم، خیلی اذیتم میکرد. مثل باری بود که کمر را خم کرده و باید تا آخر عمر آن را حمل کنم. معلم گفت میداند این اتفاقات کار آن مرد مهم است، او مردانش را فرستاده بود تا تهدیدهایی را که در آن روز نحس انجام داده بودند، عملی کند. بعد از آخرین سفر و فراق ابدیمان، عملاً به گوشه و کنار خیابانها و محلههای متروکه میرفتیم. درهای ماشین را میبستیم و تا پیش از طلوع آفتاب و حرکت مردم، میخوابیدیم تا به نزدیکترین رستوران برویم، چیزی بنوشیم و سریع غذایی بخوریم.»
تکه پاره های من
کلاه پوستی برای رفیق یفیم سمیونوویچ راخلینولادیمیر واینوویچ
برف سیاهاحمد پوری
چمدانسرگئی دولاتوف
۱۵,۰۰۰۷۰%
یک کتاب فوق العاده که شما ماهرانه را با خود به یک بازه بسیار هولناک از تاریخ عراق می برد . و می آموزد که در بد ترین شرایط هم میتوان زیبا به جهان نظاره کرد . مطالعه این کتاب را
داستانی که با شادی شروع و رنج همیشگی تموم میشه.زندگی بسیاری از ما آدمها
کم پیش میاد که رمان و داستان بخونم. این یکی رو از ولگردی بین کتاب های طاقچه پیدا کردم. باید بگم که از خوندن اش خیلی لذت بردم. نویسنده اتفاقات رو از زبان یک سگ به نام «لیدر» بازگو می کنه.
کاش مترجمان دقت کنندوازواژه ی واق واق کردن بجای پارس کردن استفاده کنندتاتوهین به مارس وپارسی نشود
زیبا ودردناک!
با توصیف دقیق و درست نویسنده،هر آنچه نوشته شده بود مانند تصویری شفاف مقابلم ظاهر میشد. داستانی پر پیچ و خم و تلخ.