با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۳٫۹ از ۳۲ نظر
برای خرید و دانلود کتاب راز نوشته راندا برن و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب راز
روندا برن( -۱۹۴۵)، نویسنده استرالیایی کتابهای انگیزشی و نیروی تفکر است. کتاب راز مهمترین اثر این نویسنده است و موفقیت بزرگی را در مقیاس جهانی برای وی رقم زد.
در بخشی از پیشگفتار کتاب میخوانیم:
«یک سال پیش زندگیم از هم پاشید؛ از خودم بیش از حد کار کشیده بودم، پدرم به مرگی ناگهانی مرد، روابطم با همکاران و نزدیکانم به هم خورده بود. در آن زمان، نمیدانستم صبح روشن امید زندگیم از دل همین شب تاریک سرخوردگیست که در حال دمیدن است.
پرتویی از «راز بزرگ» بر دلم تابیده بود و درکی اجمالی از آن به دست آورده بودم ــ راز زندگی. این پرتو از کتابی بر دلم تابیده بود که قدمتی یکصد ساله داشت. این کتاب توسط دخترم هایلی به دستم رسیده بود. سرنخ راز را به دست گرفتم و در گذرگاه تاریخ راه افتادم و به دنبال آن به گذشتههای دور رفتم. باورم نمیشد این همه آدم از راز باخبر بوده باشند؛ کسانی که در میانشان بزرگانی مانند افلاطون، شکسپیر، نیوتن، هوگو، بتهون، لینکلن، امرسون، ادیسون و اینشتین به چشم میخوردند.
با شگفتی از خود میپرسیدم: «چرا این راز را همه مردم نمیدانند؟ » اشتیاقی سوزان برای سهیم شدن این راز با همگان شعلهورم کرده بود. جستجویی را آغاز کردم برای یافتن کسانی که زنده بودند و از این راز باخبر.
آنها یکی یکی کشف میشدند. من آهنربا شدم: به محض آنکه جستجو را آغاز کردم، استادان بزرگ و زندهی دنیا یکی پس از دیگری به سوی من کشیده میشدند. هرگاه استادی را کشف میکردم، میدیدم او حلقهایست متصل به حلقههای دیگر زنجیرهی استادان بزرگ. اگر از راه درست دور میشدم، این بیراهه مرا متوجهی چیزی میکرد و آنچیز مرا به استادی دیگر رهنمون میشد. اگر در اینترنت بودم و بهطور «تصادفی» وارد سایتی میشدم، در آن سایت به اطلاعاتی بسیار مهم در همین زمینه دست مییافتم. در مدت چند هفته، به دنبال راز، مسیر چند قرن گذشته را طی کردم و در ضمن، کسانی را کشف کردم که در زمان حاضر زنده بودند و این راز را به کار بسته بودند.»
سایر کتابهای انتشارات ذهن آویز
قیمت نسخه چاپی۴۰,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۸۸/۰۳/۰۱
شابک۹۷۸-۶۰۰-۵۲۱۹-۹۹-۹
مشاهده همه نظرات (۲۴)من نسخه ی چاپی این کتاب رو خوندم که مترجمش خانم نفیسه معتکف هستند. به پیشنهاد یک دوست ، در دورانی که اعتماد به نفس پایینی داشتم و نسبت به همه چیز ناامید و بی توجه بودم؛ این کتاب رو تهیه
نسخه چاپیش خوندم، اصلا پایه و اساس دانش ندارد، همه کارهای که میگفت کردم، اخرش دیدم یک شخص توهمی خوش خیال هستم. اصلا و ابدا سمت اینجور کتاب ها نرید.
برای بهتر فهمیدن راز باید کتاب محدودیت صفر رو خوند.هم نقد رازه هم رفع ابهام
درسته که کمی اغراق و غلو هست در این کتاب، ولی اصل این فکر، درسته و غیر قابل انکاره... هر چیز که در جستن آنی آنی!
بهترین ترجمه این کتاب از بین نسخه هایی که توطاقچه وجود داره کدومه؟
کتاب قوی و خوبیه اما به شدت توش اغراق شده.که باعث میشه ادم اعتقادش رو به قسمتی دیگه کتاب از دست بده.اونجایی که نویسنده میگه چیزی ک میخوای بهش مثبت فکر کن خود بخود اماده میشه نباید به نحوه ی
کتاب خیلی خوبیه اگه بهش اعتقاد داشته باشی و به تمرین هاش عمل کنی حتما برات اتفاق میفته 👌😊 به آنچه دوست ندارید توجه نکنید، چون این کار به شما امکان می دهد که بگویید این چیز را نمی خواهم. واقعیت اینجا ست
من نسخه چاپی این کتابو دارم ومیتونم بگم چیزی که این کتاب ونپیسنده اس سعی درگفتنش دارن دراصل تغییر نحوه ی فکرکزدن ادماس!الان دیگه فک کنم همه به انرژی مثبت وتفاوتش باانرژی منفی وتاثیرش تو زندگی اشراف واگاهی دارن...منظورم اینه
عالیه ولی درباره کاربردی بودنش نمیتونم چیزی بگم، فقط بهتون روحیه میده
من این کتابو با مترجمی زهرا بختیاری خوندم واقعا کتاب خوبیه تاثیرشو تو زندگی میشه متوجه شد و اینکه باید واقعا انجام بدی یعنی عالم بی عمل نباشی