دانلود و خرید کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر) مارک ورنون ترجمه پژمان طهرانیان
تصویر جلد کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)

کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)

معرفی کتاب ۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)

«۴۲ اندیشه ناب (تأمّلاتی درباره زندگی، جهان و هر آن چیزِ دیگر)» نوشته مارک وِرنون، کتابی است درباره هستی و زندگی، زندگی شادمانه، زندگی روزمره، اجتماعی، کار و.... مارک ورنون، نویسنده و روزنامه‌نگار انگلیسی و متولد ۱۹۶۶ است که در رشته الهیات و فیزیک تحصیل کرده و دکترای فلسفه دارد. وی تا کنون کتاب‌های متعددی درباره دوستی، خداوند، معنویت، مذهب و موضوعات فلسفی و اخلاقی در روزنامه‌ها و مجلات بسیاری از جمله «گاردین» نوشته‌است. او در برنامه‌ها و مناظرات رادیو- تلوزیونی مشارکت فعال دارد و در آکادمی «آیدلر» لندن هم تدریس می‌کند. ورنون، خود درباره این اثرش در مقدمه کتاب ذکر کرده است: منبع الهام من فلسفه است؛ نه فلسفه‌ی قواعد و قوانین یا مسائل غامض، بلکه فلسفه‌ای که این پرسش را مطرح می‌سازد: «چگونه زندگی کنم؟» فیلسوفان باستان هم این‌گونه موضوع مورد مطالعه‌شان را درک می‌کردند. فلسفه‌ی آن‌ها فلسفه‌ای بود هم در جست‌وجوی معنا و هم بینش، فلسفه‌ای مُلهَم از چالش‌های عملی و نیز نتایج عقلانی، که هدفش نه فقط فهم دقیق امور که دگرگونی فردی نیز بود. قُدما شیفته‌ی جملات قصار بوده‌اند. آنان بر این باور بودند که حتّی اگر هدف واقعیِ شما باد انداختن به بادبانتان هم باشد، خِرَد چون راداری‌ست که می‌تواند در مسیر درست هدایت‌تان کند. سقراط گفته است خِرد همچون آب نیست که بتوان آن را از تُنگی به درون تَشتی ریخت. خِردِ زندگانی در عادت‌ها و انتخاب‌ها، تمنّاها و تأمّلات فرد هویداست. پس ۴۲ اندیشه‌ی ناب ارائه‌دهنده‌ی رویکردی متفاوت ولی توأمان کهن است به مسائل ازلی زندگی که همان سعادت و آسایش بشری‌ست. این کتاب ـ از طریق قیاس و حکایت، پرسش و نقل‌قول ‌ فلسفه را در راه شکوفا شدن در زندگی به کار می‌بندد.
Pūyān
۱۳۹۸/۰۷/۰۱

متن اصلی فصل‌های ۷ و ۱۳ که در این ترجمه سانسور شدن رو می‌تونید از این لینک در قالب PDF دریافت کنید: http://s2.picofile.com/file/8373274750/42.pdf.html چیز خاصی هم نیست واقعاً؛ نمی‌دونم چرا سانسورش کردن. فصل ۷ در مورد رابطه‌ی جنسی هست (طبیعتاً کتاب هم

- بیشتر
rain_88
۱۳۹۹/۰۸/۰۱

کتابی سانسور شده که توهین به شعور مخاطب اهل مطالعه و فرهنگ است در ضمن ترجمه خوب نیست

کتاب‌بان
۱۳۹۶/۰۹/۲۴

کتاب از این نظر که عقاید بزرگان و فیلسوف‌ها درباره‌ی زندگی رو تفسیر می‌کنه کتاب خیلی خوبیه. اگه مترجم کتاب رو کامل ترجمه می‌کرد و اصل امانتداری رو در محتوا رعایت می‌کرد بهتر بود تا اینکه بخواد سه تا اندیشه

- بیشتر
hamed
۱۳۹۹/۰۷/۰۷

ترجمه افتضاح بود

shadmehr vasighi
۱۳۹۹/۰۴/۲۲

متاسفانه ترجمه افتضاح بود

moien karimi
۱۳۹۷/۰۹/۰۳

مترجم فکر کرده رئیس همه‌ی جهانه و قسمت‌هایی رو که بخاطر بدآموزی دیده به صلاح ما نیست بخونیم ترجمه نکرده.

مصطفی احمدی
۱۳۹۹/۰۴/۲۰

اندیشه هایی باید به صورت کلی در یک قاب جمع شوند که انسان ساز باشند، کتابِ مفیدی هست، اما خوب هست که اندیشه ها رو جزئی تر هم بخونید در کتاب های تخصصی خودشان، اینجوری دید وسیع تری نسبت به

- بیشتر
اسب دریایی
۱۳۹۸/۰۵/۰۹

راستش ترجمه افتضاح نیست ولی بعضی جاها خواننده رو به دشواری میندازه. درباره‌ی مطالب کتاب هم میشه گفت که مطالب خیلی سطحیه و به مذاق عموم مردم خوش میاد.

بابای مینو
۱۳۹۸/۰۱/۲۸

فوق العاده توصیه می شود همه بخوانند

Travis
۱۳۹۸/۰۲/۳۱

کتاب جالبی است. نکته خوب اینکه مترجم وفادار به خواننده بود اما به جز فصل ۷ دلیل حذف فصول ۱۳ و آخر مشخص نیست. 🤔

«دانش واقعی یعنی دانستن حدّومرز نادانی خویش.»
مهدی ایمنی
«“خودتان را بشناسید؟” اگر من خودم را می‌شناختم، پا به فرار می‌گذاشتم.» گوته
Omid
۳ «آنجا که نادانی موهبت است، دانا بودن حماقت است.» توماس گرِی
مهدی تمدن رستگار
خرد آن چیزی نیست که می‌دانی، بلکه آن است که بدانی چه محدود است دانسته‌هایت، شخصیتت، اعمالت ـ زندگی‌ات.
Mostafa
«پول نمی‌تواند برایتان خوشبختی بخرد، اما مسلّماً شکل خوشایندتری از مصیبت را برایتان می‌خرد.» اسپایک میلیگان
Ahmad
سقراط از دکّه‌ای بالا رفت، به تماشای تمام اجناس روبه‌رویش ایستاد، دستانش را در برابر آن فراوانی از هم گشود و فریاد کشید: «خداوندا! چه کسی فکر می‌کرد این‌همه چیز در جهان باشد که من نخواهم!»
arash
«کافی‌ست از خود بپرسید که آیا شادید، تا دیگر شاد نباشید.» جان استوارت میل
Gisoo
«دانش واقعی یعنی دانستن حدّومرز نادانی خویش.»
ad
هیچ‌کس در خلأ شادمان نیست. انسان شادمان است به دلیل آنچه انجام می‌دهد و آن‌که هست؛ به دلیل آن‌کسی که دوست می‌دارد و آن‌جایی که هست. پس این پرسش جدّی که چگونه می‌توانم شادمان باشم تلویحاً به معنای پرسشی دیگر است: چگونه باید زندگی کنم؟
مهدی ایمنی
«آنجا که نادانی موهبت است، دانا بودن حماقت است.» توماس گرِی
مهدی ایمنی
ارسطو از این داستان چنین نتیجه‌گیری می‌کند که: «دوستان ترازو را کانون توجهشان قرار نمی‌دهند.»
arash
فکر کردن به شادمانی، به خودی خود، شما را شادمان نمی‌سازد. همچنان‌که آموختن لزوماً شما را خردمند نمی‌کند
hamidm
انسان‌ها برای خود اهدافی تعیین نمی‌کنند تا به شادمانی برسند بلکه زندگی را پرمعنا می‌یابند و به همین خاطر در پی دست‌یابی به اهدافی هستند. پس تلویحاً شادمان هم هستند، یعنی شادمانی نتیجه‌ی ضمنی شیوه‌ی زندگی آنان است.
مهدی ایمنی
«پول نمی‌تواند برایتان خوشبختی بخرد، اما مسلّماً شکل خوشایندتری از مصیبت را برایتان می‌خرد.» اسپایک میلیگان
zahra🌿
روسو گفته است: «در بحبوحه‌ی این‌همه فلسفه، انسانیت، ادب و نزاکت و پند و اندرزهای متعالی، هیئت بیرونی ما فقط ظاهری سطحی و فریب‌کارانه دارد: شرافتِ بی فضیلت، خِردِ بی حکمت و لذت بی شادمانی.»
majid
وقتی سخاوت ارزش‌گذاری شود، مانند آن است که پول نه تنها بر ارزش‌های مادی، که بر همه‌ی ارزش‌ها چنگ انداخته باشد تا آن‌ها را از آن خود کند. راه‌حل آن است که به‌وسیله‌ی سخاوتمندی از اعتبار پول بکاهیم و با دهش به جنگ حساب‌وکتاب برویم
arash
مردم ناگزیر نه‌تنها گرفتار و نگران کارشان می‌شوند، که به شکل کاری که می‌کنند درمی‌آیند، تا جایی که شخصیت‌شان هم شکل کارشان می‌شود. آیریس مرداک نوشته است: «انسان موجودی‌ست که از خود تصویری می‌سازد و سپس در نهایت شبیه آن تصویر می‌شود.»
arash
در فهرست سلیگمن از عوامل بیرونی که می‌توانند میزان شادمانی را افزایش دهند، زیستن در یک «دموکراسی مرفه» نه «دیکتاتوری فقیر» در جایگاه نخست قرار دارد. و حالا نوبت درمان سرطان است، استاد!
arash
شهروندان مرفه غربی در طی یکصد سال اخیر ثروتمندتر شده‌اند و با این حال، مدت‌ها پس از جنگ دوم جهانی، دیگر شادمان‌تر نشده‌اند.
arash
ما همه نادانیم اما هوشمند کسی است که به این حقیقت آگاه باشد.
arash

حجم

۱۹۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۶۲ صفحه

حجم

۱۹۶٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۶۲ صفحه

قیمت:
۹۰,۰۰۰
۶۳,۰۰۰
۳۰%
تومان