کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب معجزه شکرگزاری

کتاب معجزه شکرگزاری

معرفی کتاب معجزه شکرگزاری

کتاب معجزه شکرگزاری با عنوان اصلی The Magic نوشتهٔ «راندا برن» با ترجمهٔ «مریم ملک قصابی» توسط انتشارات باران خرد منتشر شده است. این کتاب اثری در حوزهٔ خودیاری و رشد فردی است که به موضوع سپاسگزاری و تأثیر آن بر زندگی می‌پردازد. نویسنده با الهام از آموزه‌های معنوی و علمی، تمرین‌هایی را برای پرورش حس شکرگزاری و جذب فراوانی در زندگی ارائه داده است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن

کتاب «معجزهٔ شکرگزاری» با تمرکز بر مفهوم سپاسگزاری تلاش می‌کند نشان دهد چگونه قدردانی از داشته‌ها می‌تواند کیفیت زندگی را به‌شکل چشمگیری تغییر دهد. این کتاب در دوره‌ای نوشته شده که توجه به قانون جذب و قدرت ذهن در موفقیت و خوشبختی، محبوبیت بسیار یافته است. «راندا برن»، نویسندهٔ کتاب حاضر با استناد به متون مقدس، داستان‌های شخصی و مثال‌های تاریخی، سپاسگزاری را به‌عنوان یک قانون کیهانی معرفی می‌کند که بر تمام جنبه‌های زندگی اثرگذار است. این کتاب با زبانی ساده و مثال‌هایی ملموس، خواننده را به تمرین روزانهٔ شکرگزاری دعوت می‌کند و وعده می‌دهد که این تمرین‌ها می‌تواند روابط، سلامتی، وضعیت مالی و احساس رضایت از زندگی را متحول کند. ساختار این کتاب به‌گونه‌ای است که هر روز یک تمرین مشخص برای مدت ۲۸ روز ارائه شده تا سپاسگزاری به یک عادت پایدار تبدیل شود. هدف کتاب حاضر این است که سپاسگزاری به یک عادت ناخودآگاه تبدیل شود و فرد بتواند در هر شرایطی، حتی در مواجهه با مشکلاتش جنبه‌های مثبت را ببیند و قدردان باشد.

خلاصه کتاب معجزه شکرگزاری

پیام اصلی کتاب «معجزهٔ شکرگزاری» این است که سپاسگزاری، کلید جذب فراوانی و بهبود شرایط زندگی است. نویسنده با اشاره به آموزه‌های دینی و علمی توضیح می‌دهد که هرچه انسان بیشتر قدردان داشته‌هایش باشد، نعمت‌های بیشتری را تجربه خواهد کرد. این کتاب با روایت تجربهٔ شخصی «راندا برن» آغاز می‌شود. او زمانی که با مشکلات مالی، روابط و سلامتی روبه‌رو بود، با تمرین سپاسگزاری توانست زندگی خود را متحول کند. در ادامه، کتاب ۲۸ تمرین عملی را معرفی می‌کند که هرکدام بر یک جنبه از زندگی تمرکز دارند؛ از شمردن نعمت‌ها و قدردانی از روابط گرفته تا شکرگزاری برای سلامتی، پول و حتی موقعیت‌های منفی. تمرین‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که خواننده هر روز با انجام یک تمرین، سپاسگزاری را به بخشی از زندگی روزمره تبدیل کند. کتاب تأکید می‌کند که سپاسگزاری نه‌تنها احساسات مثبت را تقویت می‌کند، بلکه با تغییر نگرش، فرصت‌ها و اتفاقات مثبت بیشتری را به زندگی جذب می‌کند.

چرا باید کتاب معجزه شکرگزاری را خواند؟

این کتاب با ارائهٔ تمرین‌های روزانه و ملموس، سپاسگزاری را از یک مفهوم انتزاعی به یک مهارت عملی تبدیل می‌کند. خواننده با دنبال‌کردن تمرین‌ها می‌تواند تأثیر شکرگزاری را در بهبود روابط، افزایش رضایت از زندگی، جذب فرصت‌های مالی و حتی ارتقای سلامت جسم و روان تجربه کند. کتاب «معجزهٔ شکرگزاری» برای کسانی که به‌دنبال تغییر نگرش و ایجاد تحول مثبت در زندگی هستند، راهنمایی گام‌به‌گام ارائه داده است.

خواندن کتاب معجزه شکرگزاری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که به‌دنبال رشد فردی، افزایش رضایت از زندگی و بهبود روابط شخصی و کاری هستند؛ همچنین کسانی که با احساس کمبود، استرس یا مشکلات مالی و عاطفی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، می‌توانند از تمرین‌های کتاب بهره ببرند. علاقه‌مندان به قانون جذب و خودیاری را می‌توان مخاطبان اصلی این اثر دانست.

درباره راندا برن

راندا برن (Rhonda Byrne) نویسنده، تهیه‌کننده و برنامه‌ساز تلویزیونی اهل استرالیا در سال ۱۹۴۵ در شهر ملبورن متولد شد. او با انتشار کتاب و مستند پرفروش «راز» (The Secret) در سال ۲۰۰۶ به شهرتی جهانی دست یافت؛ اثری که مفاهیم قانون جذب و نقش افکار در شکل‌گیری واقعیت را به زبان ساده برای مخاطبان مطرح کرده است. موفقیت چشمگیر این اثر باعث شد تا در همان سال بیش از ۱۹ میلیون نسخه از آن در سراسر جهان به فروش برسد. راندا برن پس از موفقیت کتاب «راز»، کتاب‌های دیگری منتشر کرد که ادامهٔ همان تفکر بودند؛ از جمله کتاب‌های «قدرت»، «جادو»، «قدرت تخیل هنری» و «معجزهٔ سپاسگزاری». او در کتاب «راز چگونه زندگی مرا دگرگون کرد؟» به تأثیرات شخصی و حرفه‌ای این آموزه‌ها در زندگی خود پرداخته است. این نویسنده در سال ۲۰۰۷ توسط مجلهٔ تایم به‌عنوان یکی از ۱۰۰ چهرهٔ تأثیرگذار جهان معرفی شد. نقطهٔ عطف شهرت او حضور در برنامهٔ تلویزیونی «اپرا وینفری» بود که به گسترش پیامش کمک بسیار کرد. اندیشهٔ محوری در آثار راندا برن این است که باور مثبت و تمرکز ذهنی می‌تواند مسیر زندگی را تغییر دهد و انسان را به خواسته‌هایش برساند؛ بااین‌حال برخی منتقدان رویکرد او را ساده‌انگارانه یا غیرعلمی می‌دانند. از دیگر آثار شناخته‌شدهٔ او می‌توان به کتاب «قهرمان» (Hero) اشاره کرد.

بخشی از کتاب معجزه شکرگزاری

«آموزه‌های معنوی کهن به ما می‌گویند چیزی که با حسن نیست به دیگران ببخشیم صد برابر به ما برگردانده خواهد شد. پس سپاسگزاری و تشکر از شخص دیگر به خاطر چیزهایی که به ما داده است نه تنها ضرورت دارد بلکه زندگی‌تان را بهبود می‌بخشد!

سپاسگزاری، یک انرژی بسیار قوی است پس این انرژی را به سمت هر کسی هدایت کنید به همان سمت می‌رود. اگر مانند یک پودر جادویی درخشان باشد پس وقتی از کسی به خاطر چیزی که به شما داده است سپاسگزاری کنید انگار آن پودر را روی او پاشیده‌اید! انرژی قوی و مثبت موجود در این پودر جادویی به کسی می‌رسد که آن را روی آن پاشیده‌اید و او را هم درخشان می‌کند.

اغلب ما هر روز با افراد زیادی در تماس هستیم یا به‌صورت تلفن و ایمیل یا چهره به چهره در فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، آسانسور، اتوبوس، قطار و غیره. این افراد، در اغلب موارد، شایستهٔ سپاسگزاری ما هستند زیرا خیرشان به ما رسیده است.

به افرادی بیندیشید که در یک روز خاص با آن‌ها برخورد می‌کنید و به شما انواع خدمات ارائه می‌دهند مانند افرادی که در رستوران یا اتوبوس و فروشگاه‌ها می‌بینید یا راننده‌های تاکسی، خدمت‌رسانان به مشتریان، پاکبانان یا کارمندان محل کارتان. این افراد دارند به شما خدمت ارائه می‌دهند و شما آن خدمات را دریافت می‌کنید. اگر در عوض از آن‌ها تشکر نکنید پس سپاسگزار نیستید و خیر را از خودتان برمی‌گردانید.

به افراد محافظ سیستم حمل‌ونقل بیندیشید و یا آن‌هایی که خدماتی در بخش امکاناتی مانند برق، گاز، آب و جاده به ما ارائه می‌دهند.»

۱۴۰۴/۰۴/۲۶

اصول سیاست گذاری و حکمرانی آب
بیژن نظری
d2 آزمون توجه انتخابی، تمرکز و تلاش مندی
فریبرز باقری
پرسش ها و پاسخ های دانشجویی (جلد پنجاه و نهم)
سیدحسن موسوی
عوامل موفقیت مدیریت منابع انسانی در سازمان های پروژه محور