دانلود و خرید کتاب منتخب مکالمات کنفوسیوس . ترجمه حسین کاظم‌زاده

انتشارات:نشر ثالث
امتیاز:
۳.۸از ۳۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب منتخب مکالمات

کنفوسیوس(۵۵۱- ۴۷۹)، حکیم چینی است. «منتخب مکالمات کنفوسیوس»، بازتاب آرا و افکار حکیم چینی است. مترجم این کتاب در نگارش آن دو تألیف دانشمند چین‌شناس آلمانی، ریشارد ویلهلم ــ یعنی ترجمه کتاب «مکالمات» و کتاب «زندگی و آثار کنفوسیوس» ــ را اساس کار خود قرار داده است. با این که وی به تصدیق همه تاریخ‌نویسان شرق و غرب ، نه شارع و نه بانی فلسفه‌ای خاص بوده، باز نامش در فرهنگ‌های دینی و فلسفی در جایگاهی ویژه قرار گرفته است. حسین کاظم‌زاده (ایرانشهر)، نویسنده کتاب، تصریح می‌کند که پس از مطالعه این کتاب و آگاه شدن از افکار کنفوسیوس به این نتیجه می‌رسیم که وی، افکار فلسفی و عقاید دینی را با احکام عرفان باطنی و فضایل اخلاقی به هم پیوند داده و هماهنگ ساخته است. «منتخب مکالمات کنفوسیوس»، علاوه بر آن که به سیر زندگی و افکار کنفوسیوس می‌پردازد و مخاطب را با این شخصیت تاریخی و فلسفی آشنا می‌کند، مجموعه‌ای از مکالمات او را نیز گرد آورده است؛ مکالماتی که خواننده، ضمن مطالعه آنها به روح عمیق نهفته در پس جملات متن پی می‌برد و جرعه‌ای از حکمت کنفوسیوس را برمی‌گیرد. در نمونه‌ای از این مکالمات می‌خوانیم: روزی به وزیر کشور با کمال قدرت گفت: «کسی که بر ضد اراده آسمان گناهی کند، او دیگر هیچ‌کس را ندارد که در موقع سختی پناه به او ببرد و از وی حاجت خود را درخواست کند». تزی کونگ پرسید:«آیا اصلی هست که بتوان در همه ایام عمر به آن عمل کرد؟» استاد گفت: «آری، ادراک برابری و یکسانی، یعنی هر آنچه را که به خود نمی‌پسندی به دیگران نیز مپسند. کسی که نسبت به دیگران بی‌مهر است از رعایت آداب و رسوم مذهبی چه سودی می‌برد؟ و برای کسی که محبت دیگران در دل او جا ندارد، شناختن هنر موسیقی چه سود می‌بخشد؟ بدون محبت، هیچ کس نمی‌تواند درد و غم را همیشه تحمل کند و حتی خوشگذرانی درازی را تاب بیاورد. مرد با محبت خود آسایش و صلح می‌یابد و مرد دانا محبت را فیض آسمانی می‌شمارد».
Hemmat
۱۳۹۵/۰۶/۰۲

" کنفوسیوس " در میان همه ی فیلسوفان چین از همه شناخته تر است. نام کنفوسیوس شکل لاتینی شده ی ( کونگ تزو ) چینی است که به معنای استاد کونگ

هنری تورو
۱۳۹۹/۰۱/۲۹

کتاب جذاب و مفیدی هست، دارای مختصر زندگی نامه کنفسیوس و مجموعه جملات حکیمانه استاد. اما به شخصه سعی میکنم در یه خط و مسیر فکری مطالعه کنم تا سر در گم نشم ،چون هر یک از فلاسفه و حکما

b.erfn
۱۳۹۶/۱۱/۲۱

👌 امیدوارم از لائوتزو هم تو طاقچه ببینیم.

شیدا
۱۳۹۸/۰۳/۰۹

متن روان و خوبی داشت، شناخت چنین اساتیدی میتونه اثرات مثبتی روی شخصیت و دیدگاههای آدم بذاره.

۱۳۹۸/۱۲/۱۵

بنظر من این کتاب کتابی است که متعلق به زمان حال اینده و گدشته است . و کاربردی ترین اصول اخلاقی و زندگی در ان ساده بی پیرایه یاداوری شده است .

𝑴𝒂𝒆𝒅𝒆𝒉
۱۳۹۹/۱۲/۳۰

از نظر من که خیلی جذاب بود.

elyas6
۱۳۹۴/۰۸/۲۸

بسیار عالی بود.ممنون از شما.

۱۴۰۳/۱۰/۳۰

اوایل خوب بود ،در مورد زندگی نامه کنفوسیوس ... ولی از صفحات حدود 30 وارد مکالمات شد که به نظر تخصصی ، پراکنده ، جزیی نگری بود ... یک نفر یک سوال نسبتا روزمره و معمولی می‌کند و جوابی دریافت

Raziye
۱۳۹۴/۰۸/۲۴

خوبه

Ri za
۱۳۹۴/۰۸/۲۴

عالیه ممنون

استاد گفت: «چنان رفتار کن که پدر و مادر به جهت تو بی‌آرام و مضطرب و نگران نشوند، مگر در موقع بيمار شدنت.» (2، 6) تزه يو پرسيد: «با پدر و مادر چگونه رفتار بايد کرد؟» استاد گفت: «امروز مردم کسانی را فرزند خوب می‌نامند که می‌کوشند پدر و مادرشان گرسنه نمانند و به قدر کافی خوراک داشته باشند. اما بايد در نظر گرفت که مردم اين کار را در باره سگان و اسبان نيز به عمل می‌آورند. اگر حس حرمت در ميان پدر و مادر و فرزندان حکمفرما، نباشد، پس چه فرقی ميان آدمی و حيوان می‌ماند.» (2، 7)
truth and beauty
«در عهد قديم، مردم دانش و هنر می‌آموختند، تا نفس خود را به کمال برسانند ولی امروز دانش و هنر ياد می‌گيرند، تا خودشان را در ميان مردم، دانشمند و هنرور نشان دهند.»
نیکو
استاد گفت: «مردی که خصلت نيک دارد، هرگز تنها نمی‌ماند، زيرا هميشه دوستانی برای خود پيدا می‌کند.» (4، 11)
Ali Eram
استاد گفت: «اگر «راه راست» در کشوری فرمانروا شود، در سخن گفتن و کار کردن جسور باشيد، ليکن اگر «راه راست» فرمانروا نيست، در آن‌جا در عمل کردن گستاخ باشيد، اما از سخن گفتن خودداری کنيد.» (14،4)
Masgood
وقتی در ميان ملت دزدان و غارتگران و دروغگويان و فريبکاران پيدا می‌شوند؛ نتيجه اين می‌شود که وسايل زندگی و آسايش برای همه مردم به آسانی فراهم نيست. از اين‌جا فقر و بينوايی زاييده می‌شود. ليکن پادشاهان چيزی نمی‌دانند و کاری نمی‌کنند جز آن‌که با فرمان‌ها و مجازات‌ها مردم را بترسانند و مجبور به اطاعت کنند. اين ثابت می‌کند که پادشاهان هم خيرخواه مردم نيستند و در دل غم ايشان را ندارند.»
Masgood
«هرکه بسيار حرف می‌زند خود را به آسانی در منازعه و مشاجره گم می‌کند، و هر که آن حرف‌ها را می‌شنود دچار کج‌فهمی (سوءتفاهم) می‌گردد. و هر که اين خطر را می‌شناسد، راه راست ميانه‌روی را از دست نمی‌دهد.»
صبا بانو:)
تزه‌کونگ گفت: «من از کسانی نفرت دارم که حيله‌گری را حکمت، نافرمانی را شجاعت و ياوه‌گويی را حقيقت می‌پندارند.»
آساره
استاد گفت: «کسی که بر نفس خود حاکم است چرا بايد در اجرای کارهای دولتی خشونت به کار ببرد و کسی که بر نفس خود حاکم نيست چگونه می‌تواند بر ديگران حکمرانی کند.»
در باره دوست وفادار و صادق باش
نیکو
لائوتسه مسئله زندگی را بدين گونه حل می‌کند: بايد خود را از بار سنگين تاريخ و تمدن افراط‌پرست آزاد ساخت و به زندگی ساده و آغوش طبيعت برگشت.
آساره

۲۰%