کتاب معجزه سپاسگزاری ( معجزه شکرگزاری )
معرفی کتاب معجزه سپاسگزاری ( معجزه شکرگزاری )
کتاب معجزه سپاسگزاری با عنوان اصلی The Magic اثری است که به قلم راندا برن در زمینهی خودیاری نوشته شده است. این اثر در ایران با نام معجزه شکرگزاری نیز شناخته میشود. راندا برن در این کتاب سعی دارد به خوانندگان نشان دهد که چگونه بهجاآوردن سپاسگزاری باعث ایجاد تغییرات و تحولات مثبت در زندگی میشود. این کتاب شامل تمرینهای مختلفی است که در ۲۶ روز انجام میشوند و هدف آنها این است که به افراد کمک کنند تا با تمرکز بر شکرگزاری راحتتر به آرزوهای خود دست پیدا کنند. این کتاب از سوی انتشارات نسل نواندیش و با ترجمهی سیما فرجی به انتشار رسیده است. شما میتوانید نسخهی الکترونیکی این اثر را از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب معجزه شکرگزاری اثر راندا برن
همهی ما در زندگی خواستهها و آرزوهای گوناگونی داریم و گاه رسیدن به آنها چنان سخت به نظر میرسد که در میانهی راه پا پس میکشیم و دست از تلاش برای رسیدن به آنها برمیداریم. انگار که هر چه در زندگی جلوتر میرویم بیشتر و بیشتر باور خود را نسبت به معجزهها از دست میدهیم و راههای سادهتر به چشممان نمیآیند. راندا برن در کتاب معجزه شکرگزاری (سپاسگزاری) دربارهی معجزههایی صحبت میکند که در اوج ناامیدی در برابر ما ظاهر میشوند.
کتاب معجزه سپاسگزاری یکی از مشهورترین آثار در زمینهی موفقیت و خودیاری و کتابهای شکرگزاری است که در سال ۲۰۱۲ و به زبان انگلیسی به انتشار رسید. این کتاب در حقیقت سومین کتاب از مجموعه کتابهای معروف راز است، مجموعهای که تمرکز آن بر روی قانون جذب و تأثیر آن در زندگی است. کتابهای این مجموعه بهترتیب عبارتاند از: راز، قدرت و معجزه سپاسگزاری. راندا برن عقیده دارد که زندگی سراسر معجزه است و ما تنها باید به آن اعتقاد داشته باشیم تا به حقیقت بپیوندد. او در این کتاب از معجزه شکرگزاری صحبت میکند و میگوید که هرچقدر بیشتر شکر نعمتهای خداوند را به جا آوریم او نعمتهای بیشتری بهسوی ما روانه میکند. در راستای این صحبتها، او تمرینات مختلفی در این کتاب جای داده است تا خوانندگان را بیشتر با آثار قدردانی و شکر کردن آشنا کند.
معجزه شکرگزاری در طاقچه با فرمت epub به انتشار رسیده است که نسبت به pdf مزیتهای بیشتری را شامل میشود. این فرمت با بیشتر کتابخوانهای الکترونیکی سازگار است و متن در آن بهصورت روانتری به نمایش درمیآید.

خلاصه و موضوع کتاب معجزه شکرگزاری (سپاسگزاری)
راندا برن در فصلهای ابتدایی کتاب معجزه شکرگزاری دربارهی معجزه صحبت میکند. او توضیح میدهد که همهی ما در کودکی رؤیاهای دستنیافتنی بسیاری داشتهایم و درعینحال هرگز فکر نمیکردیم که رسیدن به آنها سخت باشد. تصور ما هیچ حد و مرزی نداشت و فکر میکردیم که زندگی سرشار از معجزههای کوچک و بزرگ است. او در ادامه شرح میدهد که چگونه نگرش ما در بزرگسالی اشتباه است و منطق لزوماً راه چاره برای فرار از مشکلات زندگی نیست. او در فصل دوم کتاب ضرورت شکرگزاری را بررسی میکند و میگوید که هرچقدر این عمل را بیشتر به جا آوریم و از خداوند بیشتر تشکر کنیم، نعمتهای بیشتری به دست خواهیم آورد. راندا برن برای اثبات حرفهای خود به کتابهای دینی چون انجیل و قرآن نیز متکی میشود و اشاره میکند که در این کتابها از فواید شکرگزاری صحبت به میان آمده است. او حتی از سخنان حضرت محمد (ص) و حضرت عیسی مسیح (ع) نقلقولهایی در این زمینه ارائه داده است.
راندا برن در این میان دربارهی قانون جذب نیز صحبت میکند و توضیح میدهد که چگونه میتوانیم با شکرگزاری آنچه را که میخواهیم راحتتر به سوی خود فرا بخوانیم. فصلهای بعدی تمرینات کتاب معجزهی شکرگزاری را شامل میشوند. این تمرینات که در ۲۸ یا ۲۶ روز انجام میشوند به خوانندگان کمک میکنند تا بیشتر بر روی شکرگزاری تمرکز کنند و ذهن خود را از افکار منفی پاک کنند. بهطور مثال راندا برن در طول این تمرینات از خوانندگان میخواهد که به نعمتهایی که در زندگی دارند توجه کنند، موفقیتهای خود را دستکم نگیرند، برای روابط صمیمانهشان شکرگزار باشند و قدردان نعمتهایی چون سلامتی و پول باشند.
بهطورکلی کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن اثری انگیزشی است که قدرت و تأثیر شکرگزاری را نشان میدهد و به خوانندگان آموزش میدهد که چگونه با انجام تمرینهای روزانه و مداوم در طی 28 روز در زندگی خود تغییری مثبت ایجاد کنند. تمرینهای این کتاب در عین سادهبودن به افراد کمک میکنند تا بهسوی رشد فردی و مثبتاندیشی گامهای بلندی بردارند و انگیزهی درونی خود را افزایش دهند.
کتاب معجزه چند صفحه است؟
این نسخه از کتاب شامل ۲۵۹ صفحه است.
چرا باید کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن را بخوانیم؟
- کتاب معجزه سپاسگزاری به ما کمک میکند تا با انجام تمرینهای کاربردی در زندگی خود تغییرات مثبت و چشمگیری ایجاد کنیم.
- خواندن این کتاب باعث میشود تا بیشتر قدردان نعمتها و فرصتهایی باشیم که در زندگی به دست آوردهایم و ما را راهنمایی میکند تا با بهجایآوردن سپاسگزاری روزانه، شادی و آرامش درونی خود را افزایش دهیم و روابط خود را به شکل بهتری مدیریت کنیم.
- با خواندن این کتاب یاد میگیریم تا تنها به کمبودها و نداشتههایمان تمرکز نکنیم. یاد میگیریم که نگاهمان را معطوف فرصتهایی نگه داریم که تا اینجا نصیبمان شدهاند و همین تغییر نگرش کمکم باعث میشود تا رضایت درونی ما افزایش پیدا کند.
- خواندن این کتاب بهویژه برای افرادی مناسب است که در زندگی احساس سردرگمی و ناامیدی میکنند؛ چراکه به آنها کمک میکند تا نگرش منفی خود را تغییر دهند.
- علاوهبر محتوای مفید کتاب، ترجمهی روان و خوانای سیما فرجی باعث شده تا تجربهی خواندن این کتاب دوچندان جذاب و دلنشین باشد.
خرید و دانلود این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب معجزهی سپاسگزاری بهگونهای نوشته شده است که افراد بسیاری میتوانند از خواندن آن لذت ببرند. این کتاب نهتنها برای خوانندگان علاقهمند به کتابهای انگیزشی و خودیاری انتخاب مناسبی است؛ بلکه افرادی که در زندگی دچار ناامیدی شدهاند نیز با خواندن این کتاب میتوانند دوباره به مسیر درست بازگردند و امید و انگیزهی قلبی خود را از نو پیدا کنند.
خواندن این کتاب همچنین برای افرادی مناسب است که دو اثر قبلی این نویسنده یعنی کتاب راز و کتاب قدرت را خواندهاند؛ چراکه کتاب معجزهی سپاسگزاری بهنوعی کاملکنندهی دو اثر قبلی است و مطالب مربوط به قانون جذب را بهصورت کاملتر و عمیقتر بررسی کرده است.
رویهمرفته، این کتاب برای کسانی که بهدنبال تغییر عادتهای منفی زندگی و ایجاد تغییرات مثبت هستند بسیار مناسب و کاربردی است.
درباره راندا برن؛ نویسنده کتاب معجزه سپاسگزاری
راندا برن، نویسنده و تهیهکنندهی تلویزیونی اهل استرالیا، در سال ۱۹۵۱ در شهر ملبورن متولد شد. او شهرت و محبوبیت جهانی خود را بیش از هر چیز مدیون کتاب پرفروش و اثرگذار خود با عنوان راز است؛ اثری که در زمرهی شناختهشدهترین کتابها در حوزهی خودیاری قرار دارد و راندا برن در آن به تشریح و تبیین قانون جذب میپردازد. موفقیت کتابِ راز سبب شد تا برن این مسیر را ادامه دهد و دو کتاب دیگر با نامهای قدرت و معجزهی سپاسگزاری را نیز به نگارش درآورد. در سال ۲۰۰۶ او با ساخت مستندی براساس کتاب راز توانست جایگاه خود را در میان مخاطبان تثبیت کند و شهرت خود را تا حد زیادی افزایش داد. این مستند که تا سال ۲۰۰۷ بیش از ۱۹ میلیون نسخه از آن به فروش رسید، میلیونها بیننده را در سراسر جهان به خود جذب کرد.
راندا برن حالا بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین افراد در زمینهی آثار خودیاری شناخته میشود. شما میتوانید با جستوجوی نام او در طاقچه به صفحهی بیوگرافی راندا برن مراجعه کنید تا اطلاعات بیشتر و کاملتری از زندگی او به دست آورید.
نظر افراد و مجلههای مشهور درباره کتاب
کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن از سوی مجلات و افراد مختلف در سراسر دنیا نظرات مثبتی را بهسوی خود جلب کرده است. وبسایت آمازون از این کتاب بهعنوان کتابی نام برده که توانایی تغییر دادن زندگی شما را دارد. این کتاب در ایران نیز بازخورد خوبی از سوی مخاطبان به دست آورده است. بهطور مثال نصرالله رادش، بازیگر ایرانی، این کتاب را بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین کتابهای زندگیاش معرفی کرده و دربارهی آن چنین گفته است: «یک روز رانندهای داشت مرا به جایی میبرد و دیدم که حال خیلی خوبی دارد. از او پرسیدم که چطور چنین حال خوبی دارد. او به من کتاب معجزهی سپاسگزاری راندا برن را معرفی کرد. از همان لحظهی اول که به کتاب گوش دادم جذبش شدم.»
جوایز و افتخارات کتاب و نویسنده
کتاب معجزهی سپاسگزاری (شکرگزاری) مانند دیگر کتابهای راندا برن بهعنوان یکی از کتابهای محبوب و مشهور در زمینهی خودیاری شناخته میشود. این کتاب پس از انتشار و در سال ۲۰۱۲ در فهرست پرفروشهای مجلهی نیویورک تایمز قرار گرفت و توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرد. این کتاب همچنین به زبانهای گوناگونی از جمله فارسی ترجمه شده است و بهطورکلی در میان مخاطبان ایرانی طرفداران زیادی دارد.
راندا برن نیز در سال ۲۰۰۷ از سوی مجلهی تایم بهعنوان یکی از ۱۰۰ فرد تأثیرگذار معرفی شده بود. او همچنین پس از حضور در برنامهی اوپرا وینفری موفق به کسب شهرت و محبوبیت بیشتری شد.
چه نسخههای دیگری از این کتاب منتشر شده است؟
در بازار نشر ایران از کتاب معجزه سپاسگزاری ترجمههای بسیاری صورت گرفته است و با نامهای دیگری مانند معجزه، معجزهی شکرگزاری، جادو و معجزهی شکر و حقشناسی منتشر شده است. باید توجه داشت که تعداد زیادی از این ترجمهها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند و باید از میان انبوه ترجمهها به سراغ آنهایی رفت که به متن اصلی وفادار بودهاند و روان و خوانا به فارسی برگردانده شدهاند. بهطور مثال ترجمههای سیما فرجی، نفیسه معتکف، محدثه رستمی و مسیحا برزگر بهترین ترجمه کتاب معجزه شکرگزاری هستند. همچنان باید توجه داشته باشید که تفاوت کیفیت ترجمهها بر قیمت کتاب نیز تأثیرگذار است و به همین دلیل است که قیمت برخی از نسخهها با دیگری متفاوت است. بهتر است ترجمههایی را انتخاب کنید که از سوی ناشران مشهور به چاپ رسیدهاند.
باید گفت که تمرینهای کتاب در نسخهی ترجمهشده توسط سیما فرجی تنها ۲۶ روز را شامل میشوند؛ اما شما میتوانید برای دسترسی به نسخهی کامل معجزه شکرگزاری ۲۸روزه از ترجمهی الهام امیریزاده استفاده کنید.
در طاقچه از این اثر نسخههای صوتی گوناگونی موجود است. محبوبترین نسخهی کتاب صوتی معجزه شکرگزاری با ترجمهی مسیحا برزگر، از سوی نشر نوین کتاب گویا و با صدای میلاد فتوحی منتشر شده است.
بخشی از کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن
«وقتی انرژی معجزهآسای سپاسگزاری را به سوی موقعیتی منفی میفرستید؛ موقعیتی جدید بهوجود میآید و موقعیت قدیمی ناپدید میشود. به بیان دیگر؛ وقتی خودتان را به سطحی میرسانید که، بهجای احساسکردن کمبود پول، به دلیل داشتن مبلغی اندک هم از خداوند سپاسگزاری میکنید؛ موقعیتی جدید در زندگیتان بهوجود میآید، کمبود پول ناپدید میشود و پولی بیشتر به شیوهای معجزهآسا به زندگیتان جذب میشود.
همهی احساسات بد و ناخوشایند دربارهی پول در واقع پول را از شما دور میکند و گردش پول در زندگیتان کاهش مییابد. همچنین، هر بار دربارهی پول احساسی بد و ناخوشایند دارید؛ گردش پول زندگیتان را اندکی بیشتر کاهش میدهید. اگر دربارهی پول احساساتی همچون حسرت، ناامیدی، نگرانی یا ترس را در وجودتان میپرورانید؛ پس، نمیتوانید پولی بیشتر را جذب کنید. برمبنای قانون جذب، دو گونهی مشابه همواره یکدیگر را جذب میکنند. بهاینترتیب، اگر ناامید هستید که پول کافی ندارید؛ پس، هرچه بیشتر موقعیتهایی ناامیدکننده را دراینباره جذب خواهید کرد که پول کافی ندارید. اگر دربارهی پول احساس نگرانی دارید؛ پس، هرچه بیشتر موقعیتهایی نگرانکننده را دربارهی پول جذب خواهید کرد. اگر دربارهی وضعیت مالیتان احساس ترس را در وجودتان میپرورانید؛ پس، موقعیتهایی را بیشتر جذب خواهید کرد که همواره سبب میشوند ترس و هراسی را دربارهی وضعیت مالیتان احساس کنید.
شما باید وضعیت مالی و کمبود احتمالی پول را در زندگی کنونیتان نادیده بگیرید؛ اگرچه این کار ممکن است برای شما دشوار باشد. بههرحال، بدانید که سپاسگزاریکردن از خداوند در واقع شیوهای تضمینشده برای انجامدادن این کار است. وقتی به دلیل داشتن پولی، هر چند اندک، از خداوند سپاسگزار هستید؛ بهطور همزمان نمیتوانید دربارهی پول احساس ناامیدی داشته باشید.»
این کتاب اسمش "معجزه" است و در طاقچه موجوده، این رو نخرید چون شامل ۲۶ تمرینه ولی اون کاملتر هست و ۲۸ تمرین داره. اون ترجمه مسیحا برزگر هست، اون رو بخرین. اون کتاب عالی هست و توصیه میکنم.
باور دارم کتاب ها عاملی انگیزشی برای به حرکت درآوردن ما هستند. چه بهتر کتاب هایی که باعث هل دادن ما به سمت خصلت ها و ویژگی های نیک می شوند . کتاب معجزه ی سپاسگزاری از دسته کتاب هاییست
من این کتابو فایل صوتیشو موقع پیاده روی گوش میکردم این کتاب از نویسنده کتاب راز راندا برن هست زیاد بهمون گفتن و شنیدنیم که شکر نعمتت نعمتت افزون کند ولی خب خودم من خیلی درکش نمیکردم اما این کتاب
این کتاب رو خیلی دوست داشتم. من تا پیش از خواندن این کتاب خیلی از موارد رو انجام میدادم و سپاسگزار بودم ولی منصفانه بگم این کتاب دیدگاه من رو نسبت به انرژی مثبتی که نسبت به سپاسگزاری دنیای اطرافمان
چیزی که دوست دارم اینه که با فردی ملاقات کنم که بتونم کلاهم رو به نشانهی احترام به اون از سر بردارم و بگم :"متشکرم که متولد شدی، هرچه بیشتر زنده باشی، بهتره" کاربران گرامی:شما دارین همچین کسی را؟
این کتاب "شبهعلم" است و ذهن شما را مسموم میکند. برای آگاهی و بیداری ذهنتان مطالعه کنید، نه برای به خواب رفتن، توهم و مسموم شدن اندیشههاتان. چنین کتابهایی با بهرهجویی از روشهای مختلف "شبهعلم"، شما را مسموم میکنند. همانطور که
با یقین میتونم بهترین کتابهایه خانم راندا برن ...چون برکت و ثروت در زندگی تون جاری میشه اگه باور و ایمان داشته باشید به تمام حرفاش ....
متاسفانه دنیا داره روز به روز سطحیتر و مبتذلتر میشه. پرچمداران و قهرمانان این دنیا شیادها و احمقها میشن. مردم چون مطالعه ای ندارن و افکارشون عمقی نداره اسیر دست کالاهای سطحی و بنجل میشن. جیگر آدم آتیش میگیره از
کتاب زرد
کتاب خیلی خوبی است و در زندگی من خیلی اثر گذاشت و باعث شد قدر نعمت های خوبی که خدا به من داده رو بدونم